IT Crew

Hej!
Shiiit va alla var fulla idag!! Herreuguu va roligt de va o se ! Och sjuuukt jobbigt! Tror jag ska bli döv - eller byta namn.
Och Nej Nej Nej - sluta tro de du tro! *skrattar oroligt* Det kommer bara sabba upp allting!

Stängningen gick okej, vi blev mkt mkt mkt sena! Men vi sålde 1207 kr efter stängning också, så lite låg väll i en störda ruschen som kom!
Skjutsade som vanligt hem Musa och Awais, och nu fick Ronja följa me på lite crusing i stan också! När jag släppt av alla utom Musa så körde vi förbi någon indier som såg ut som Yasir, och jag tvär stanna och svängde runt - och japp, det var han =) Han hade delat ut tidningar åt en kompis! Så han fick också skjuts! Roligt att vara taxi ibland :D
Appropå tidningar så lovade jag Musa att hjälpa hans kompis och få jobb som att dela ut tidningar - hur svårt kan de vara? Ska kolla upp det nu ..

Jag har fått en ny favorit serie! IT Crew! Hahahaha, så sjuukt roligt! I love it!
Jag laddar som sagt aldrig ner något så jag ser bara små klipp på You Tube, som tyvärr är väldigt korta... men roliga =)

Justja! Hur går de me min träning nu då!? :P
Cyklade som en dåre igår. Eller, nää inte så mkt faktiskt om jag ska vara ärlig! Åt värsta störda frukosten. I hate it! Jävla yoghurt med... linfrön å shit som jag blandade i. Höll på dö. Så dela typ 100 styckna asgoda vindruvor i det så det gick att äta. Yoghurt är verkligen inte min grej!
Tror inte jag orkar träna något nu, är faktisker mer trött idag än igår! Städa mkt mer på jobbet idag ifs, blev klar med mitt jättefort, så jag gjorde typ matsalen!!! med Sofia såklart ;)

Jaa, nu blir det väll somna framför TVn. Hoppas jag vaknar i tid!

Sleep tight!
// Anna*


Heddy Anna

Halloo!!
Är hemma nu. Stängningen kunde ha gått bättre...
Fattar inte varför vi blev så sena.. menmen!
Crusiade runt stan med Awais och Musa! När jag och Awais var ensamma i bilen frågade Awais:
"You have become a bit heddy Anna, why?"
- Jaa, jag förstod va han menade, men vägrade inse och frågade om och om igen vafan Heddy betydde.
Men de va som jag trodde! Jag har blivit ett sånt stort fetto att folk frågar vafan det är frågan om!! Great... Nice... Trevligt! I like it.. Gå å dö du med!
Haha...
Fick stordampen på Nils idag på jobbet. Aggresiv som få på fyllan sprang han och slog på mig huvve i köket när vi stängt. Orkar fan inte att folk behandlar mig som dom vill och jag högg honom med pennan i handen och skrek på honom. Tror jag träffade! Kändes som det i alla fall. Men han får skylla sig själv! Ska fan börja kräva respekt. Det räcker nu! Orkar inte mer!
Nää, nu är jag less! Ska sätta mig på cykeln och cykla tills jag tuppar av, vägra äta och spy det jag väl äter! Eller jo, lite ska jag äta =) Det kan inte ens jag sluta med..!!

Nu har jag bestämt mig! Till min USA resa, om 44 dagar, ska jag ha gått ner 7 kilo!
Min nuvarande vikt är: X
och jag ska skriva hur det går, med jämna mellanrum!
Haha... vilka tror jag lyckas!? 44 dagar... jag kan lika gärna ge upp nu...  Men vafan, om Awais tillome frågar så vet jag att Alla tänker på det. Pinsamt. Aja... kanske bra och få ett "wake up call"

Ha de så bra!
Nu ska jag cykla lite på den värdelösa trampcykeln!

Sleep tight!
// Anna*

The one and only

Tisdag:

Jag hade öppning. Det värsta jag har varit med om. Jag satt upp i sängen och sov efter mobilens väckningssignal hade slagit igång. Jag kom i tid och allt gick bra - men det var så sjukt jobbigt att kliva upp!
Efter jobbet var jag sååå sluuut att jag inte orkade åka hem. Satt med Cissi när hon åt middag, satt ute när alla rökte, satt med Tony när han gjorde schema... !
Tog 2 timmar efter jag slutat innan jag beslutade att åka hem.
Minns inte vad jag gjorde, men har för mig att jag åkte tillbaka till donken senare på kvällen för att skjutsa hem Nisse.
Sen satt jag i soffan med mamma, och pappa satt i fotöljen, så såg vi på TV, mös och pratade.
Jag trivs verkligen att vara "enda barnet". Mina systrar har ju flyttat hemifrån, så nu får jag mamma och pappa för mig själv =)
Satt och smsade med Ali, och hade sjukt svårt att sova, trots att jag varit så trött tidigare. Somnade vid 1 eller nått - så det var inte så farligt.
Men..

Onsdag:

Jag vaknade av mobilen som vanligt, men somnade om! Vaknade alles innan jag började. Helt förstörd, trött och vimsig skyndade jag ner på jobbet. Som vanligt så går de mycket långsammare nu än tidigare för alla vägbyggen utanför Västermalm - men det var ingen "VAKT" där den dagen som det brukar vara.
Jobbade 11-19. Var lagom slut och less. Att börja få svårt att svälja för mina jävla halsmandlar eller kötlar eller va de är blir bara frusterande i längden! Ska jag bli sjuk så ska jag bli sjuk, att plågas med uppsvällda klumpar i halsen gör bara ont!!
Efter jobbet så var det träning. Erika ville jag skulle följa med ut på kvällen, så både hon och jag hade med ombyten till träningen. Hon jobbade dagen efter och jag körde, så vi skulle bara gå runt lite =)
Vi gick på Barista efter träningen. Helt värdelöst den dagen! Han som stod i kassan töntade sig hela tiden och började vika mina pengar till en sked så jag kunde äta med dom... öö, va? Sen när dom stängde tog dom de vi åt utan att vi ätit klart och sa att dom stängde och att vi måste gå.. Men hallå - fråga i varje fall om vi vill ha med hos cocosbollen i ett PAPPER eller vad som hellst! Vi har fan betalat för den puckofan!
Vi gick iallafall till O'learys och inväntade Fredrik/Nobbe. Snyggingen från Skilda Världar var där och hade kareoke =) Very niiice. Sen blev det lite dansade, sittnades, pratande, kramande med alla fulla man kände! =)
Sen åkte vi till donken och max. Vi var så sjukt hungriga. Sen efter ett tag skjutsade vi hem Erika och fortsatte vårat äventyr på O'hlearys! Nobbe har också körkort, så han erbjöd sig att köra så kunde jag ta mig en öl =) Så de gjorde jag! Huur mysigt som hellst!
När vi åkte hem så skulle jag ju sova hos Nobbe, ville inte han skulle sova hos mig när mamma o pappa var hemma och så. Skulle bara kännas fånigt. Vi såg på en film som heter The Hives, som tydligen slutade med att alla myror var kontrollerade utav en Alien!! Jäävligt tur att jag somnade, så jag inte såg det. Isf skulle jag ha slagit sönder datorn hans!
haha..

Torsdag:

Vaknade och åkte till Donken. Käkade en sjukt nice frukost! =) Fick trevligt sällskap av Krisitna också!
Hade tänkt sitta barnvakt men orkade inte, åkte hem och sov. Orkade inte ens gå på the Grand Opening av nya McDonalds i Birsta!
Sov till fyra typ... Erika ringde och frågade om jag pratat me Serwah.. men nää, de hade jag inte. Tydligen så flyttar hon idag (fredag) WOOOPS!!
Fort som fan bestämde vi dejt alla tre med middag. Paella som vanligt ;) Jag och Erika sprang och gjorde stan! Köpte 2 Baddukar och 2 Handdukar och en liten gäst handduk till vår käraste. Sen fick hon ett rivjärn av mig också i sen födelsedagspresent ;) Haha, även ett rivjärn!
Träffade Elisabeth på Ica Nacksta! Hon är tydligen på tjocken ;) Grattis gumman! Hoppas allt går fint!
Var i alla fall mysigt hos Erika. Vi satt och såg på TV och mös under filt.
Sen skjutsade vi hem Serwah och jag stannade längre hos Erika, kollade på lite spökgrejs och så... vissa bara skriker Photo Shop av dem!

Nu är jag i alla fall hemma. Så äckligt trött, men Måste vända dygnet! Fast, det kanske räcker att sova länge imorgon ;)
Träffade mamma och pappa för första gången sen i tisdags. Vi har inte ens pratat! Jättemyso har det kännts! Så jag sprang in i sovrummet och gav dom en puss var =) Nu sover dom nog...  Hör dock inga snarkningar...

Nu, just nu, idag FREDAG som det tydligen är - så fyller en mycket speciell person 50 år! =)

The one and only
The King of Pop
Michael Jackson
<3<3<3<3<3<3

I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change



Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! Ni får sova så gott så Hörs vi kanske imrogon =)
Sleep tight!
// Anna*

Provsmaka!

