Ja jäävlar!

Hej!

Dagen började med att jag och mamma målade lite på förrådet utanför huset. Vi åt och jag gjorde mig klar till jobbet!
Sen var det dags...
Oj... J**vlar vad vi sålde!
Inte minus en enda timme sen vi kom in... Det minsta "plusset" som vi sålde var 600-800 kr över vad som var planerat! Vår TopTimme låg på 7200:- nått. Väldigt sweet!
Men som sagt så resluterade det i en smutsig matsal för gästerna och ev lång väntan för vissa - men jag tror faktiskt att det gick väldigt bra ändå!
Thomas stannade tills vi var klara och hjälpte oss !! En Ängel! Dagens Klapp - heltklart! Han skulle slutat 01 egentligen!
Vi blev sena idag också, typ som igår! Men tycker vi städa riktigt bra, fasst alla var trötta, sega och helt utmattade!

Som vanligt kom den söta grabben i Driven! =) Han såg även ut att bli värsta glad när han såg mig, eftersom jag stod i 2an och han är van o se mig i 1an.. Haha, stackarn trodde han skulle missa mig, eller lyckas undkomma mig... beror på om jag fattat signalerna rätt... ;P Det känns så jobbigt att inte kunna komma nått steg längre nån gång. Vet inte nått om människan, hur gamal han är, vad han heter o så.. Kommer aldrig träffa honom ute, eftersom han verkar vara den som kör hela tiden! Haha... hmmm.. Han påminner lite som SnabbeHaren, tror det är det jag föll för. Men det pinsamma är att jag inte ens vågar möta hans blick för länge... Ni vet mig.. Jag börjar ju bara storflina och ser ut som ett sär-pär! Men glad blev jag i alla fall! Och skuttade ut till diskrummet för att lugna ner mig! Haha! Jag är sååå sorlig!

Funderar på att skicka ut inbjudningar nu till FödelsedagsPartyt... Ska inte bjuda så många, bara de viktigaste. Få se vart det blir... Få se hur många som kommer!
Så nu lunkar jag iväg mot sängen och se hur mkt jag orkar skicka!

Sleep tight!
// Anna*


Maskrosen

Hej!

Hade öppning i onsdags.... Så j**vla förbannad! Idioter allehopa, var det enda jag kunde tänka!!
Bytte tid med Sophia så jag fick sluta tidigare, åkte hem och sov. Kom sent till kören, men åkte i alla fall dit!
Sen blev det Birsta med Johanna, Hilda, Magda och Kicki! Yaay! Letade present till Malin som blir stor och fyller 18 =)
*Grattis*
Vi gick in till Joanna som jobbade på nån klädbutik där och visade stolt upp våra inköp. Tok sjuukt långt tid för mina småjäntor att hitta något bra till Malin, och jag blev sen till dansen! Gjorde ändå inget, var för slö och less för att göra något!
När jag kom hem så satt jag och masserade mamma. Jag var värsta seriös, hade olja och sånt och gjorde hela ryggen, nacke och ansikte! Hon somnade =) Sweet!
Sen när jag skulle lägga mig så hörde Alex av sig och det blev att jag drog till honom och Pierre, spelade kort och såg på film. Råkade somna i soffan! Alex sov i hans säng och Pierre låg på andra sidan soffan med huvudet emot mina fötter (Hörn soffa), så vi både vaknade lite då och då över att jag sparkade honom i huvudet!! Haha! Det var tokroligt!

När jag kom hem så sov jag ännu mer. Klev väll typ upp 16 på torsdagen kanske.. minns ärligt inte! Blev lite less över att inte gjort något under dagen och fixade finmiddag till mamma, pappa och mig! Mamma och jag tvättade lite och tok oss en snabb promenad och tog bilen ner på donken för att vi helt enkelt inte hade något bättre för oss! Hälsade på Thomas lite =)
Sen, efter jag kommit hem, bar det av till Tony. Såg på film, bakade kladdkaka och frossade Cheesbolls och drack Colalight! Perfect! Tror filmen hette The Eye eller något. Helt okej! Satt och höll för öronen för det mesta, medan Tony inte verkade så engagerad i filmen! =)
Sen drog jag till donken igen. Klockan var snart 02 och trodde att dom snart skulle vara klara - men det var dom inte. Satt och pillade lite på datorn där och gjorde lite små städning till dom. Sen drog jag hem och väntade på Thomas så jag kunde se Prison Break! Somnade dock... men det gör inte så mycket! =) *hade sett det tidigare, Tony hade skickat det till mig - har inte vågat sagt något till Thomas än bara eftersom vi ska ju se det tillsammans! - Men nu vet han antar jag!! =)*

Sen sov jag till 14 idag fredag, åkte på ansiktmassage på Maskrosen i stan. Fick mina ögonbryn färgade och noppade, ansiktsmask å säkert nått mer också, vad vet jag. Jag var fortfarande trött!
Sen for jag hem, åkte till Thomas och kollade igenom lite papper till McD, sen tågade vi ner till donken och åt lite när vi ändå skulle lämna in papperna! Sen var det dags att jobba!!
Det gick okej, var massa folk, lite och mycket hela tiden! Aldrig tomt!
Känns kul att jobba med Moberg, Robert, Stindlund och Björklund! Funkade bra! Känns som att det Veeerkligen kunde gått bättre, men alla kan inte allt, men vi trivdes i alla fall tillsammans, och det gör att det känns okej ändå! 

