Dags att fara.. :)

Hej!

Tokhärlig stängninghelg!
Härliga personer att jobba med, det rullade på men tyckte det gick okej ändå - även om några parkeringar tyvärr blev lite långa! Och är rätt så nöjd över hur det såg ut när jag låste och larmade!
Lördagen var roligast tror jag! Sandra, Rickard, Mia, Dag, Peter och massa andra gamla och nya kompisar, bland annat Johan(ingen ideé att dölja namnet), kom! Sandra och Rickard var så söta och kramades och pussades på mig. Fick såklart en liten puss av Johan också! ;P

Bion som jag såg i torsdags med Johan var bra. 2012.. den var dock för lång tyckte jag, och lite mycket hus som rasade hela j*vla tiden - men bra ändå! Sen är jag ju livrädd för att drunkna.. och mycket av filmen var vid mycket vatten och folk som skulle försöka överleva - så jag blev tvungen att blunda lite..

Mitt betyg;

2012
***+ / ****-

This is it - Michael Jackson
****+

(Bättre sent än aldrig - Bör dock endast se av de som gillar hans musik, hans charm, hans skratt och hans underbara personlighet. Som film är den inte bra, men oslagbar som en Behind The Scene dokumentär)


Men
Nu har jag packat klart, dammsugit, vattnat blommorna, diskat, bytt sängkläder, tvättat, sorterat och slängt sopor och pantat! Min lägenhet kommer vara Underbar att komma hem till igen <3
Spännande! Bilen lämnar parkeringen när som hellst och jag sitter som vanligt redo sedan länge! :)

Ni får ha det så bra så hörs vi sen!!
Vi höörsch

// Anna


middagarnas vecka!

Hello!

Till svar;
Jo, må så vara - men orkar inte att han ljuger för mig mer, och det har jag sagt till honom också! Så det är inget som jag bara skriver här! Du kan ju fråga! Men ärligt, jag mådde dåligt över hur han kunde göra så... igen! Jag säger vad jag känner och jag vet vad som är sagt och inte mellan honom och mig. Och så besviken och sårad som han har gjort mig så blir jag helt tom i mig och förstår verkligen inte vad som händer längre. Men jag kan också säga att det har gjort så att jag helt enkelt inte längre bryr mig. Det finns bara till en viss mån ens psyke orkar - och mer orkar den inte i den här situationen. Det var då, när bryr jag mig inte mer.

Men men!
Jag kan bara säga att den senaste tidens sjuka dilemman har fått mig att se saker annorlunda. Jag vet att jag har helt förstört vissas förtroende, och hur arg jag än är på mig själv så går inte att göra något åt det än att försöka bygga upp dom igen. Och det ska jag verkligen försöka också! Jag har blivit sviken av vissa som jag trodde mig känna och jag har funnit mycket mer stöd i de som jag trodde bara fanns.

Igår var jag på vårdcentralen och fick uppleva min största smärta hittills! Jag har gjort illa mig mycket och som ett "sjukhusbarn" har det funnit många doktorer och liknande som klämt, kännt, tagit blod, celler, sprutor, sytt, röntgat, gipsat... ja gud vet vad. Och Aldrig har jag stönat eller skrikit av smärta! Hela Jag krampade och jag kände hur mina fötter spände sig och vred sig i total smärta! Aldrig Aldrig Aldrig igen!! Fick ligga kvar på en brits i en timme, för hon vågade inte låta mig gå. Sjuksköterskan släckte ner rummet och kom in ibland och såg hur det var med mig. Hon var så söt emot mig.
Nu är smärtan så gott som borta, helt underbart! Jag hoppas det löser sig och blir bra! När jag kom hem från vårdcentralen och klev ur bilen så hittade jag min kamera på marken! Tro du den va blöt eller!? Har inte vågat tagit något kort med den än, men när man ser på bilderna så är de lite vattenskadat ! woops - karma kallas det!
Hade kör igår också, jätteroligt! Så himla skönt att börja lära sig allt och att allt börjar komma på plats! Nu är det inte långt kvar! :D

I söndags var det dags för Thomas att åka tillbaka till Luleå/Boden. Han, jag, Nisse och Niklas var på Källar Krogen och åt lunch/middag. Jag bjöd Thomas på maten, eftersom jag visste att de var lite ont om pengar nu när han inte har jobbat! Men de får jag säkert tillbaka när han muckar ;) ska bli skönt att få min Thomas hem igen <3

I tisdags blev det middag med tjejerna mina, Erika och Serwah! Vi åt på Tandoori och höll på smälla av. Så J*drans gott!
Och idag så blev det lunch på coffe house med Magda! Oj vad jag har saknat henne <3 Vi hade kul och såklart massor att prata om som alltid! Hon ville ge revanch för när hon "somnade" på pappas motocyckelklubb förra månaden ;) men vi får ta den någon annan gång. Har fullt upp hela december!