Hej igen!

Innan jag får ner till donken igen så lekte jag lite med Victor! Hör och häpna - han sprang! Första gången vi såg honom gå utan att hålla i något! Ibland är det bra att leka jagis me de små liven ;)

Ärligt talat så tycker jag det är jätteroligt när många på McD möts sådär som ikväll! På Provsmakning!! Fast det är relaterat till jobbet så känns det roligt att kunna prata, slappa, skratta och må gott! :)
Pallade inte äta allt jag fick där borta dock, så jag tog å koka ägg alles nyss :P I love it!

Vi hade en liten lottning på provsmakningen, men jag vann inget! Såklart vann både Angus och Tony, en väska och en biobiljett! Surt ;P
Sen åkte jag och Tony till VÅRAN restaurang och lämnade av lite bröd som vi köpt!

Åh en till sak som gjorde mig sjukt glad idag! En blinkning är det inte sällan man får på jobbet, men idag så gjorde samma sjukt snygga kille en puss emot mig också! Haha! jag vet... Sjukt fjantigt, men jag smälte!

Imorgon har jag öppning, kan inte sova än :S Ska lägga mig ner och verkligen försöka nu! 6 timmar tills jag ska upp! Känner verkligen för att Inte jobba öppning... va sägs om ett 4 timmarspass kanske? 13-17? :P Mellan ruscherna!? Måste få upp mitt sociala liv känns det som! Blev ingen dansträning idag heller, provsmakningen blev prioriterad! Men det var inge fel på de!

Sleep tight!
// Anna*


Everybody needs affection
Looking for a deep connection
So put a little bit of love in my life today

I Lycksele

Underbett?? :P

Ser ut som att jag har världens UNDERBETT!! Haha! Men vi hade de det bra mysigt ändå för de mesta =)

Happy Together!

Halloo!!

Idag har jag varit glad som de svin jag är =)

Glömde berätta att i lördags så sjung jag som sagt Mmm Mmm Mmm låten hela dagen. Taxichaffören knäppte på högtalaren till de andra taxibilarna, så de hörde. En afrikan kom fram och sa att jag sjöng vackert, på dålig engelska OCH jag sjöng för hela uteserveringen på O'learys... Stackarna ;) Men jag tyckte jag sjöng bra iaf =)
Idag sjöng jag för Sofia, samma låt, i HeadSet-et!

Har smsat me SH idag, och nu känner jag verkligen inte som att jag är på ruta 1. Känns inte ens som att det finns några rutor! Hoppas han får de bra bara, vill honom inte ens något ont! *skrattar*

Jobbet gick okej, var sjukt trött på slutet. Mattias var på restaurangen hela dagen typ, vi bytte msn och nu har han skickat över en massa bilder från när vi var i Lycksele *äntligen!* =)
Va på möte efter det, åkte hem och sov, som valigt =)
- när jag vaknade så var Victor här <3
Linda och Micke är tydligen i BIrsta!

Snart ska jag ner till McD igen - provsmaka nya produkter! Yaay :D

We Hööörch!
// Anna*

Som Aldrig Förr..!

Hej!

Fredagen blev rätt så nice! Blev bra kalas och hade jätteroligt! Åkte hem, åt nudlar m ägg och sov! Blev inge donken :(

Blev väckt till halv 10 av att jag och mamma skulle fara ner till stan och hämta upp äldsta syrran Linda och sen fara till Hassela!
Vi åkte förbi donken där, och fasst klockan var över 10 så lyckades vi få frukost av Christofer! Very Nice gjort!

Kunde inte sova i bilen, utan vi satt mest och pratad och sjöng till musiken som vi lyssnade på, iaf jag !
Väl framme var jag så trött att jag la mig i baksätet och somnade medan de andra började städa ur torpet vårat!

Vaknade... nångång.. och då hade mammas brorsor Håkan och Bosse kommit, och mormor! =) Så då sa ja hej till dom och började hjälpa till och städa. Var inte så pigg och så, så jag sopade bara! Men "man, I'm a good sweeper!"

Påvägen hem stannade vi i Hassela och tog en korv! HAHA!! Vilket jävla centrum! I like! Såg ett hus som det stod SION på, och började sjunga "Sions dotter" (En kristen låt) och sen gick jag och Linda över till att sjunga "Mmm mmm mmm" med Crash Test Dummies! Vi kom på mer och mer text ju fler gånger vi sjung den. Allt slutade iaf med att mamma jag och Linda sjöng "Det ska va gött o leva" och njöt av tillvaron!

När vi kom hem så kom min kusin Emma. Efter en massa åkande och fixande blev det utgång. Förfest hos Rubiela.
Sören höll inte sitt ord och kom inte - men det var inte så oväntat! Han är ju från Gnarp..!

En lugn kväll ute, inte alls många snygga killar! Hade iaf fått över Tobbe hit till oss, så han var med oss. Luggen kom och var med oss under kvällen också! Sen träffade vi upp Jonny som skulle sova här hos mig och Emma i datarummet, och såklart så träffade han på SH, som var sjukt jobbigt! Så nu är jag tillbaka i ruta 1. Vill få tag i honom igen och skit... orka..!
En kille som jag träffade i fredags mötte vi upp i lördags också, och vi drog på donken ett gäng och åt!

Sen åkte jag, Emma och Jonny hem efter vi suttit ute och frysit med Nisse ett tag! Fick skjuts av en som heter Anton, som gått i Jonnys klass. Han fick bara 40 kr ;P Snåla Anna i farten!

Idag, söndag, så var de upp tidigt. Emma, jag och Jonny drog till McD o käkade frukost, för de hade Emma tydligen aldrig gjort!! Vi släppte av Jonny vid hans bil och for hem. Jag somnade som vanligt och sov till två eller tre. Sen var jag slö, somnade i soffan och blev tvungen att kliva upp. Såg iaf avslutningen på OS.. Ganska coolt faktiskt :D Snacka om raketer och synkade människor!!
Sen åkte Emma hem, och jag har gått en kort promenad med mamma för att piggna på mig. Ja då ser jag att jag börjar 06,00 imorgon.. bra där, varför kunde jag inte fått sova för 3 timmar sen!?

Ska iaf sova nu, om jag kan! Tänkte rensa garderoben, men då blir jag väll vaken hela natten...!

Ha det gött så hörs vi!
Sleep tight
// Anna*

Tre dagar!!

Hej!!

Som sagt så sov jag inget natten fram till onsdag. Köpte som jag sa frukost, inte Polar bröd, men gott onyttigt bröd ändå! Men de blev inte frukosten, de blev korv m mos! HAHA, så jävla illa!

Öppningen gick bra, var Huuuur virrig som hellst! Tappade bort Allt typ 100 gånger per kvart, fattade inte skämt och hängde inte med alls! Blev fan bara mer osmart efter jag blev korthårig! Men men, det kanske är för jag var så trött!

Efter jobbet så blev det stan med NYLANDER! Vi gick först på Isabellas fik. Men hon jobbade inte, en italiens restaurnag eller fik.. Asdyrt, men nästan okej. Men när jag satt där så blev jag sugen på coccosboll!! Och de hade dom inte, så det blev Barrista! Första gången där också! Ganska illa =) Två fik och två olika saker på båda! Fetto nr 1!! Nylander drack bara en kaffe...

aa iaf, efter det skulle ja hem och sova. Men Erika, min underbara Brud, ringde och övertalade mig att gå på dansträninge. Mådde jätte dåligt, men gick på det ändå! var helt okej, sen åkte vi runt och cruisade! Åkte upp på södra för att se den fina staden på natten, men det var alles för dimmigt, höll på köra av vägen påvägen ner! Kul =)

Tordag. Jobbade. Klippte håret. Men de syns typ inte. Fixade mest bara där bak, så det inte är så långt, så ja slipper sätta upp håret! Lite mörkare också! Men nu säger jättemånga att jag ska bli blond! Vafan, varför sa ni inte det i onsdags? Jaja! Lev med det!
Efter jobbet åkte jag till Nisse och såg på Las Vegas! Vi åkte ner till donken. Vår egna favorit Högbom stängde med Natalie, Thomas och Rickard! Favoriter allehopa =) Efter det så fick jag som jag ville och det blev OS! Wooo!! Dock somnade både i varsin soffa.

Vaknade 06.10 och kom på att jag skulle sova hemma! Jävlar va ja jäkta hem, väckte inte ens Nisse ! haha!

Idag fixade jag passet, ser ut som en rädd, fet idiot som ler för att inte bli mördad! Typ livrädd.. jaja, skyller allt på Nisse, för de va han som sa att jag skulle le med tänderna!
Sen var det jobb, hade bytt tid med Angus, så jag jobbade 15-19! Va glad nästan hela tiden =) Mådde hyffsat bra! Sen när jag slutade så var de dags att dra hem, sminka sig, parfymera mig, byta kläder. men fan inte dushca iaf! Och nu är jag på fest hos Erika! Trodde aldrig jag skulle bli en sådan som satt vid datorn och bloggade under fester! Men det är bara nu jag har tid!