Den sööta kille i driven kom idag igen =) Sen kom han in. Han satt med ryggen emot mig, och när jag kom till kassalinjen och kollade ut i restaurangen så vände han sig om och log emot mig! Jag höll på dö! Bara för en sån töntig grej som ett leende! Haha! Sen fick jag en puss också! =) Men inte av honom, utav av en annan tok som springer runt och säger massa söta saker! Men man vet aldrig vad den människan egentligen vill, så det är ingen idé och tro massa saker där! Vilket är ganska jobbigt... För dum som man är faller man ju för sånt...!!

Jaja! Nu ska jag lägga mig!
Ha en niiiceig lördag! Så får vi se vad dagen har att erbjuda oss just den här lördagen! =)

Sleep tight!
// Anna*

Härntas höga höjd!

Hej!!

Måndag:
Var tänkt att jag skulle städa... Hoppas ni inte trodde på mig! För det blev inte ett skit gjort! Eller lite plock på nedervåningen. Men men, inget värt att nämnas. Nisse kom och käkade lunch, tacos, hos mig och sen såg vi på I Am Legend. En väldigt mysko film med få men sjukt spännande "läskiga" scener! Tyckte mest synd om Will Smith som var lite smått galen!
- Men men. Slutet gott, allting gott.. Eller?

Sara ringde och frågade om jag kunde ta hand om Filip lite medan hon och Johan var och tittade på hus. Så lille Fille kom och jag, Nisse och Fille gick o lekte i lekparken lite, fick honom att dricka massa cola... osv. Han gillade cola iaf =) Och det var bra, för vi försöker lära honom att nicka, så om han vill ha det måste han nicka - tror aldrig han har nickat så mycket i hela sitt liv!

Sen var det dags att dra till Donkenkontoret och ha möte! Först Assmöte, sen pers.möte! Alla kom på personalmötet, vilket var tokroligt! Va många vi är =) Och man känner alla lixom! Vissa mer än andra såklart... menmen!

Sen var det dags för.... PROVSMAKNING!! Yaay! 4 nya burgare, päronmilkshake, wafflefries och Hot Wings! I Looove Hot Wings!
Sen en snabbis till donken för kaffe, skjutsa hem Rickard, Nisse - sen försöka sova... som inte funkade... vid två somnade jag... suck

Tisdag:
Hatar, Hatar, Hatar öppningar! Jättejobbigt att kliva upp! Men det är bra när man är där! Så det är inte så illa =) Pluss att man hinner ha ett liv innan man måste sova!
Det gick faktiskt bra, det var en lugn och skön dag! Fick sluta tidigare! Kom på att jag hade en present till äldsta syrran (även den yngre, men henne träffar jag så ofta, så hon får den en annan dag) och nu hade jag tid att ge den till henne..! Så jag for upp till Härnösand. Jag yrande runt ett tag för att leta efter Lindas nya jobb för att sedan hämta upp henne och köra henne hem. Mike och Victor kom någon minut efter oss och vi gjorde mat medan Victor sov. Jag var helt slut och la mig bredvid Victor på golvet i deras vardagsrum och sov lite! Tok mysigt, fick lite blodstopp i armen bara! =)
Sen var det mat, leka med Victor och kaffe efter maten!
Victor var såååå sweeet mot slutet av kvällen och gjorde allt för att få min uppmärksamhet! Men jag är ju den stolliga mostern också, så det är klart =) *nöjd*
"Presenten" som jag gav till Linda var en magnet som det står "Systrar är olika blommor från samma trädgård" på. Väldigt sött citat tyckte jag! Det stämmer med oss tre systrar så himla väl!

Sen åkte jag hem och satte mig här. Pappa kommer snart, kanske mamma också. Båda har varit bortresta nu i 2 dagar. Konstigt hur lite man träffar dom med tanke på att jag bor hemma... !
Funderar på att sova lite om jag ska vara ärlig... inte för att jag tror att det går - men bättre att försöka än att låta bli!
Blev ingen dans idag eftersom jag var i Härnösand. Men imorgon är det både kör, stan och dans som gäller.. Fullspeckat schema... som jag sällan håller.. Typiskt mig!

Sleep tight!

// Anna*

Hagamannen!

Jadu, denna helg i Umeå har på många sätt varit... otrolig!
Ni kommer nog tycka jag flummar och babblar - men det finns så mycket som jag vill berätta och alldeles för ivriga fingrar och flummigt minne och sinne för att få ner allt på ett bra sätt!

När jag hämtade upp Erika på hennes jobb, på fredagen kl 14 så var det polisen utanför som stod och pratade med några fyllos som spelade boule. Två män, som såg helt normala ut, gick förbi min bil och stannade för att titta på poliserna och vad som hände. Efter ett tag så åkte poliserna därifrån och de två männen gick ner till fyllosarna och delade ut öl och sprit till alla som satt där och satte sig själv och spelade lite själv... jag ba... what!? Heeelt oväntat!
Sen åkte jag och Erika till Lidl och inhandlade det nödvändigaste och en inflyttningsblomma till Serwah! Åkte på Donken och bytte om och handlade lite för att äta inför resan till Umeå!

Själva bilresan var tokrolig! Ashög musik, sjungande, brassande med bilen och kakor och snus! Slog nytt rekord med hasigheten igen också! Erika skrattade oroligt mest hela vägen med mig och skrek lite då och då!
På vägen upp stannade vi i Härnösand och sprang in i Coop för att träffa min syster Linda, hennes Michael och deras Victor! Fick pussa lite på honom innan våran färd fortsatte, och det behövde jag! Det var så länge sedan jag träffade honom!
Vi kollade även trycken på alla däck uppe i någonstans, för vi tyckte det skakade så mycket - men det var inget fel på det!

