morsdag!

Hej hopp

idag är det morsdag och jag har ringt mamma och grattat :) kommer inte åka över dig idag - är inte alls på humör. Dom hade varit och ätit på StekHuset... avis!!

Igår hade vi en liten konsert med kören min och vi sjöng mest sololåtar. Kärlek i luften med Tritonus kallades det :) Mamma, Johan, Thomas, Daniel och Erika kom och kollade! Jag sjung en vers på Lean on me med Malin och resten av kören och En helt ny värld med Clara.
Jag tyckte det gick bajs... Allt typ! Har inget minne av att en konsert gått så dåligt! Sjukt pinsamt att alla var där och såg det!

Sen åkte vi till Sara o Johans lägenhet och hjälpte dom att städa ut den. Vi städade dock inget utan pussade mest på Emil och lekte med Filip. Britt-Marie, Johans mamma, var där :) TokGo kvinna!
När vi åkte och handlade så satt jag och Filip bak i bilen och lekte att det var ormar överallt. Tydligen äter ormarna igenom metallen på bilen och slingrar sig in för att ta oss... Visste inte ormar kunde göra det! Men men :) Älskar att Filip pratar så mycket! Sen satt vi och sjöng också. Favorit låten är "I ett hus i skogens slut, lite tomte tittar ut"... Han sjunger så gulligt :)

Sen var det dags för utgång! Jag och Erika kom till Lina lite sent, men det var okej! Stämningen där var lugn vilket var helt emot för vad jag kände i kroppen! Jag var TokPepp! :D Jag hade med mig 2 par sugrörsglasögon som jag ville använda, men ingen som var med!
När vi väl gick ner hade jag och Erika faktiskt ganska kul, iaf enligt mig ;P tokiga/konstiga killar som gick bakom och framför oss och ett sjukt pinsamt bankomat besök med både en rumpa i vädret och slå huvudet i väggen.
Sen kom Annas egna sjuka humor och drivandet med Erika ;P Igår var det Erikas bröst som var i centrum! hihi! Vi lykades göra några killar generade, men tror Erika stackarn blev mest generad ;P
Kvällen slutade med att jag blev så sjukt ledsen och besviken. Det var sjukt j*vla jobbigt och mer töntigt. Men pallar inte att någon har olika sanningar hela tiden. Och det är hemskt att känna att jag har Mer än kärat ner mig i någon som egentligen ville satsa på någon annan den kvällen vi först sågs. Jag vill ju att den jag älskar och lever med skulle vilja ha mig direkt, lika mycket som jag ville ha honom. Inte vara 2a handsval. As töntigt... jag vet, men det känns fan inte bra. Men men, det var ju jag som fick honom så jag ska vara glad över det :)
Och nu hoppas jag att det kan gå tillbaka till det vanliga, för jag vill verkligen inte vara utan min Johan! Han gör mig verkligen lycklig.
Men ja, vad ska man säga.
Idag är jag inte pepp alls. Vill bara sitta här, helt ensam hellst. Johan försöker få med mig på  bio o grillning o sånt... men vill inte. Men kanske måste. Fånigt att träffa dom nu ju, när jag pratade med dom igår ang tjafset.

aja. nu ska jag slöa och göra något ovettigt.

have fun!
Vi hörsch
Anna

El Stockholmo!

Japp, då var jag hemma igen!
I fredagsmorse så åkte jag och tjejerna från kören ner till Stockholm med tåg! 08,08 gick tåget och vi träffades lite innan 8.
Jag hade jobbade stängning på torsdagen och var som vanligt inte ett dugg trött när jag kom hem - så skippade att sova och fixade finfrukost till min Underbara kille istället som tagit hand om mig i veckan då jag låg TokSjuk!
Alla var i tid och satt inne på stationen och väntade. När klockan var 08,05 började jag och Clara bli lite oroliga - varför gick vi aldrig ut och Varför är det så mycket folk kvar inne i väntrummet om tåget gick om 3 min!
Då insåg vi att dom inte skulle med samma tåg och vi alla började springa mot tåget. På vägen mot tåget så mötte vi på nån tågmänniska som ska "skynda skynda" och ärligt... det var nära att vi missade tåget! Det började åka när vi precis klivit på! Jag hoppade på en tidigare vagn bara för att vara säker!
HAHA! Tänk om vi hade missat det!? Vi som var i tid och alla var klara och allt! Flummigt det kan bli :)