Få se om de blir utgång elelr inte! Ganska myusigt nu! Serwahs avskeds fest!! Sören är här igen :D han har typ Lovat att följa med imorgon ut med mig och min kusin Emma som kommer ner! *Yaay*
Nu ska jag visa dom storstan!!

Men nu måste jag festa lite! Har råkat bjudit hit min kompis Robin, som var Erikas ragg under Midsommar..! Wopps... få se hur de här slutar ;-)
Sören å Serwah kommer ju säkert sova över hos mig istället för Erika, nu när Erikas ragg kommer! HAHA

Sleep tight and have fun!!

// anna*

Kunde inte...

Hej!

Klockan är nu 03,40 och jag har fortfarande inte somnat! Har bestämt mig för att vara vaken!
När jag hade stängt av TVn och börjat tänka runt lite så började jag tokvrida mig i glädjen att jag och Erika ska till USA, råkade knäa knappdosan och plötsligt var TVn på igen! Haha. Jay Leno - klart man måste se!
Sen, som ett mirakel - sista avsnittet *tror jag* från första säsongen av Prison Break! Kunde det bli bättre!?

Nisse som lovat hålla mig sällskap me sms inatt somnade! Tack för den!

Tänkte ta och duscha, får man göra det innan fyra på natten?

Blir äcklad då jag tänker på frukost. Mackorna vi har nu är bara strunt. Fil och youghurt har Aldrig varit på min frukost listat. Gröt eller flingor funkar verkligen inte alls! Kaffe... och vad? Joo, toast, eller Egg McMuffin!! MEN NÄÄ, för jag får inte rast fören vid 10 när frukosten stängt! Plus så skulle jag aldrig kunna hålla mig så länge heller... Kan inte göra egna toast eller, för som sagt så är brödet vi har just nu... inte bra för något! ... Jag vill ha polarbröd... ska jag kanske åka å handla de? faan, va nice! och mjölk så jag kan göra varm oboy! Tro fan de blir de ! Haha! Älskar min spontana anda!

Aja! Måste åka !! Yaay!
Hörs sen! :D
Hoppas ni sover gott
// Anna*

Jävla OS, I love you!

Hej!
Somnade sjukt sent inatt. Uscha! Vid halv sex tror jag. Precis när jag insåg att jag nog måste stänga av TVn för att somna så startar mamma och pappas väckningsradio! Suck, men somnade i alla fall efter ett tag.

Klev upp vid halv elva, skynda mig ner på stan och betalade resan till Usa! Yaay! Äntligen! Sen käkade jag och Erika, jag satte in pengar till Sundsvalls Cheerdance och sen åkte jag hem, såg på OS och somnade!
Innan jag somnade ringde dock SH. Undrade om jag jobbade, för han skulle förbi McD. Men jag började inte fören halv fyra. 15.15 ringde han ingen och undrade vart jag var. Hade somnat till OS och inte vaknat, så är sjukt tacksam över att han ringde! Varför ska man alltid somna till OS!? Jävla OS, det som är så himla bra. Man är som klistrad tills ögonen inte går att hålla öppna längre!
Jag skyndade mig ner, osminkad å jävlig, till jobbet. Poliskontroll påvägen ner, så allt tog 70 gånger så lång tid. Var fucked up stressad!
När jag kom fram så satt SH där och väntade på mig, men eftersom jag nu var sen så hann jag inte prata med honom! Kände mig inte speciellt fräsch heller, så det var nog lika bra. Undra varför han har hört av sig? Undra om han kommer höra av sig mer.

Aja, imorgon är det tänkt att jag ska ha öppning iaf. Hoppas det går bra och jag känner mig fräschare än idag! Efter det ska jag och Niklas på stan - sjukt länge sedan man umgicks med honom. Vad ska vi prata om?

Jaa, hoppas ni har det bra. Jag är helt slut!!

PÅ TORSDAG OCH FREDAG SKA CHRIS TÄVLA I OS!
**** såå jäääävla spännande!! ****

Tur att man inte har långpass! Måste fan spela in det!! Aaaa, är helt till mig!! =)


Sov Gott!!

// Anna*

Emma (kusin) o jag i lördags!

jag o emma igen!

men va?

Efter träningen, som för en gångs skull var sjukt jobbig och jag blev svettig och äcklig, så åkte jag till Nisse en snabbis och såg på Las Vegas.
När jag åkte hem så förde jag över pengar till kontot mitt, från ett annat, för det är tydligen bara en som kan betala resan - så jag tar på mig det jag - så får Erika ge mig pengar sen ! =)
Så sjukt orealistiskt att vi verkligen ska iväg!

Nu när jag satt här och kollade runt på lite annat så ringer Snabbe Haren!! What!? Varför?
Han skrev, om jag inte redan nämn det, ett helt betydelselöst sms, som man skickar till många samtidigt för man inte har något att göra. typ "Hej, de här gör jag, vad gör du?" .. Då hade jag svarat att jag redan visste vad han gjorde, och att jag gjorde .. jaa, vad jag nu gjorde! Sen i fredags så skrev jag till honom att jag var påväg till Östersund på begravningen, eftersom jag sov över hos Snabbe Haren när han som dog dog. Men inte då heller fick jag något svar! 
Ang dagens samtal så trodde iaf SH att jag satt i bilen framför honom - men det gjorde jag inte! Nehe, va ska man säga efter det då!? Jag sa iaf att jag skulle åka till USA! Yaay!
Sen la vi på typ. haha! udda, va spelar det för roll om jag körde framför honom? Skulle ändå kört ifrån honom! Tror jag.

Nu ska jag dushca, se på OS tills jag somnar och sen upp och betala resan! Woo! Happy Day!

Sleep tight!!

/ Anna*


Väl inne i Västernorrland grät jag...

Hejsan!

Lördagens utgång
blev helt okej. Tyckte vi blev tvunga att åka hem alles för tidigt! Jag, Emma och Emma blev bjudna på champange av tre grabbar, som tur va så gav de sig iväg efter ett tag -för ingen av dom såg bra ut!
Grabben jag hittade senare på dansgolvet visade sig ha gått i samma klass som kusin min - j*vla inavel i Östersund! Haha!

På söndagen som jag hela dagen typ. kl 3 blev dom nog lite less på mig och jag gick till vardagsrummet och somnade om där! Haha, jag är så jävla osocial... suck.. men när jag kommer till Östersund så slappnar jag av! Så himla skööönt!
Pluss så hade jag och Nisse smsat hela natten efter jag kommit hem från krogen, så jag somnade inte fören halv 6 eller nått!

När jag väl klivit upp så bestämde jag mig för att gå på bio med tjejerna i huset istället för att åka hem! Det blev Mamma Mia med kusinerna Sofia och Emma, och deras mamma Monica! Sjukt rolig film och man skrattade verkligen mycket! Bättre och töntigare än jag trodde! Ibland gömde jag huvudet i händerna för jag tyckte det var för pinsamt för att titta - jag har verkligen svårt för tjej filmer!! Men man blev glad i alla fall :D

Sen efter det åkte jag hem direkt. Det började bli mörkt och det var en jättevacker solnedgång bakom mig, så jag tittade hellre i backspegeln än på vägen! Sen när jag kom till Västernorrlands-skylten och insåg att jag inte längre va i Jämtland blev jag jätteledsen! Det var sista gången jag var i Jämtland och fick stå nära Benny, nästa gång skulle han vara i en urna och jag skulle inte längre kunna stå så nära honom som jag stod i fredags! Förra gången jag träffade honom visste jag inte att det var den sista, men nu var det tillome jobbigt att åka från Jämtland och veta att han inte fanns där när jag kom tillbaka! Tycker fortfarande att det känns om ett skämt att just han har dött! Han var både ung, snygg, aktiv, snäll, kärleksfull och Benny ffs! Obehagligt. Jag kan bara hoppas att jag någonsin lär känna en man som honom igen!

Sen när jag kom hem åkte jag förbi jobbet för se om vi fått nå mejl, men de hade vi inte. Pratade lite me sötnosarna som jobbade, sen åkte jag hem - såg på OS och somna i soffan =) Niiiice!

När jag vaknade såg jag på mer OS, somna om, OS, somna om. Sjukt skönt. Klev upp vid 3 då Erika och jag skulle ner till Resebyrån och beställa biljetter till USA. Så nu är det fixat! :D plus fyra hotell nätter. 2 i Manhattan, New York sen 2 på Miami Beach, Florida! Är bara borta i 3 veckor. 13 okt- 3 nov !!  Så vi kommer få de lite stressigt tror jag :D få se vad vi hinner, får göra upp ett schema!

Sen åt vi på KebabCity, och nu ska jag hämta upp henne igen och dra ner till Cheerdance träningen! Var sjukt länge sedan jag tränade nu!

Oj, va långt det blev! Haha! Sorry ;)
Joo, de jag menade Nisse va att McD inte är lika populärt "häng-ställe" uppe i Östersund som det är här i Sundsvall!

Ha de gött!
// Anna*

Begravning...