Väl framme i Umeå hittade vi faktiskt nästan direkt till Serwahs ställe i Tomtebo. Riktigt bra gjort av oss! Vi tog bussen ner på stan och åt på ett café. Såg Peter Sipern, han satte oss snett bakom oss och utan att jag tänkte på det så började jag sjunga. Helt okej om det inte var för mitt låt val... "Dude looks like a lady, da na, da na, Dude looks like a lady!!" Woops... menanade blickar jag fick av Erika och Serwah då... Så jag blev tyst.

Efter det så drog vi på nån krog av nå slag och träffade upp några av Serwahs kompisar. Minns ärligt inget namn, utom Joel och Elisabeth som vi var med dagen efter lite också.. Efter massa vin för 33 kr/glaset så tog vi taxi tillbaka, hämtade upp dricka och drog till en fest som skulle ba bastu, disco och pingis. Det låg en bit bort, Stipendiegränd kanske?, men vi gick. Och joo, de var två bastus igång, folk dansade och spelade pingis - och allt i en källare. Snooor varmt, asmycket folk, tokmånga utbytes studenter och så en nykter Erika och en oförstående Anna tittandes på allt flumm!
Elisabeth och jag blev tvungen att gå på toa och följede med någon som hade nyckel till ett av husen. Men när vi kom fram så hade han tydligen inte nyckeln längre och han och Elisabeth började bråka. Jag fattade ingenting utan kunde bara tänka på hur kissnödig jag var! Sen öppnades en dörr och jag och Elisabeth sprang in. Vi gick till en tvättstugan som inte hade toalett och blev tvugen att sätta oss i handfatet... Very not nice..
Påvägen hem såg vi en bil som hade vält.. Han måste ha kört som en dåre, för lycktstolpen låg nästan jämsides med marken av smällen.

 ( Jag, Serwah och Joel! )

Vaknade på lördagen och mådde pyton. Erika och Serwah vaknar med tuppen och jag kunde inte somna om och låg och gömde mig så länge jag kunde. Sen gick vi på stan. Åt på Max - prövade deras Crunche burger - smakade verkligen sämre än satan i gatan. Tre getingar var efter oss och satte sig på vår mat och skit, så vi blev rädda och gick in.
Jag handlade inget, för tycker ärligt att inget ser bra ut och Verkligen inte på mig!
Träffade min Maria där uppe - hade pinsamt nog helt glömt att hon flyttat till Umeå!


Det verkade som att alla Lördagar i Umeå är fullsmockade med folk! Vi såg tillomed folk som var utklädda och gav ut godis! Folk som gjorde djur av ballonger och hoppade på någonstort av styltor! What?

Vi åkte sen hem till Serwah - men det tog ca 1 timme längre än väntat. Om ni trodde jag hade dåligt lokalsinne ska ni träffa mina vänner! Vi for käpprätt åt fel håll, hamnade någonstans i Umeå trakten och visste inte alls vart vi kan ha hamnat. Vi såg en dvärg, en grej som man plattar till asfalten med, Hagamannens gamla jobba (OK/Q8) och Erikas mosters hus. Vi hade riktigt roligt, även om Serwah satt i baksätet och verkade överstressad och nervös inför att cruisa med Erika och mig!
Vi blev även tokomkörda av en bil som hade registreringsbokstäverna CYA. Erika och jag höll på dö av skratt.
 

Vi åt, vilade och sminkade oss. Sen kom det mer och mer folk och festen som vi kom upp för hade startat i Serwah och hennes tre rumskamraters lägenhet! Jag och Erika tappade suget ganska fort - eftersom dålig country inte är vår stil när vi har fest. Drinken vi fick var en hemma gjort Bloody Mary som smakade som tacosås och gjorde en inte så sugen på någonting mer resten av kvällen. Så jag och Erika låste in oss i Serwahs rum och började kolla på Beck! En Mongoliskkvinna som var utbytesstudent fick komma med oss och vi bjöd henne på sin första coccosboll! Vet inte om hon gillade den.. Men men. Vi fick sitta och översätta lite för henne, men tror inte hon blev så mycket klokare på det - eftersom hon inte vekade förstå engelska så bra heller !
Sen drog alla ut och jag och Erika gick och la oss. Vi hade det faktiskt jättetrevligt inne på rummet. Det kom lite folk då och då och satte sig vid oss - sen slapp vi deras konsert med DRAGSPEL ute i vardagsrummet!!
Alla var även askalas och dansade på borden då vi gick ut och skulle umgås under reklamerna! Haha! Fyllon! Var skönt att ta det lugnt!

Vaknade som vanligt sist, av mina morgonpigga damer. Låg kvar och vägrade kliva upp. Sen när jag väl klev upp så drog vi direkt. Hade lovat Maria och komma förbi en snabbis innan vi åkte. Det var helt omöjligt att hitta till henne och vi körde på gågator och allt! Störda gator... Men vi åt i alla fall frukost hos henne mellan 12 och 13 och drog sen ner emot Sundsvall igen!
Jag hade en tid att passa i Sundsvall, så hade ingen lust att drösa som på vägen upp, utan körde nästan utan stopp hela vägen! Hade lust att ta sidovägar, stanna och kolla på vattnen och kanske ta oss ett dopp =) Det var såå fint väder när vi kom lite söderut från Umeå och solen värmde verkligen när den lyste på oss! Tokjobbigt att köra, såg nästan ingenting.


(Högakusten bron!)


Innan Härnösand kom jag på att Erika inte hade ätit så mycket hos Maria och jag frågade om hon ville stanna och äta. Så vi stannade på Sibylla Matvraket! Var inte ALLS lika gott som jag mindes det. Ratar den restaurangen i framtiden!
Sen huffspuffs var vi i Sundsvall! Lämnade av Erika, körde hem och hämtade körpärmen och körde sen till Skönsmonskyrka!