Kunde som vanligt inte sova när jag reser utan satt med Clara och pratade.
När vi väl kom fram till Stockholm så åkte vi direkt till vårat vandrarhem och lämnade alla våra väskor, sen blev det stan :) Köpte 2 klänningar och 1 par skor! Har inga vanliga platta skor - men nu så har jag :)
Sen åkte vi till Gröna Lund! Vi kom inte in fören sjutiden, men det räckte! Jag åkte nästan allt ;P Men det var så himla kallt så kärlekstunneln var det bästa - då kunde vi kura ihop oss tillsammans och jag värmde mina händer under Malins armar :)
När kvällen blev sen så åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och la oss. Vi låg och pratade länge och väl och fast jag faktiskt tycker om att lyssna på när folk har flummiga samtalsämnen så somnade jag! 9 andra tjattrande flickor i samma rum och jag somnar - bra gjort! Men jag hade faktiskt varit vaken i 35 timmar då!
Tror Inte det är mitt rekord.... Har för mig det var 38 eller 48 när jag åkte från USA hem och kunde inte sova på vägen!

Lördagen kom och vi klev upp för att ta oss till stan! Det första jag gjorde var att träffa min Underbara kusin Emma som kommit från Uppsala för att träffa mig! Vi gick på stan, vi åt och hon åkte med till Gustav Vasa kyrkan och lyssnade på när vi hade repetition inför konfirmationen på söndagen! Sen följde hon med till vandrarhemmet en snabbis innan hon begav sig hem!
Blev ingen shopping på lördagen! På kvällen var vi på SpagettiOpera Regina som också ligger på Drottninggatan i Stockholm. Det är en lite lättare version av opera där de som sjunger även får med publiken i numrerna deras!
Dom kom ut och sjöng för oss, dansade med några och dom hade en liten hund som sprang mellan våra ben vid vissa tillfällen! Det var tema Cirkus vilket jag inte tycker om. Fattar Inte det roliga med cirkus och kommer nog aldrig göra det! Men dom gjorde lite tricks och sjöng jättebra samtidigt! Var riktigt bra faktiskt :P

På söndagen skulle vi upp tidigt. Allt skulle vara packat och klart innan vi skulle vara i kyrkan halv 10. Vi tränade och satte på oss kåpor och hade tillslut vår konsert i kyrkan! Ingen rolig publik, men det är alltid kul att sjunga :)
Efter det blev vi, traditionsenligt, bjudna på en TokBra och God kina buffé som har Allt från sushi, gör egen wook och allt det vanliga + massa massa efterrätt! Jag åt så jag nästan sprack!
Sen stressade vi iväg till bussen som skulle ta oss hem klockan 2! Bussen var typ full men som tur var så kände jag han som jag satte mig bredvid ! Michael. aka Noice! Länge sedan han och jag hade tid att prata så mycket, tok ikapp mycket förlorad tid :) Vi pratade hela vägen!
När jag kom hem så kom min underbara kille och hämtade mig :) Sen blev det att åka till hans brorsa Micke och hans tjej Lina och se på hockey m 2 andra. Jag skippade middagen och åt chips där istället :) länge sedan jag åt chips ju! Mat äter man ju varje dag....
Sverige Vann! Yaay!

Idag har jag tränat :) Bra att Thomas tvingar med mig!
Sen jobbade jag stängning. Tycker det gick bra faktiskt  - hoppas resten tycker det också!
När jag släppte av Niklas sprang jag upp för att se hans lägenhet också - Tok Snygg ju! Riktigt avis!

Förra veckan var jag sjuk föresten! Kände av det redan på lördagen, men tänkte inte så mycket på det. På söndagen blev jag tokdålig och låg i riktigt hög feber i 2-3 dagar!
Jag tvingade Johan vara hemma från träningen för att ta hand om mig och han var så söt emot mig! Jag kunde inte på något sätt visa honom hur tacksam jag var och är för allt han gör emot mig så jag skickade ett blombud till jobbet hans och han fick en fin och dyr bukett ;) Jag tror jag Aldrig har fått en sånt sött sms från honom som när han fått blommorna - han blev nog lite paff ;P Åh, min sötnos!

Nu är jag iaf frisk, har bara ont i högra halsmandeln fortfarande och lite öm i lymfkörteln i höger ljumske som visar att jag fortfarande har en liten infektion i kroppen! Men nu är pencilinet som jag åt slut, så nu ska jag ju vara frisk!
Ett annat problem! Jag har TokOnt i höger kinden! Tror visdomstanden har växt lite och sabbat hela fucking jävla tandköttet där bak! As Ont! Har problem som f*n att äta! Kan inte en slicka dit bak med tungen utan att vilja slå huvvet i handfatet av smärta!
Jävla skit!

Men men :) nu ska jag nog försöka sova... eller ta mig en macka... skulle vara gott, men gör ju såååå ont :(
suck...
borsta tänderna då kanske... sen svimma av tackvare smärtan. Jobbigt!
Men Men'

Sleep tight!
// Anna

RSS 2.0