Hej!!
Stängningen i torsdags gick jättebra! Är riktigt stolt över mina medarbetare! 03.20 var vi klara och satte oss och fika och firade en lyckad vecka! Klockan var runt 4 när vi åkte hem.
Jag satte mig och såg på OS det första jag gjorde, väckte mamma och pappa och skrev en överklagan till Telenor.
Mamma och pappa skulle på begravning på fredag kl 10.00, men jag trodde inte jag skulle hinna upp till Östersund tills dess - så jag tänkt skippa det.
Nisse skulle på skjuts till jobbet, han jobbade öppning och jag tänkte äta frukost och se va han tyckte om stängningen! Det enda som verkade vara dåligt var transport skåpet. Jag får väll se till att lära Musa att göra den eller nått helt enkelt..!

Men nu när jag hade skjutsat Nisse hade jag bestämt mig att åka på begravningen i Östersund. Så jag var jättestressad! Men jag måste ju ändå ha min frukost =) Så jag beställde först, fick min mat efter typ 20 min och rusade ut till bilen!
Han träffa Mattias som träffade uppe i Lycksele på jobbet, han målar om utsidan av restaurangen. Så det var iaf kul =)

Jag brassade på som tusan och märkte till min besvikelse att bilen knappt kom upp till 160. Trodde bilen hade bättre motor... menmen!
Kom en kvart innan begravningen började, sprang på toa (var kissnödig när jag började åka!) och gick sen in till kyrkan.
Vi satt på fjärde raden. Ingen satt på raden framför, tre på andra raden och typ 10 på första!
Jag började böla så fort jag satt mig, fasst ingen annan verkade ledsen. Pappa satte på sig solglasögonen det första han gjorde och jag fick servetter/näsduk av Monica, min farbrors fru! Såg inte kistan fören jag satt mig..!
Näsduken var helt dyngblöt redan innan första låten! När vi alla gick fram till kistan så kom jag inte på något bra att säga. Hade ingen ros eller något. Mamma kysste handen och smekte kistan. Jag mumlade bara nått tafatt typ, "hälsning från din favorit Anna" haha, för de sa han alltid! =) ååh, kommer sakna honom och hans kramar!! *uscha, blir alles tårögd*
Benny, han som dog, var bara 50, hade nyss fyllt de i vår! Hans mamma satt två rader framför oss, och INGEN höll om henne. Det var jättejobbigt att se!

Efter det så var det fika. Vi satt nästan alla som satt i kyrkan på fikat också. Jätte många verkligen! Bara en som höll tal, så fick vi lyssna på Bennys favorit låt!
Jag hade ju fortfarande inte sovit, så jag var typ den enda som grät på fikat också under talet! Var helt slut. Sen körde jag hem till kusinen min och hennes föräldrar för att sova. Men det blev lunch hos farmor, men sen så!! Sen fick jag sova! Somnade i soffan och blev väckt kl 5 av Emma, min kusin! Vi åkte och handlade, åt och åt godis som aldrig förr! Såg på film, "I know who killes me" men Lindsey Lohan (helt okej!!) och "Höjpunkter" av OS, vilket var en tre timmars tennis match! Den hade tydligen varit nästan fem timmar, men vi behövde bara se tre.. Vi trodde att de skulle vara alla höjdpunkter - vilken jävla miss! Men sen sov vi, jätte skönt!
Sen lunch hos farmor fast hon inte var hemma =) sen på stan, köpte lite på systemet och letade kläder, som jag inte fann! Sen, va är ett besök i stan utan att gå på donken, så då satt vi där och slappa - shit va de INTE är inne på donken i Östersund!!
Vi träffade Emmas kompis Emma, som vi nu är hemma hos och förfestar! Fick låna hennes tröja som jag ska ha nu när jag går ut! Yaay! Har aldrig varit ute på krogen i Östersund tidigare! Så nu jävlar får dom visa vad det går för!

Nu ska vi kolla bilder på Emmas (min kusin asså!) senaste ragg!!

See you later!!

Anna*

Segis!

Tjena bittbena...!

Ännu en stängnig på McD. Det gick okej, med tanke på hur det har kännts att gå de tidigare dagarna - men vi få se va jag får för feedback. Jag hade i alla fall roligt =) Tyckte alla gjorde bra, även de som slutade innan oss som stängde!
Slapp räkna Ronalds Bössorna idag, Kristin erbjöd sig att göra det imorgon för mig! Så det blev att jag satt ute me Angus och åt istället innan jag började och han skulle på träning. Fick världens deja vu när vi satt där ute och jag såg en tjej, som nog inte hade alla hästar hemma, sprang runt och ropade om glassar och att dom skulle sitta vid de lilla bordet.

Är allmänt less idag! Nisse vill jag ska komma ner till McD å käka frukost, men äter jag något så spricker jag !
... så det blir nog imorgon!
Börjar komma in i mina gamla matvanor igen - inte så bra. Men det är lätt hänt när man jobbar natt tycker jag! Sen är man fast.

Fick inte byta mitt j**vla Telenor Abonemang, så funderar på att ha det ändå... om pappa inte kan övertala dom. Typ skylla på att dom sålde det ogiltigt till en utvecklingsstörd person - ser dom en bild på mig så kommer de ju i alla fall tro på honom! HAHA!

Drömde asmycket inatt - jobbiga saker också. Min kusin, som är på bilden tidigare i bloggen, var instängd i nån källare under ett nöjesfält. As mysko. En ung flicka som var helt störd höll henne och en pojke fången där och kastade små vassa istappar på mitt ansikte när jag försökte ta mig in. Hon hade en apa, som bytte sida och blev god och kom o hjälpte mig... sen vet jag inte vad som händer riktigt - vaknade gjorde jag iaf av att Nisse ringde, och jag han aldrig rädda henne... !!

Men nu ska jag sova. Förhoppnigvis så räddar jag Emma inatt och vaknar som den person jag önskar jag kunde vara!

The Way She Came Into The Place
I Knew Right Then And There
There Was Something Different
About This Girl

The Way She Moved
Her Hair, Her Face, Her Lines
Divinity In Motion


Sleep tight!!

// Anna*

Var utan min käraste i 10 timmar

Skulle upp tidigt idag och tvätta
! Kl 13 var det tänkt.
Nisse och jag hade bestämt att gå en promenad medan tvätten var i - dock vaknade aldrig jag, utan vaknade när han ringde och sa att han var på stan nu och började om 20 min. Då var klockan runt tre tror jag.
Woops. Men nu fick jag i alla fall sova ut =)

Fick tvättid kl 16 istället och slängde i två tvättar, sen låg jag framför TVn och orkade aldrig gå tillbaka.
När mamma, pappa, Linda, Micke och Victor kom så berättade jag hur de låg till. De sa att det inte hade tid att gå och tvätta, för det skulle till Hassela och rensa ur från torpet - men jag kunde inte heller, för jag började om 50 min! Haaa! Undra vad som hände med tvätten. ..

När jag for till donken så kom jag till min stora förlust på att min mobil var hemma! Åh herre Guud va pengar jag har sparat nu genom att inte smsa och ringt folk =) ganska bra drag, synd bara att man känner sig så handikappad utan den!

Fått reda på att syrran har fått jobb =) Kul för henne! Fattar inte va hon ska göra dock, men hon är säkert bra på det :D

Stängningen gick inte alls bra . Jättesynd. Eller jo, vi kom hem fortare än igår.. men kändes som att allt gick Jättesegt!! Jag är så seg! Why!? Känns som att ingen fattar, lyssnar eller gör va man säger åt dom att göra heller. Några ska ifrågasätta allt och komma me komentarer - men svårt att förstå att jag har stängt här sjukt länge och veeet ganska bra hur man ska göra allt och i vilken ordning!
Ska in tidigare och räkna lite Ronald Bössor imorgon också! Yaay... Och lära mig TP lite bättre!
Känner mig verkligen som en nybörjare igen..! udda

Körde hem Nisse, Musa och Jocke idag också! Hade Saaben dock - en helt sjukt anorlunda bil! Blev tvungen att göra runt granloholm bara för att få köra lite i regnet, köra lite fort och känna motor göra sitt jobb! Efter jag lämnat av Nisse sist hos sig så körde jag som en dåre i tokregnet! Kom upp i 130 innan jag insåg att rondellen var ganska nära. Sjukt spännande och kuslig känsla när man absolut inte såg någonting, bara grått, vått och vindrutedorkarnas dåliga försök att få bort vattnen från rutan! Regnet stod som spön på asfalten när jag parkerade och jag önskade att få se blixt och höra dunder - men verkar vara en oskfri natt..

Nu ska jag försöka sova så fort som möjligt! Ska se om jag kan göra något bra av morgondagen! Är less på att bara vara och bli mer och mer missnöjd över mig själv! Men man får väll börja me att bättra på självförtoendet med psykisa förändringar, fysikt verkar det ju inte funka! är för lat :P stört

I Am The Damned
I Am The Dead
I Am The Agony Inside
The Dying Head
This Is Injustice
Woe Unto Thee
I Pray This Punishment
Would Have Mercy On Me

Sleep tight !!

// Anna*

Jag hade ett finger med i spelet!