Några från vår kör Tritonus och några av kören Mixkören stod tillsammans för musikunderhållningen på en Gudstjänst i Skönsmonskyrka! Gudstjänsten var hur flummig som hellst och jag höll på börja skratta jättemånga gånger. Ibland blev det helt tyst i några minuter och vi visste inte om vi skulle sjunga eller om det var prästen som skulle tala. Prästen läste fel, fick rundgång och visste ibland inte vad han skulle göra härnäst. Det var så skönt att veta att allt inte måste vara perfekt! Jag gick sjunga solo helt oväntat, men tror det gick rätt så bra - jag kan ju låten sen innan !

Nu sitter jag hemma, ska försöka vara social med min familj nu innan dom somnar! Är ledig imorgon också och ska gå på stan på eftermiddagen med några tjejer! Förmiddagen, jadu.. städa? Mitt städade rum är faktiskt inte så städat inser jag... jobbigt..

Hoppas ni orkar läsa lite i alla fall ;) Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag!!

Vi höörsch!

// Anna*

Koalabjörn

Hej!

Prison Break var helt okej. Jag och Thomas satt och åt popcorn i massor och drack cola som never before! Tycker verkligen serien är jättespeciell att se. Händer as mkt, sen ingenting, sen dör typ tre och alla blir ledsna...! Då får man se hur dom mår resten av avsnittet. Men jag älskar det ändå ! =)
Kom hem från Thomas sent, och somnade inte fören efter 4.

Vaknade även klockan 4, på eftermiddagen nästa dag - pinsamt! Sover som en j*vla koalabjörn! Aningen less! Hinner inte träna ju! För jag var så ju trött hela dagen också! Så jag rensade garderoben. Har massa kläder, alla fula - men jag slänger inget för det... suck! Sen städade jag rummet, så nu är golvet och nästan alla hyllplan rensade. Ska väll damsuga och skura på söndag eller måndag när jag fått bort lite mer!

Nu väckte mamma mig tidigt! Uscha, vill ligga kvar i sängen. Har för mycket att göra nu bara. Ska packa till Umeå bland annat. Åker kl 14, då jag ska hämta upp Bruden min Erika på hennes jobb! Sen far vi! Vi ska bo hos Serwah, en gammal klasskompis från gymnasiet!
Sen ska vi hem på Söndag! Jag har konsert på Söndag kl 18 på Skönsmonskyrka, så jag måste åka ganska tidigt! Så vi tar bilen... Vet inte om jag någonsin har kört så långt! Ojoj!

Men nu får ni ha en bra dag! =)

Vi Hööörsch!

// Anna*

Jag vann! *stolt*

Hej!!

Måndag:
Hade öppning med Tony, fick sluta vid halv 1 *I like*. Sen blev det sjukhusbesök för att sen åka till Filips dagis och invänta Johan där. Påvägen till Filles dagis så tänkte jag att jag lika gärna kunde köra en annan väg - har ändå inget för mig. Så, fråga mig Inte vart jag var - för jag har ingen aning, men jag höll på att köra in i en lastbil och bli påkörd av en personbil under samma 5 sekunder. *jävla högerregel* Höll på dö av skräck! Jag fattade ingenting - visste inte ens vart jag var!
Men sen kom jag i alla fall fram. Fille blev väll inte överlycklig att jag kom utan ville mest peka på gräsklipparen som brummade förbi. Sen gick vi in, jag, lärarna och alla barnen. En TOKSÖT pojke som bara är 1 månad yngre än Filip, som heter Leon, råka av misstag springa in i min famn i tron att jag var en av dagislärarna. Sen när vi väl mötte blick så fick han så stora ögon att jag trodde dom skulle ploppa ur =) Sen sprang han till dagisläraren och började skratta.
Sen kom Johan, och vi for till Birsta, med Sara också som vi hämtade upp! Som vanligt så äter man det första man gör när man kommer dit och sen blev det mest att jaga och hitta Filip.
När vi väl åkte hem så kom Isabella och David och hämtade mig. Vi skulle bowla!

Det blev jag, Isabella, David, Mc Thomas, Mc Kristina och Per. Tjejerna för sig och killarna för sig. Tro faaan att jag vann!! =) Så jäävla nice ;) Vi satt och drack lite å myste innan vi åkte hem till Isabella, alla utom Kristina och Per. Där drack vi, sjöng singstar och mös i bastun. Robin kom över också. Vid 04 var vi lagom kalas och trötta. Åt lite. Sen av någon sjuk anledning lyfte Robin mig upponer och det kändes som Forever innan han släppte mig! WHY? Det var länge sedan någon gjorde så, så de var väll kul... men what?
Jag och Thomas tog i alla fall taxi hem någonstans därefter och han följde mig till dörren =) Very Sweet of Him!

Tisdag:
LEDIG ! Sov till halv fyra... Måste jag säga mer? Åkte till syrran och skjutsade henne till Filips dagis, sen åkte jag ner till Kyrkanshus och hade körträning! Det var länge sedan.. kul att se alla, men en jobbig stämning...
Sen var det dags att vara barnvakt igen när Sara och Johan var på föräldrarmöte! Vi satt och lekte med klossar som skulle in i speciella hål, ni vet. Han är sååå duktig nu på det, även om det kan krångla ibland =)
Kvart över sju skulle dom vara tillbaka.. När klockan blev halv åtta så gjorde jag ordning Filip för sängdags. Borstade hans tänder, som gick sämre än det brukade, han vägrade låta mig borsta och ville bara ha mer och mer tandkräm. Sen bytte jag pojkens blöja och gav honom välling och la honom i sin säng. Stod bredvid sängen ett tag och tittade på honom i mörkret och hörde hur han drack sin välling med all sin kraft. Han är så söt. Tänk att en sådan liten sak kan göra en så glad, stolt, sprallig, fjantig och ömsint! Helt olika saker, men man vill bara att han ska få det bra! Så man kan göra allt!
Sen åkte jag hem, va med mamma och pappa lite, sen somnade jag igen, för sent dock...