Söndag:

Jobbade öppning! Var lagom seg när jag klev upp!! Suck. Blev asless på alla den morgonen, tyckte alla var så sega och inte gjorde som dom skulle - så jag fick ingen bra början på dagen!
Christofer, Rickard, Natalie, Johanna B och Johanna St. var fortfarande kvar när jag kom. Först satte jag mig och fika och titta på dem, eftersom inte ens inventeringen var gjord - så jag kunde inte börja med mitt. Men sen så hjälpte jag dem lite och jag och Christofer gjorde inventeringen tillsammans!

QP-löken tog slut och jag fick åka till Storgatan för att hämta det - känns som att jag är där lika ofta som på min restaurang! :P

Efter det så åkte jag hem för att städa innan mamma o pappa skulle komma! Nisse kom och hjälpte till. Då gjorde jag mat också. Köttbullar m. stuvande mackaroner!! Så jääävla duktig jag är! Och gott blev de! Jag gillar svartpeppar - inse!
Shibby!

Sen pratade vi lite me Mattias och vi bestämde oss för att gå på bio m honom och hans kompis.
När vi åkt till Nisse, för han skulle byta om, och beställt och betalat biljetten via internet så hör mattias av sig och säger att filmen är inställd pga att projektorn eller skärmen var trasig... Vi ba , men what?!

Vi åkte ner, vi var ju ändå redan påväg. Ville få pengarna tillbaka - så vi ställer oss i den lååånga kön istället för att bara ta ut biljetterna i maskinen som man gör i vanliga fall! Då när vi väl kommer fram så säger han att allt var fixat. Fort som fan ringde vi Mattias och sa att det visst va bio. Hans bokning hade gått ut och hans kompis dragit hem. Men vi fick ner honom. Jag ställde mig i kön till popcorn o sånt gott o Nisse stackarn fick ställa sig i samma kö igen, som hade blivit ännulängre, bara för att köpa en biljett till Mattias också!!

Filmen var fakstikt bra. Heath gör ett sjukt bra skådespeleri!! <3

Sen åkte Mattias hem. Jag o Nisse drog till donken. Sen hem till honom och började dricka lite. Jag blev kalas fort som vanligt! Blev hungrig... skulle göra mat... Fattade inte vilken platta som var på, så ja kände me fingret på alla plattor och så swiiiscch så brände de till nått förjääävligt i pekfingret! Fort som fan hällde jag vatten över det! Lindade runt med iskallt vått papper, men inget hjälpte mot en ENORMA smärtan jag kände!
Blev ASless, ville inte ha mat längre. Gick och la mig i sängen och mannen i huset fick städa upp allt. Sen får jag inte ligga där längre!! Den skadade tjejen, som var hungrig, lagom kalas, trött och less fick FLYTTA på sig!! haha
Han sköt soffan ihop me sängen iaf, så jag är nästan nöjd - fast jag kommer se till att vi byter plats nästa gång! =)


Måndag:

Vaknade flera gånger under hela natten. Hög musik, grannar, en arm över kroppen min som INTE tillhörde mig, snarkningar =) Haha, så jag var sjukt trött när han blev uppringd av jobbet för att jobba extra.
Att köra ner honom var nog rent av olagligt ... :P

Sen åkte jag hem, sov en timme till. Skulle duschat, men hann inte! Feeling discusting!!

Försökte äta, men mådde inte så bra. Kl 18 var jag iaf på jobbet och började.

Nisse stannade hela stängningen - skit shysst! Det gick rätt så bra, mycket folk ett tag efter fotbollsmatchen! Då kände man verkligen hur få vi var som jobbade!

När vi nästan var helt klara med stängningen vid halv 4 så händer en olycka!!

Sofia gör rent avloppet under Combo-maskinen. Combon rullar lite på golvet mot avloppet och dens ena hjul faller ner i den! Hela combo maskinen faller ner över Sofia som står där böjd över avloppet. Musa, som av ren TUR står i närheten, springer dig och stoppar den. Litervis med Shake och Sundae mix väller ut över Musa och ner över hela golvet. Alla smarties som var i behåller sprids över allt kladdig mix av mjölk, socker och.. jaa va nu mixarna innehåller!

Uscha va obehagligt! Musa klämde foten under Combon och han blev tyst som han alltid blir när han har ont eller är ledsen. Den tystnaden är nästan värre än om han skulle skrika, klaga eller gråta!
Det blev lite mer jobb genom att torka bort allt som fallit ur och vi blev sena. Men helt okej stängning ändå!

Skjutsade hem grabbsen som vanligt! Vi fick åka med Musa lite i stan när han hämtade upp mobiler!! *skrattar* Kändes verkligen som vi såg "The Black Market - Sundsvall Style" ... så nu vet vi hur det går till =)

Men nu ska jag sova i alla fall! En Säng! Prisa den som kom på madrassen!

Sov sött !!

//
Anna *

Snyggingar

Jag och Emma lekar fjortisar och gör vår Paris&Nicole pose !! HAHAH


Jag och Emma uppe i Mårdsund gör Paris och Nicole-posen ;P

Översvämmat!

Hej...!

Ska sova nu. Börjar ju jobba snart känns det som! Ojojoj...

Ja, Nisse kom iaf till mig efter det senaste inlägget, och vi åkte direkt ner till stan. Satte oss och åt med Mattias på Kebab City! Helt okej, kände mig överfet efter det dock.
Måste verkligen börja röra på mig!! Orkar inte det här längre!

Efter det gick vi ner till Drakbåtsfestivalen, ville åka karusell - men hade Sundsvalls två fegaste killar med mig, och ingen ville åka med. Tänker fan inte åka själv!!
Men när vi väll kom fram så försvann suget helt... Hela stället av översvämmat!! Fjortisar! Småflickor i tighta linnen, översminkade och stort tuperat hår! Några höll i !!NALLAR!! som de kanske hade vunnit eller nått, några sprang me mobilen och fnissade! De höll sig i grupper till tre och översvämmnade ärligttalat hela norra sidan av ån! Va i Helv*tte har hänt med Sundsvall!? I öltälten satt fyllosarna, gamlingarna och de som hade tävlat tidigare med båtar. I vattnet verkade det dock roligt. Båtar hade samlats, spelade musik, drack och mös!!

Vi gick vidare och satte oss (jag, mattias och nisse) på en parkbänk vid Lindex tills vi gick iväg när Nisse skulle med bussen till Bredsand.
Jag och Mattias åkte vidare till Nils och hans kompis Danne. Vi satte oss och spelade kort. Jag och Mattias höll oss nyktra, vi ska ju öppna imorgon! Sen efter nio, halv tio så åkte vi ner mot stan. Mattias hade lämnat sin cykel på stan och Nils och Danne skulle väll sätta sig i ett öltält... Undra om dom har kul? Ska fan ringa honom snart och fråga..

Men nu ska tanten här sova! Känns som att det kommer bli en jobbig dag imorgon! Familjen kommer hem också, så jag måste städa när jag kommer hem efter jobbet!! Orka ...
Kanske dags och vattna blommorna igen... Brukar inte ha så jämna mellanrum på det!

Jaa, men hoppas ni har haft det kul ikväll :)
Sleep tight!


Nation to nation
All the World
must come together
Face the problems
that we see
Then maybe somehow we can work it out
I asked my neighbor
for a favor
She said later
What has come of
all the people
Have we lost Love
Of what it's about


// Anna*

Vilken Snubbel!

Jaja, nu är det väll dags igen.

Hej på er allehopa!
Gjorde som vanligt bort mig idag - Tre motorcykel killar kom in och ställde sig på rad framför min kassa. Och som vi alla arbetare på McD vet så står det ju oändligt med kartonger med Coca-Cola glas på vårat golv bakom disken. Ja men tro faa*n att jag går rakt in i en av dem och ramlar rakt framåt, in i kassaapparaten samt kvittoutskrivaren! Alla tre började storflina och jag vet ärligt inte om det var för mitt snygga fall, mina fina skrik, mitt röda ansikte eller själva grejen att kassan och kvittogrejjen höll på fara åt helv*tte - men jag började storflina och ville dö!

När jag kom imorse så var Christofer, Jocke, Rickard och Nathalie fortfarande kvar. Det ha tydligen "fikat lite" på morgonen - eller hur att dom hade... Det var en hyffsat bra stängning, sa åt dom att göra lite små saker innan dom gick bara!
Det var jag som hade morgon skiftet - det gick bra. Kom världens rusch på morgonen, men Sophia klarade den bra medan jag och Mattias stod i köket båda två.
Sen blev det dött... Man kunde höra en fluga fisa om man skulle vilja det. Så årets ToDo-lista kom upp och tror vi gjorde det mesta!
Sen på något vänster kom det massa gäster igen och vi lyckades ändå sälja plus nästan varje timme! Nice Bananas :P
Spillde även nån jäkla äckel dricksamling över mig idag också, slasken från alla drickor som hälls ut i en hink... inte så mycket, men Inte lika heta bananer det inte..!!

Somnade typ vid 8 igår.. var helt slut! kl 01 ringde Anton P och jag hann inte svara - men var klarvaken efter det. Somnade vid tre... så jag var ändå trött när jag skulle upp och jobba..

Nu har jag kommit hem, är as trött - men Måste ner på drakbåtsfestivalen - Måste åka en karusell!! Sen ska jag sova... !!

Hoppas ni har haft en lika solig dag som vi =)

// Anna*

Sleeping Beauty var LivRädd!

Hej !


Inatt sov jag inte speciellt bra. Nisse, som låg i extrasängen bredvid min säng, snarkade hela natten typ *skrattar* pallar inte sånt ljud :P Plus att han mobil aldrig slutade låta. Jag klev upp vid 10 och drack lite vatten, men somnade om igen realtivt fort med tanken på alla oljud runt omkring mig!!

Drömde att jag höll på falla ner för ett jätte stup, var verkligen livrädd. Men jag föll aldrig - utan fick åka en sjukt härlig karusell istället! Undra vad det betyder!? Jag faller inte i mina drömmer, utan jag tittar bara ner för ett stup och känner hur blåsten försöka dra ner mig, men jag faller aldrig... skönt! Men för det är man ju sjukt livrädd när jag står där och tittar ändå!


Jag vaknade sent av ett sms jag fick av Nisse där han skrev att han var påväg till McD - han lät mig sova för jag tyckte jag behövde min skönhetssömn... tack då!! =)

Efter ha mysigt i sängen i flera timmar, tittat på Extreme Makeover - Home edition, Christmas Special och på Three Wishes och Simpson och allt var de var så fick Nisse rast och jag åkte ner och käkade med honom.
Sen åkte jag hem. Efter ha sjungit halsen av mig i bilen och rockat loss så mycket så jag blev tvungen att ha på "Cruisern" för att hålla jämn fart med bilen så satte jag på radion högt när jag kom hem.

"Guld" var redan i när jag knäppte på den, och det var en såndär låt som man blir så glad över, .. Typ Summertime, eller nått från Grease eller hur de nu stavas! Jag blev så full av liv så jag började diska. Sen tänkte jag - ska jag ringa in och föreslå Michael Jackson, fan va skönt och höra honom. Men tro faa**aan att han kom ändå, med låter Thriller direkt efter!! Jag diskade tillochmed stekpannan bara för att få stå kvar i köket och dansa, sjunga och hoppa - som jag alltid gör då jag blir frälst med Jackson i radion. Eller helt andra bra låtar också.
Sen bytte jag kanal och då var de Rockstar, och sen .. mer och mer... han tillome torka av spisen, kylen, vattna blommorna, städa bordet och sortera posten innan jag gav upp och kände att jag kanske borde sova innan jag börjar jobba!
Men nu är iallafall blommorna vattnade i huset =) det känns jävligt bra faksitk, och Sörens/Nisses säng är borttagen!

Min syrra har lämnat två hyllplan här i datarummet, i en av våra hyllor, dom är bara mina saker som hon tycker att jag ska gå igenom.. kanske borde ha gjort det idag - men det är så skönt att bara slappa - ibland behöver jag mycket sånt =)


Men jag ska, jag ska.. nån gång!

Men nu måste jag sova =) Iaf ligga å se på typ CSI eller nått =)

Sleep tight!!

// Anna *

Son of the beach

Hej!!

Ikväll, vad har hänt. Åkte från Nisse vid 5 kanske, gick för att hämta bilen. Gick upp för fel portuppgång och plingade på. Gaaanska pinsamt när de var fel tjej som öppnade! Kände även igen henne, vi har gått i samma kör för typ...12 år sedan? haha, jaa undra om hon kände igen mig.
Sen gick jag till nästa uppgång, men ingen öppnade! Förstörd och orolig ringde jag till Issa, men hon hade visst nycklarna hemma hos sig - så då åkte jag till McD och köpte mat och åkte å käkade hos henne. Storbuffén till oss båda! *mums*

Efter ha suttit med en varsin laptop i våra knän så åkte jag hem för att duscha. Hade kommit typ 20 meter innan hon ringde och sa att jag fortfarnade inte hade hämtat upp nycklarna.. wooops =) aa, men sen kom jag hem iaf.. Syrran kom och vi klagade lite mer ang Telenor. Jag ringde dem idag och de sa nu, för första gången att jag inte ALLS måste skicka med mitt sim kort när jag ska ångra mitt abonemang... ? Jaahaaa, de har ingen annan sagt hela förra och förrförra veckan...wtf?

Sen åkte jag och hämtade upp Issa, åkte te donken igen... vart lite milkshake, sen försökte vi hälsa på Nils S, också han från McD - men han hade tjej besök och vi blev inte insläppta ;) vi fick stå och prata med honom utanför. Han var Jääävulskt uppräschad... ska nog inte gå in på detaljer, men vi båda blev stirrandes med öppna munnar!
Sen raggade vi upp Rickard som var ute och gick med hunden sin... en vithårig sak på fyra ben - helt onödig!
Vi försökte få me oss Moberg, också McD, men han ville inte  - jävla surpuppa =)

Sen McD igen - köpte lite Cheesmassäck och åkte hem! Nu har vi suttit här, druckit, spela kort och ätit nudlar med äggröra - som nog bara jag gillade :D haha! får väll äta resterna när dom går (A) HAHA.. nää .. eller?

Rickard har somnat sittandes i soffan, jag och Issa ser bara på TV... va händer nu då? Where's the party?

Nu ska vi gå ner och se resten på Son of the Beach... Tur att man har digitalbox så det bara är att spola bak!! :D Yaay


See you later!

// Anna *

Höstflört

Det kanske inte skulle vara så dumt med en höstflört ändå. Sitta och kura under filten när kylan kommer. Stå ute och värma varandra när det börjar spö regna och blåsa och löven faller över en. Smart Nisse! Ska fundera på det.

Fick såklart sova i den sköna soffan inatt, tror Nisse gav upp den sämre soffan och sov på sängen. Vaknade av att han hade på musik när han sov, men det funkade väll - själv är jag bara van med att TVn står på i svag volym.

Har precis kommit på att jag har glömt mina hemmanycklar hos dem vi var hos igår, så jag måste dit. Har även min bil där. Suck..! Ska jag äta innan på donken tro ? We'll see! Har även med mig mat hem sen igår, för jag orkade verkligen inte det igår.
Nu verkar vi ska börja med LILA CocaCola glas - de verkar ha tagit slut de GRÅA ... konsitgt! Vi som beställer inte så sjukt mycket tycker jag !

Tror pappa är hemma idag, men jag har ju som sagt inte kommit hem än, så jag vet inte.

En skön grej - i torsdags när Sören var här så drack han tre öl. De tre flaskorna står fortfanrade på bordet här! Så jävla skönt att varken jag eller Nisse verkar bry oss. Jag har ju som sagt fortfarande Sörens säng uppställd. Undra hur Nisses och min lägenhet skulle se ut om vi skulle flytta ihop *skrattar oroligt* Vi skulle nog ha det ganska stökigt!

Sov bort hela dagen idag igen! Och har ont i axeln/nacken.. Och nu ska jag försöka få någon ordning på dagen och livet!!
Jag är fan ledig imorgon !! :P Paaarty!!

Hade de så bra så hörs vi sen!

// Anna *

Bästa

Det här har varit en sjuk roligt dag!!
Vaknade tidigt, ringe Telenor och fick nästan lite saker uträttade, sen försöka jag somna om , som vaklar inte alls funkade!! =)
Men inte gjorde det något.!!
Fick jobba me Angus idag i Driven, var länge sedan (förutom allt som jag snackar med Sofia om) jag pratade så mycket gojja me någon. Slutade iaf med att han skulle komma efter jobbet med mig och några av mina kompisar att bowla.
Grejen är att jag bara kände två. Isabella Aspling och David Nyqvist! Resten fick jag lära känna med tiden. Kände dock igen Affe, visade sig att jag bjöd honom på en öl under hans student, då jag töntade runt med studentmössa jag också! :D

Snabbe Haren kom förbi på jobbet idag med sin nya tjej. Han försökte säga hej, men jag vände honom bara ryggen åt. Vet inte varför, blev väll bara så paff att se honom. Men lika bra var väll de, för det har aldrig kännts så bra som nu efter jag fått skriva av mig lite om människan i min tidigare blogg. Nu är det som att det aldrig inträffat igen, eller så är det bara för jag inte läst några gamla sms - vad vet jag. Men tro mig.. Snabbe Haren har jag kommit på själv av en väldigt bra anledning, och om hans nya tjej nöjer sig med det - bra för henne =)

På bowlingen stödde vi på Tony, Lisa, Maria och Angela. Sa inte så mycket, dom var ju me sitt gäng och jag med mitt. Känns dock ganska skönt att dom inte såg att Angus kom till mig just då - undra vad alla ryckten skulle säga! HAHA

Jaja, oavsett! Vi va på en fest vid västermalm, söp Angus under bordet och mådde fint! Gick till Big Boy, men jag och Angus vägrade och trog till McD. Nisse stänge ju =) står i skuld till honom 100 ggr till känns de som!
jag och Angus hjälpte till lite å finputsades deras stänging. Vi hade sjukt kul.
Sen skulle lillponken hem och sova, och jag och Nisse fick sjukts av Sophia N hem, så nu sitter jag hos Nisse igen och ska se på film - det vill säga - somna i den sköna soffan :D *I like*
Är ledig imorgn så, har inget bättre för mig!!  (A)

Känns som en befrielse hela dagen, allt har gått så bra, och allt har varit roligt, fast jag såg honom med en annan tjej! konstigt nog! Skönt ändå å veta vilket miffo han va *skrattar lite för mig själv* har precis insett att jag visst har andra. Får bekräftelse hela tiden - är bara för blind för att se det ibland!
Hoppas eran dag har varit okej också =)

Sov Sött

/ Anna *

Telenor o Ärr

God morgon!!