Onsdag:
Fucked up jävla trött! Kom i tid, tidigare också. En helt gäng var redan där när jag kom! Dags att städa. Jenna skulle ju komma. *oj oj oj* suck..! Helt klart min otursdag också! Spillde nå j**vla medel i 4 av 6 fritöser, så blev tvungen att göra om allt det. Jag slog mig på allt, snubblade till överallt, sa tydligen fel saker vid fel tillfällen då Jenna var där så Sara stod mest och Hyschade mig! Köket var sååå långsamt så gästerna blev sura på MIG! Jag var så trött att jag bara yrande omkring. Uppfyllningen blev sjuukt värdelös - bara pinsamt!
Men men... FIck sluta en halvtimme tidigare, och nu är jag ledig fram tills på Tisdag! =) Yaay!

Nu ska jag snart till Erika och käka tacos, sen blir det dansträning, sen blir det lite Prison Break hos Thomas! =)

Vi hörs!
 // Anna*

Som bara en moster kan!

Hej!!

Öppningarna lördag och söndag har gått fint! Rätt så okej i alla fall.. Börjar väll fatta allt såntdär, men gillar faktiskt inte öppningar.... Varken som vanlig anställd eller arbetsledare... Frukosten är väll god - men sen är det också bara det typ.  Jag är alldeles för flummig! Och hur blir det inte då när jag är trött!? Haha.. Nää, det är bara pinsamt hur flummig och rent av puckad jag kan vara... Kristin gör Gääärna narr av mig ang det också! Haha.... suck.... Idag räknade jag Ronald Bössorna igen - vilket fick Kristin och skratta ännu mer när jag frågade vilket telefon nummer jag skulle skriva på papperet man skickar in... Jag ville bara försäkra mig om att jag gjorde rätt ju!!

- Idag var det bara jag och Agnes som öppnade.. En till "kassa-personal" (Vår kära Angus) kom klockan halv tio. Det gick förvånansvärt bra! Men som sagt så är jag nästan bra på frukostkök ;) Lite jobbigt att fylla upp köket inför lunchen dock.. sånt kan jag inte alls.

- Men jag slutar i alla fall relativt tidigt! Så jag har hunnit med att vara Moster i helgen! Jag har suttit barnvakt med mamma till Filip medan syrran Sara och hennes Johan har varit på Södra Berget och varit på spa och sovit över i finhotellet! *lite avis*

Jag, mamma och Filip har varit på Birsta City, handlat på Ica Maxi och åkt rolig varuvagn med BIL och ätit glass som en tok <3
Sen har mamma och jag suttit och ätit avokado, kräftskärtar, cream freash å rom... två dagar i rad! Firat att lillen sover ;)
- Jag har jagat Filip runt och runt i hela huset, kittlat honom och burit honom, lekt kurragömma på H&M i Birsta och råkat kört in i montrar med Bilvagnen på Ica. . Jag har hållit hans hand när vi går på parkeringar, pussat på honom så fort han gör sin söta lilla pussmun emot än och smekt hans lilla ansikte tills han somnar på kvällarna. Haha!
Han är soo sweet...

Än så länge verkar allt gå bra ang det jag skrev om sist, jag och en annan har pratat lite. Men det enda vi kan göra är att vänta... Men vi få se hur det blir när hon som inte höll sitt löfte kommer... Hon vet ju som sagt saker.. Och tydligen håller hon inte tyst...  Hon verkar av någon anledning sur på mig för att jag frågade henne varför hon inte höll de hon lovade! Och inte lite sur heller... Fattar ingenting... Tur att jag inte behöver henne... ! Hmm, det lät lite taskigt, men ni vet hur jag menar... :S

Nu har pappa kommit hem ifrån älgjakten igen, han for i fredags! Så nu ska jag ner och hälsa på honom! =)
Ni får ha det så trevligt!

Sleep tight!
// Anna*

Men tro inte att jag inte vet!

Världen är verkligen uppdelad i grupper. Umgängskretsar där alla pratar. Och nu känns det som att jag är ett SvartFår i en viss krets. Kan känna hur dom pratar om mig och jag kan bara inbilla mig vad dom säger bakom min rygg. Helt plötsligt så va ett löfte brutet och allt annat än ett förlåt fick man höra. Jag, om någon, är duktig på att säga en sak och visa en annan och mena en helt annan sak som kanske ingen vet... Och jag vet att dom gör likadant. Jag är fan inte dum! Och just nu kan jag bara vänta tills jag får se dom, se va som händer, vad som hänt, vart vi står...och vafan det är frågan om !!

Ett löfte är ju ett löfte - hur svårt ska det vara att säga en VIT sanning till någon annan för att vara shysst på den man har gett löftet till!?
Det hela var hemligt, men nu kommer alla få reda på det ändå. Som ringarna på vattnet kommer ryktet att spridas, för att sedan stutsa mot bryggkanten och komma rakt tillbaka emot mig. Det var inte Helt mitt fel att det visade sig vara ett jävla klippsblock som slängdes i vattnet och inte bara en sten. Vågorna på vattnen kommer fortfarande vara starka när dom kommer tillbaka emot mig, och jag vet inte om jag kommer kunna palla det.
Kanske ska göra som Horoskopet sa i Metro idag. Skaffa nytt umgänge...! Har ändå redan tänkt på det länge nu.
Uscha... mår bara dåligt av tanken. Aning panik som ligger och lurar under skinnet. Nu kan jag bara vänta...


Aja..
Stängningen gick bra! Klara i tid iaf!
Såg på film hos Björn natten till Torsdag och käkade popcorn såklart. Sen sov vi, och jag var helt slut när jag vaknade.
När jag kom hem hittade jag min sminkväska!! Yaay.. någonting bra idag...
Sen begav jag mig till jobbet och slet mig igenom natten.
Ska upp tidigt imorgon! Ska vänta tillbaka mitt dygn ...

Den här veckan har jag varit så sjukt onyttig! Ätit pommesfrites, nuggets, Donuts! Allt som jag inte skulle äta. Uscha, fy och skäms! Och så har jag inte tränat ..! Varför!? Joo, för jag skyller på att jag ska bort hela tiden, sen när jag väl är hemma så sover jag bara! Sen jobbar jag... ! Nää, jag måste skärpa mig! Jag är pinsam!

Så nu ska jag cykla lite igen, se om jag orkar... ska ju upp snart även... :S
suck...
jävla liv...

What goes around comes around antar jag... Men ibland är det bara inte rättvist...

Sleep tight
// Anna*

Another Part of Me!

Hej!

Gårdagens stängning gick kanoners *Tummen upp*
Gjorde lite små missar - jag var lite snurrig ett tag, som vanligt ;)
Efter det åkte jag till Nisse, väckte stackarn och såg på film. 

Som den Ängel jag faktiskt är, även om inte alla förstår det, så skjutsade jag ner Nisse till jobbet och for sen iväg till Alnön.
Björn, både mitt ex och min kompis (trodde inte man kunde ha det så tills nu), hade lite småsaker att prata om, så jag åkte dit vid sex på morgonen och sov över där under dagen.


Sen blev det  hem och göra sig i ordning! Helt sluuut har jag varit hela dagen!
Måste däremot säga att natten stängning gick ännu bättre :D
Våran lilla Bodda fick stå i kassa och drive och det var sååå sött att se!

Efter stängningen så drog jag som vanligt iväg till Statiol och såg den söta killen i kassan *drömmer mig bort* , köpte snus, skjutsa Musa och begav mig till G-hodden. Och här sitter jag.
Pratade nyss med Björn, så jag åker till nu igen. Kan vara skönt att prata av sig när det hänt något...


We're Sendin' Out
A Major Love
And This Is Our
Message To You
The Planets Are Linin' Up
We're Bringin' Brighter Days
They're All In Line
Waitin' For You
Can't You See . . .?
You're Just Another Part Of Me . .


Sleep tight!
// Anna*

Zombie

Hej!

Sov så länge jag bara kunde idag! Helt underbart <3
Trodde dock jag började 18.00, inte 17.00 - så blev lite sen! Men det gjorde som tur var inte så mycket!
Hade, eller rättare sagt Har, dock till min stora förfäran tappat bort min sminkväska och såg ut som ett j*vla Hej-Kom-Och-Hjälp-Mig idag! Fick nå damp kli över hela kroppen också, så jag blev sådär snyggt rödflammig över hela ansiktet och armar! Väldigt hett...

Rullade på rätt så bra med gäster under kvällen, vilket var kul men jobbigt. Vi blev efter med allt, men som tur var så stannade Appelberg en timme extra, för att sedan skjutsa hem Jocke, som fick sluta 2½ timme tidigare, eftersom han har skola. Så vi var en färre under stängningen. Men tycker det blev okej ändå, vi blev sena, men det blev faktiskt bra det vi gjorde!

Nu är jag trött.. Fundra på att cykla lite på min trampsak här och sedan somna med knappdosan till TVn i handen som vanligt <3
Igår fick jag proppa i mig fler sömnpiller än vanligt innan jag somnade, men hoppas jag slipper det inatt!

Hoppas ni sover sött nu och så hörs vi nått senare!

Sleep tight!
// Anna*

Ett misslyckat försök!

Jag bara måste visa er denhär bilden!
 
Tycker den är så himla rolig, och jag blir så glad när jag ser den =)
Det är min kusin Emma och jag på Jamtli i sommar.
Jag fick ideén att göra en bild där det såg ut som att jag var någon sort at hjälpte som drog upp henne från det onda nedanför, eller nått.. ni vet vad jag menar. Det typiska film senariot.. 
Men...

Efter många OM och MEN blev det till sist...

Emma o Jag ! Haha, som alltid
det här..
Det här blev resultatet! Haha! Förutom att båda höll på att kissa på sig av skratt så ser det inte ens verkligt ut!
Men jag gillar det ändå =) Det är ju jag och Emma ju :D Haha!!

Sen en söt bild på mina småpojkar samma dag som Emma tog <3



Filips mage som sticker fram och Victors ben som är så korta... Oslagbar bild

Hoppas ni gillar bilderna =)

Fin middag <3

Hej allehopa!

Någon gång under lördagens sega dag kom Erika.. ganska sent, runt 21.30 typ! Jag hade spelat in fotbollen Sverige-Albanien (Vart f**n ligger det landet!?), så vi såg den när hon kom. Den total sög, men vi satt och tittade som två trogna Sverigefans!
Vi åt omogen avokado med kräftskärtar och rom med cream fresch (eller hur de nu stavas - ni vet vad jag menar ... and you like it!!) Avokaden gick inte ens att skära i - men det gjorde inte så mycket eftersom ingen av oss egentligen gillar avokado...

Sen blev de lite skräckfilm och vattenmelon =) Very nice!