Nu har jag snackat med Telenor, fick snacka me nån kille som typ henne Jonas eller nått - han verkar vara den enda vettiga där och vi förstod varandra relativt bra. Verkar dock som att jag måste skriva en personlig överklagan sedan när min ångerbegäran kommer tillbaka, för den verkar ju inte ska gälla... stört

Haha, nää Nisse - problemet är ju att jag inte har kärat ner mig ... vill bara ha bekräftelse av någon som är snygg som jag inte känner sen tidigare! Måste skaffa mig en ny sommarflört - sommaren börjar dock försvinna - så paniken börjar komma =) Men tror mest det var jobbigt att läsa alla smsen, ska radera fler idag och Blunda, så jag varken minns, läser och tänker mer! :P Låter bra det .. Tänk att jag kunde bli så rädd för att inte få bekräftelse... har jag alltid varit såhär?

Jag tror jag ska satsa på Wentworth Miller, om jag bara visste vart fan han bodde... !! Lätt att jag skulle råka gå förbi hans hur då när jag är i USA.  .. några gånger...

Min arm har ett brunt/rött långt ärr - brände mig på korgen till pompan. Är dock inte lika stort som Zannas - stackarn!! Är öm fortfarande.

Nää, skiter i donken frukost och lägger mig - börjar ju inte fören 10.45!

Jobba lugnt alla workers
och plugga lugnare och pluggisar!

// Anna*

Haha. även igen.. suck


Min DrömKille:
Han ska vara en blandning mellan ;
Justin Timberlake
Magnus Betnér
Wentworht Miller
David Beckham

Inser att alla är vita, atletiska, kändisar och snaggade
men inget av det spelar igentligen någon roll!!
Varför just dom! Jadu, den disskusinen kan vi ha länge =)
Passar du in så hör av dig :D

Haha, fyfan va illa ;)


Jaa, va ha hänt me mig sen senast....

inget.. , elle jo, ja ha snackat me den helige sir Nisse, som har stängning, som verkar ha ett eget kapitell i mitt liv nu eftersom jag jämt pratar om honom här *skrattar*

började se ett Prison Break avsnitt på kanal 6, men slutade med att jag satte in DVDn av säsong 1 och såg de avsnitt som jag tänkt så mycket på - de då Lincon ska bli avrättad!! Först grät jag första 1/3delen, sen satt jag med öppen mun och spänning 2/3delen, sen var jag bara helt fachinerad utav den sjukt bra berättelsen och skådespeleriet som utspelar sig... Och så passade jag på att göra lite armhävningar och situps... typ klarade 10 !! HAHA... helt sjukt otränad... ska vi börja träna Nisse!? Jogga runt Sticksjön eller nått!?


Jag och Nisse (igen) har bestämt att dygna igen på söndag... dygna å dygna.... tilll 4 kanske iaf :D rätt så lagom, eftersom ja jobbar öppning på söndag...

nu är jag iaf ensam hemma igen!! Mamma o pappa, Sara, Johan o Fille åkte typ vid 8 halv 9 idag, och mamma o pappa kommer inte hem fören söndag eller nått.. :D så nu kommer blommorna dö igen.. mitt mål till söndag... - få bort sörens säng... vill nån hjälpa? sen har ja råkat lova syrran att gå igenom nå papper här i datarummet.. wooops, never gonne happen!!

Är ledig ons tors... funderar på att dra te östersund å träffa kusinen min, hon vet inget än dock :P ska kanske meddela henne =) haha!! hemskt nog tänker jag - om ingen annan hör av sig me nå bättre!! *dum anna, skärp dig nu för fan* haha :D nää, men hon är underbar, känns som att vi inte har haft tid me varandra nu på senaste bara... ska lägga ut en bild på oss nu.... hur man nu gör de.. :P haha!!

Nää, sitter å pratar me andreas på msn.. sjukt länge sedan.. måste sova.. ska upp om 4 timmar!!

sov sött!!
välkommen hem nisse (3:e ggn :P) och nää, alla toasten va inte te mig =) även om ja önskat de... imorgon blir de iaf 1 :D *hoppas jag* me en tomat skiva på!! :P

// Anna*

Allt försvinner!

Har suttit och raderat sms ikväll, hade inget bättre för mig. Insåg precis att jag inte ville ta bort en massa sms, bara för att minnas och veta hur glad jag kände mig när jag fick dom. Dom får mig ännu att le, fast jag inte har något med männsikan att göra på det sättet längre.

Innan jag träffade honom kändes det som att jag hade allt, behövde ingen... trivdes med mig, visst var jag i en svacka, men var ändå glad, hade alla runtom mig som jag ville ha. Gatufesten var asrolig, en av de bästa...
Men sen när man får lite av någon, så klarar man inte längre att vara utan... utan vad?? nää inte sex, bara bekräftelse, söta sms, någon som skriver att han saknar en, vill träffas, avslutar alla sms med "pusspusspusspusspuss" . Att bara något så litet kan göra en så nöjd med livet, fast jag inte trodde på oss från första början!
Helt plötsligt försvinner allt, och ingen som man jämför med kan komma upp i samma nivå som honom, fast jag inte trodde på något seriöst.
Helt plötsligt känner man sig mer ensam, mer efterlämnad, oönskad... mer än vad jag mindes att jag kände när jag faktiskt inte hade någon!! Dom jag får bekräftelse av nu är inte alls lika värd som honom! Hemskt nog!
Jag blir less när han inte svarar sms, och finner mig själv tänka på honom, fasst jag inte vill.
Varför är det just han, som jag inte kan få, som jag vill ha bekräftelse av? Varför vill han inte göra något så värdelöst som att svara på sms vissa gånger (för jo, han svarar ibland!) !!
Jag blir lika besviken på mig själv varje gång när jag smsar honom först, men jag kan inte hålla mig. För tänk... tänk om han svarar!
Suck.... varför är jag så patetisk...
Här sitter jag i morgonrocken, ett glas vin och bloggar. Jag börjar jobba relativt tidigt imorgon, men sitter ändå här och bloggar om en kille, som hela tiden gjorde mig besviken!!
Snygg är han, och han vet det irriterande nog! Varför vill jag att en omogen kille som jag inte har något gemensamt med smsar mig?
Varför kan det inte komma in några andra snygga killar på donken och be om mitt nr eller min msn!! Ingen går som sagt upp till hans nivå... i snygghet då, inte i mognad... :P ... hoppas dom kan skriva så söta sms iaf =) å titta på en på samma sätt... hålla om en när man sover, göra allt bara för att få hålla om en... .suck... aa, de kommer väll =) *håller tummarna*

Ah, jag vet inte ens vad den här bloggen gick ut på... Måste skriva av mig. Är så less.
nääfan, nu ska jag rycka upp mig... Erika, bruden min, hon ska bli mitt nya ragg - för en jävla bra tid framöver!!
Hon och jag ska fan på smekmånad till USA om 2 månader! Då jäävlar.. innan det ska jag inte kära ner mig eller NÅTT... hoppas jag... elle?
oh no, nu börjar jag inge..

aa iaf, jag sökte ledigt nu från 5 okt - 7 nov, ska prata me chefen eller någon ang det sen, eftersom datumena inte riktigt stämmer, för resan är inte bokad, men så att dom vet om vilka datum det gäller typ!

Ska ringa telenor helvettes jävla piss skiten imorogn också... VAD NI ÄN GÖR SÅ SKAFFA INTE TELENOR!!
ska få snacka med en av deras "teamleaders" nähää, på jävla goda fucking tiden!!! dom jävlarna blåser en bara!

Jaa, jag har inte orkat städat upp Sörens säng än.. så garderoben går fortfarande inte att öppna i rummet mitt :D haha... men det är lugnt.. jag ska ändå bara använda donken kläderna imorgon typ..

Jaa, men vi hörs imorgon bitti eller kväll... eller på ons =)

Sleep tight

Anna*

Dangerous

Hallåja

Somnade hos Nisse, när vi såg The Happening. Sjukt skön soffa att sova i !!
Jag knäckte honom på kortspel och somnade rätt så nöjd :)
Tyvärr vaknade jag inte fören vid kl 16, då hela dagen hade gått - men det var kanske ganska bra att man fick sova ut. Vi tog oss ner till McD ganska fort, och käkade lite innan Nisse skulle jobba.. Satte oss med Tony å Ellinor ute, men gick sedan in - sjukt kallt höstväder som har kommit ju!
Både Angus och John stod i kassan när vi kom, och vi hann beställa av båda - vilka charmknuttar! *nöjd*

Nu har jag handlat knivar och pennor till jobbet, funderar på att sätta namnlappar på varenda en av dom!! They are mine!!