När kvällen blev till natt så började så småning om alla onyktra höra av sig och vi fick lust att hitta på något, men kom på mer negativa saker ang utgång än posetiva när vi rabblade upp dom, så vi stannade hemma.
Mc Peter fick dock, av någon anledning, lust att komma hem hit och jag sa att han var välkommen. Till min stora förvåning kom han själv!
Han satt i fotöljen och jag och Erika satt under filt och täcke i soffan och började så småningom höra honom snarka! Haha! Sen somnade Erika också, och jag lutandes emot hennes ben... som faktiskt var mycket skönare än det låter!
- Vaknade av Bingolottos nya reklam som är ca 78 decibell högre än allt annat på TVn och frågade om Erika ville gå och lägga sig i en säng (hon sa ja) ... sen om hon hellre ville sova i soffan (hon sa ja igen) ... och sen om hon ville ha ett täckte (..mmm.. fick jag till svar) .. Insåg då att det inte gick att prata med henne. Hon var tydligen trött =) Då gick jag och la mig i min säng med mina gäster sovandes i vardagsrummet!

Vaknade av att Erika kom in i rummet och ville att jag skulle kliva upp... hon var hungrig ;P Haha!! Så då blev de frukost.. men allt var typ gamalt... så det blev vattenblandad varmchoklad och hårdmackor med ost...

Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, men Erika stannade till 4 iaf. Sen blev de lite smink och kläder och dra ner på stan!
Där träffade jag Sofia! My Sweet Doll från Mc Donalds!
Vi gick raka vägen till Tandoori där vi åt en trerättersmiddag och pratade. Ärligt talat blev det mindre Donken prat än jag trott, vilket var sjuukt skönt! Synd bara att jag var så trött, kände mig distraherad hela tiden... blir sån ibland... Tur att jag inte jobbade, skulle råka gå vise inne på jobbet eller nått... !!
Efter maten gick satt vi på nedervåningen tills mamma kom och hämtade mig.
- Hon har varit borta i helgen uppe i stugan för att hjälpa pappa med köttet från älgjakten! Hade dock inte blivit något kött, så hon bara njöt av sin helg i friheten! Pappa har varit borta ändå sen förra Lördagen... men jag är van att han inte är hemma så ofta, så jag tänker hemskt nog inte på det.

När hon kom i alla fall så åkte vi upp till Seven Sins lokalen på LV5 för att hämta upp pappa! Sofia stackarn fick ta bussen... :/ Tycker inte om att lämna folk till att ta buss...
- Vi åkte sen till syrran Sara, hennes Johan och deras lille Fille ;P
Filip blev helt exalterad att både mormor, morfar och moster kom samtidigt!! Tror inte han förstår att vi tre lixom hör ihop... Han är ju bara 1½... :P
Ett tag sprang han och hämtade pappas skor och tvingade honom sätta på sig dom, sen vinkade Filip hejdå till pappa!! HAHAHA!! Sen sprang han och hämtade mammas skor och gjorde likadant.. Sen letade han efter mina, men hittade dom inte.. jag hade ju inte dom vanliga =) jag hade ju klätt upp mig lite för Sofia nästan! Haha, så han hämtade Johans skor (Filips pappa) .. jag ba.. happ, har jag så slitna skor och sååå stora fötter?? ;P Tack Filip! Sen visade jag han mina högklackade, och då kastade han dom bara...
Men sen blev det i alla fall lite leka.. och sen fick jag borsta hans tänder och göra honom i ordning för natten.
- Sen satt vi, mamma, pappa, jag, Sara och Johan och pratade om allt möjligt. Vi hade det faktiskt sjukt trevligt och roligt! Jag tänkte tillomed "Det här måste jag skriva i min blogg så jag minns!" Visst, det händer ofta att vi är där, men nu var det så länge sedan!! Även om inte ni bryr er så gör jag =) Och jag tycker det är värt att minnas!

Efter att jag kommit hem så har jag sett på IT Crowd! Jag vet att det är tredje gången jag nämner det med ännu en gång annan stavning, men nu är jag i alla fall nästan helt säker :P Ni vet hur jag glömmer så lätt! Snälla, se till att titta lite på det - det är faktiskt roligt!


- Här gungar jag Filip medans Emma, min kusin tar kort <3
Jamtli, Östersund -  Sommaren 2008


Nu ska jag i alla fall sova !!
Hoppas ni sover gott, för jag tänker sova heeeela dagen imorgon ! Nu är det stängnings vecka på gång!! Va beredd på att ditt rekord blir SOPAT lilla Nisse!


Sleep tight!!
// Anna*
 

Get Me Out
Into The Night-Time
Four Walls Won't Hold Me Tonight
If This Town
Is Just An Apple
Then Let Me Take A Bite

Vet inte vad jag vill...

Hej!!

Ali sov över här! Vi började se på film, men den började hacka i skivan så vi såg på TV.. sen somnade vi =)

Var tänkt att jag skulle på gå sminkparty idag, men orkade inte... Vill ta de lugnt på min lediga dag. Så jag sov all day long. Och jag njöt av det!!

Nu sitter jag här och slappar. Thomas på donken har lovat mig att vi ska se på nya Prison Break någon dag nu och istället för utgång funderar jag på att försöka ragga över Erika hit så vi kan slappa och se på fotbollen!

Det är bara dyrt och rörigt med utgång! Sen så syndar man bara på Donken på kvällen. Det är inte bra! Fyfan vad jag åt igår :x jag som hade varit tok nyttig hela dagen! Typ iaf - mer än jag brukar!!

Nu ska jag väll gå mig en husa koll och se vad som har hänt med huset medan jag sov!

Vi Höörsch!
// Anna*

Lyset!!

Hej o Hopp!!

Då sitter man och skriver på LYSET då!
Nää, inget ställe - det är jag!! HAHAHAHA

Var sjukt fucking less hela dagen och ville inte jobba men gjorde som vanligt ett sjukt bra jobbe ändå!

Fick skjuts hem av Sofia! <3
Sen blev de att göra sig i ordning till en FEST! Jag, Sofia och Pernilla! =) Sjukt nice me bara oss tre! Vi sjöng, dansa, kramades och skrattade!
Sen blev det Ohlearys. Pernilla mådde inte så bra så vi fixade taxi åt henne. Sen träffade vi Kristina, Fredrik och Erika! Dansade lite och gjorde de man nu gör .

Sen bar de av åt Donken!! Dansade för Johanna i kassan the BottyDance! "I like big butts I can not lie, tell you other bother's that I can't denye!! (Eller hur de nu stavas!!) " Och så dansade jag hoppandes med skärten emot henne!! Hahah!! Hon såg ut att bli glad i alla fall!! :P

Sen kom Pernilla till Donken. Hon hade glömt sina nycklar hos mig och vi åkte hem till mig! Nu är vi här! Ali kommer och ska sova över, så vi ska städa lite - men hon har somnat och jag har hamnat här!! Haha!

Hoppas eran kväll har varit okej!
Nu somnar jag snart... men han kommer om 15 min.. *hålla mig vaken*

Sleept tight!
I will! ;P

// Anna*

Patrik!

Hej!

Först och främst måste jag säga, serien som jag gillar heter IT Croud INTE IT Crew som jag sa först =) Men men

Sen så har jag ärligt inte haft tid att sitta här och skriva på några dagar! Men i alla fall :P Snabba sammanfattningar nu då!

Tisdag:

Jobbade ett hela-dagen-pass. Hade middagsskiftet om jag inte minns helt fel.
Efter jobbet var det i alla fall träning. Tänkte först träna med Natalie från jobbet på Friskiss, men hon somnade och jag tränade med dansen istället, som jag egentligen skulle gjort!
Solade lite... Var sjuukt skönt - hade glömt hur underbart det är att slumra in i värmen.
Efter det åkte jag och Erika till McD och mös innan vi drog hem igen! Somnade som ett miffo i soffan med kläderna på. Det sista jag minns är att jag tänker; "Åh, nu är reklamen slut - det är spännande, jag måste se!"

Onsdag:

Hade öppning... Var glad till en början men började sura när klockan närmade sig 10 och kl 11 var jag pissed off!
Sen blev det bra igen! Fick prata lite med Tony i HeadSetet och jag började känna att dagen snart var slut!
Skulle posta några prover från vatten och glass till nått ställe från McD samt några andra brev, men när jag slutade for jag bara fort hem. När jag var vid IP så började låten " I Wish I Was A Punkrocker" med Who-Ever-She-Is..! Där sjunger hon i alla fall "The only was to stay in touch was with a letter and a mail". Då insåg jag med sjungande hals att jag glömt allt på jobbet - det som var så viktigt att det skulle skickas den dagen! Vände i alla fall, och skickade iväg allt som det skulle!
Sen åkte jag och Erika och tränade på Friskis- efter vi suttit hos henne, ätit och myst i bilen och tittade på en regnbåge!
Vi gjorde ärligt inte så mkt. Sen var det dansträning! Äntligen börjar jag lära mig en av de nya danserna rätt så bra! Faktiskt kul!

Torsdag:

Imorse blev det en jävla fart till jobbet! Helt slut! Plågade mig seriöst igenom dagen och längtade tills jag fick sluta!
När äntligen den tiden kom så åkte jag till syster min och var barnvakt till Filip! Det var såå länge sedan jag såg honom! Jätteroligt!
Efter det så åkte jag och hämtade mamma på jobbet och åkte sen ner till biografen där Erika väntade på mig med några perfekta platser till förhandsvisningen av Patrik 1,5 !!
Filmen var... speciell. Några scener kunde jag seriöst dött av att se igen medan några fick mig nästan att börja gråta! Erika är rolig att gå på bio med :D Helt plötsligt hör man något flåsa vid en - då är det Erika som skrattar! Så jävla nice!

Nu ska jag skynda mig att cykla lite. Har syndat varje dag! Är inte alls duktig på diet, och ännu värre på att träna! Sen MÅSTE jag sova.. Jobba imorgon igen - sen blir det Party ;)

Sleep tight!

// Anna*

Jag var så jävla rädd!

Hej !!

Söndagens stängning var rolig! Var jätteskönt att få stänga matsalen redan kl 12, synd bara att gästerna satt kvar till 01,15 - but what are you going to do about it!
Ronja fick gå innan vi var klara, eftersom hon hade skola dagen efter! Och då släppte jag, Sofia och Musa löst! Vi sjöng, pratade, skvallrade och skrattade!

Efter det skjutsade jag hem Musa för att sen fara till Nisse och se på film. Köpte popcorn! Så j*vla gott med popcorn. Vägrade dela med mig på första påsen ;) Men sen orkade jag inge mer och låg och jäste i soffan. Plus att Nisse hade godis hemma - så min bantning går inte så bra...!

Vi såg på japanska One Missed Call 2 - Nisse somna. Så där satt jag i soffan och skrek för mig själv. Var huuur rädd som hellst! Jag tyckte det var för läskigt att sitta upp ett tag, så jag la mig ner, höll för öronen och täckte TVn med mina ben och tittade upp i taket och nynnade! Jag började skratta hysteriskt bara för jag inte visste vart jag skulle titta - för jag vågade verkligen inte titta på TVn.
Efter filmen gick jag hem och sov.
Sov hela dagen. Vaknade vid 5 och låg kvar i sängen till halv 9 då jag gick och åt. Nu kan jag inte somna! Oj va ovanligt. Mitt eget fel!

Nää, nu ska jag lägga mig igen - CSI har börjat!

Sleep tight!!
// Anna*

RSS 2.0