När jag kom hem så var syrran Sara hemma me Johan å lilleFille. Å mamma och pappa. Jag satt bredvid när dom skulle käka, mest bara för att hinna träffa dom något, eftersom jag alltid verkar vara helt efter i familjedisskusionerna och aldrig vet vad som händer i familjen längre.

Börjar 10 imorgon typ. Vet inte hur jag ska kunna komma upp så tidigt, men är visserligen redan trött...
Nu ska jag iaf söka ledigt till Oktober månad! Hoppas på att USA resan blir av.. annars blir jag ju tokig !! : / 

Nu ska jag vara social med familjen, eller nått!!  Ni får ha det så bra =)

Anna*

He's so dangerous
The man is dangerous
Take away my money
Throw away my time
You can call me honey
But you're no damn good for me

Oh noooo!!

Nu sitter jag hemma hos Nisse. Han är inne i duschen å jag väntar på att slippa äta ensam.
Jobbet var sjukt stressigt. Men det är ju också en del av charmen så jag ska inte klaga, men något som jag KAN klaga på är VeckoInventeringen!!  - Den funkade inte alls för mig och jag blev bara less och sur... Tur att Nisse kom och rädda dagen genom att hjälpa till med den, så jag kunde göra alla andra 100 miljoner grejer som ska göras på en stängning för McD.

När jag vaknade "imorse" (kl 16.00) var de jobbet som ville att jag än en gång skulle hämta saker från en annan restaurang, men den här gången var det Storgatan som skulle få sig en visit. Och tur var de att dom ringde, för jag började 17.00 och skulle lätt ha försovit mig annars!
Ingen annan utom mamma var hemma när jag klev upp, som kände väldigt udda eftersom de sista jag gjorde innan jag somnade var att sitta barnvakt och hålla mamma sällskap en stund.

Men jaja, nu ska vi se på film, eller TV eller nått och ta oss lite att dricka =)... usch å fyy hur obekvämt ja sitter i den här stolen


Hörs!!
Anna*

Men Ovanligt!!

Låten "I don't need a man" elle vad den heter med Pussy cp Catts Dolls - passar den in med någon? Eller är det bara jag som känner att jag vill ha bekräftelse och faktiskt vill ha mig en man, även om man inte är seriös för giftemål !!? Tycker det är en sjukt puckad låt, av en ännu mer puckat grupp - men jaa , det är jag det.

Vaknade som sagt 12 idag, och hela den storyn kan ni... På jobbet var det lugnt. En man blev snor tokig att vi inte hade BigMac dippen kvar och ville köpa 10 BigMac burgare bara för att skrapa av dressingen. Sen stod han och skrek till mig att "sluta knulla alla och fixa dippen" ... HAHAHAH.. så jäävla skönt kommentar! Ska tänka på det nästan gång =)  Men han drog iaf över till Max, så det blev ingen storförsäljning med 10 Big Mac burgare... lite synd :P

Kom som sagt precis hem. Var 2 micro sekunder att köra på en mås påvägen hem. Både jag och Jocke skrek. Ganska kul =) Han överlevde iaf, sa Jocke...
När jag öppnade dörren såg jag två barnvagnar! Åh va roligt tänkte jag. Barn :D När jag gick in i köket och tänkte göra mig en macka eller nått så hörde jag hur ena börjar skrika lite lätt, så jag tassade snabbt bort därifrån, eftersom det hörs väl in i rummet, från köket, där ena barnet låg. Jag hade ändå inte samma sug som att äta som igår... fyfan, kändes som att ja var full när jag kom hem igår!! Va trött och bestämde mig att äta äggrör, nudlar och ta mig en öl... Kände mig full när jag gjorde maten och som att det var fyllekäk på gång.. sjukt mysko känsla.
Men när jag sen trevade mig upp för trappan mot mitt rum så hör jag pappa snarka... Joo, här ligger han i datarummet, och mamma i min säng. Gästsängen är tagen av äldsta syrran och barnet, och mamma o pappas säng är tagen av mellan syrran, me kille å barn.. Jahaaa, va roligt. Jag kan inte sova me mamma, eftersom pappas snarkningar från datarummet, som är rummet bredvid är alles för höga.. sitter seriöst å håller för öronen för tillfället!!
Och sen börjar mitt pass om 11 timmar!! Jag Mååste sova!!

Aja, lika bra och äta lite, sitta barnvakt tills alla vaknat så jag kan lägga mig i en egen säng när alla åker iväg!!

Hoppas ni sovit gott iaf, å fått eran dos av bekräftelse! =)

Anna*


Smulor i hela bilen

Hej!!

I fredags så åkte jag och Sören ner på stan för att träffa Erika vid halv 5. Vi hade ätit sveriges största frukost tror jag =) Riktigt nice!
Vi sprang på stan o fika innan jag blev tvungen att bege mig till jobbet. Fick börja tidigare, stört mycket försäljning den dagen!
Stängningen gick väll inte så bra, helt sjukt missnöjd över golvet! Men idag/inatt ska vi göra det bättre. Sen ska jag försöka vara lite snabbare inne på kontoret också, är bara så sjukt trött hela tiden. Trodde jag skulle köra ihjäl mig när jag körde hem Jocke å Nisse. Peter och Nisse kom och höll mig sällskap inatt, vilket var sjukt roligt! Tycker om att ha dom med mig =) Tycker inte om att vara själv!
Körde ihjäl en fågel för ett tag sedan, och de höll på bli en favorit-i-repris igår när dum fåglarna inte flyttade på sig från vägen!! Suck... blåsta djur...

Jag vaknade vid 12 att äldsta syrran kom med sin son och hoppade i min säng.. fick som tur va somna om, och vid 4 så åkte jag och andra syrran med hennes son, och mamma min till Birsta. Funderade på att träffa upp Erika och Sören där, men orkade inte. Gjorde lite ärenden till McD också när jag ändå var där.
När vi satt i bilen hem så insåg jag att syrrans bil var full av smulor från kakor som Filip fått ätit påvägen hem från Junsele. Så när syrran skulle hämta upp sina grannar nu så fick hon ta min bil. Hoppas hon hinner hem i tid tills jag ska till jobbet!!

Men nu är vi hela familjen samlad igen, med barn å gamla å nu ska vi äta - hur jag ska orka det vet jag inte. Åt nyss frukost! Funderar på att lägga mig en kvart eller så... hmmm.

Ha de kul i helgen o ta de lugnt =)

Dumpad

Hallåja!

Imorse klev jag upp kl 07.40 för att skjutsa Erika min till jobbet. När jag kom hem igen låg Sören och sov som aldrig förr och jag somnade om jag med. Vi blev väckta igen vid nio, eller nått, av Erika som skulle se att vi va vakna, men de höll sig inte heller - och vi sov till 11.

Vi blev lite sena till stranden, men kom dit i rätt så bra tid i alla fall, inte så mycket folk och varmt =)
mackor hade vi med oss också! Värsta seriöst :P ... hade missat badboll dock... shit happens

Efter att ha legat där i typ en timme kom min syster Sara och solade med oss. Hon hade tagit ett litet Break från jobbet för att njuta av solen. Vi badade, solade och lekte i vattnet.
Sjuuukt kul grej!! HAHA.. Jag o Sören skulle springa å hoppa från bryggan, mitt i allt säger han "Nej, Stopp!" ... I min fulla fart fick jag det lite svårt att stanna och blev ståendes med tåspetsarna utanför bryggan och lutandes och flaxandes bara för att inte trilla i - som jag gjorde ändå. En från jobbet som var där gav mig en fin komplimang att mitt hopp va "Jätte Snygg"  :P - Angus .
Vi träffade även en skit shysst grabb som heter Pierre Mellberg... En anka som käkade våra mackor - as trevlig och närgången.. !! :D Just the way we like it

Klockan fyra så hämtade min syster upp hennes kille Johan och våran lilla Erika och vi satt alla å njöt av den sista solen...

Erika, Sören och jag åkte sen och käkade hos Erika.. niceigt värre :D Wook me nudlar och kyckling - home style!

Sen skulle Erika sova och jag och Sören åkte till Nisse och såg på film. Lika bra och vända dygnet lite nu när jag ska jobba natt hela helgen...!!
Såå de blir Sörens sista natt hos Casa de la Anna in da G-hood !! Sorligt!
Vi såg... Batman Begins... Tror det är en av de första gångerna jag verkligen har sett på Batman... den va väll helt okej..

Efter det ringde Henning igen och ville visa sin nya Mercedes, med disel motor från 70-talet... allt jag uppfattade av den diskussionen, som han hade köpt nere i Huddik och kom hem med inatt.

Efter det gick vi in igen i den otroliga värmen hos Nisse och kollade på filmen Dumpad!! Såå sjukt härligt film =) Hatar tjej-filmer, men den va rätt så okej - slutade precis som jag ville ;) Inte för mycket kärlek och så var den rolig!

Och nu sitter jag och Sören här igen, och ska sova! Som lä bli hela dagen... iaf till... två.. :P typ..

Sleep tight and sweet dreams!!

RSS 2.0