Men nu ska jag vara lite mer ekonomisk... Har gjort storkok, som visserligen bara blev tre matlådor - men mer fick inte plats i kastrullen! Och mer får verkligen inte plats i frysen! Är så dålig på att äta hemma. Mycket lättare att äta något på jobbet eller dra ut och äta med sina kompisar! Mitt kök är minimalt och det är lite jobbigt att laga mat där! :P Men killen jag är med äter bara hemma - så han får väll lära mig lite ett och annat.



Om man förbi ser allt dumt som har hänt så måste jag säga att den här veckan har varit bra. Jag har alltid haft något och göra och många viktiga har funnits runt mig! Har haft killen med mig varje natt i över en vecka och ikväll ska vi på bio. Det jag dock ser mest fram emot är veckan som kommer! Underbart! Det tror jag många fler också tycker!
Min familj är mitt allt, och nu ska vi iväg tillsammans!
Det blir Mamma, Pappa, Linda, Mike, Victor, Sara, Johan, Filip, Britt-Marie, Gerd och jag! Britt-Marie är Johans mamma som vi bjöd med också! Och Gerd är min farmor som ska dela lägenhet med mig ! :D shit va kul vi ska ha! All inclusive och Gran Canaria... *yummi*

Idag fick jag min Michael Jackson tröja!! Fyf*n va nice ;P har på mig den redan och stortrivs!
Pappa har svininfluensan och har legat hemma hur länge som hellst - ska ner till honom nu och se hur han mår, sen tvätta inför resan! Sen som sagt, 2012 med snyggingen! Yaay!

Vi hörsch

// Anna


Igen!


Än en gång har jag blivit blåst av Alex. Än en gång har han ljugit mig rakt upp i ansiktet!
Är så sjukt less! Det värsta är att Alla verkar tro på honom! Alla verkar vilja följa honom!
Jag mår Illa! Jag blir förnedrad av det sättet han än en gång behandlar mig, och det känns som att det inte finns någon där som stöttar mig.
Det var länge sedan jag har mådde så här dåligt i mig själv...

LångLedig!

Hej!

Ville bara börja med att säga Förlåt till Sicci för det jag skrev på FB.
Hon och jag har i alla fall pratat och jag hoppas det är bra mellan oss!
Vi kommer alltid att tycka olika, och så är det. Jag skulle frågat den andra tjejen innan, för man vet aldrig vad hon tänker om killen, oavsett om man fortfarande träffas eller inte! Men jag förstår henne absolut, Killen i fråga och jag har ingen speciell kontakt längre - och jag är inte på något sätt sur över att dom är "kompisar" ;)
Men vi tycker olika, och så är det.
Men fortfarande, förlåt. Det jag skrev var inte shysst alls och jag ska börja tänka på att ta det till personen direkt, istället för att låta det byggas upp i en längre tid!


Igår och idag har jag och Musa suttit o gjort lite musik i hans studio! Haha, ganska kul faktiskt! :P
Igår hade jag kör också, vilket verkligen var behövligt! Lucia snart också! :P
Jag och Persson har snackat nu också och sagt det som måste sägas - vilket var skönt! Har fått lite grejer också, så nu är lägenheten i kaos igen ;)
Dock gillar jag inte det sättet han säga vissa saker. Typ att hela min värld rasar samman bakom min rygg - och utan att jag vet det så står alla och hånar mig. Om det nu så må vara så vill man inte höra det på det sättet! Uscha, mår så sjukt Dåligt av det!!

Annars förutom det så svävar jag på moln! :D Helt underbart, men sjukt nervöst... jag vet inte vad det är för moln!
Är det svarta åskmoln som bådar för något jobbigt, eller grådimma som lägger sig över och kväver mig, eller är det små fluffiga vita moln som svävar på en klarblå himmel och gör en alles lycklig?! (det känns som dom små vita och fluffiga iaf... men vad vet jag... har haft fel förr)

Nu ska jag iaf till lillkillen min (?) och sova... Tänkte dock börja med att peta och pussa på honom tills han vaknar och vill prata! :D

I helgen är jag långledig! Yay! Fre-Sön! Utång? - Ja Tack! :P
Men nu ska jag åka!

Sleep tight!
// Anna*

Nu blev det lite mycket...

jadu,
vet inte vart jag ska börja och sluta.
Oavsett - She's done it again! den 5e killen har hon nu varit på! Grattis! Sluta äckla ner Svenska killar, j*vla mähä!
haha
så, nu har jag fått ur mig de :D

Jag har ett dilemma, börjar gilla någon, men känner mig inte redo. Känns konstigt, vågar inte riktigt öppna mig emot honom som jag brukar göra när det är någon speciell... Vet inte om det är för att jag inte är redo eller om det är något annat... Just nu vet jag bara att jag tycker om att umgås med honom och vi har sjukt kul tillsammans! Och det är alltid lite spännande o nervöst när han lämar sin tandborste hos mig, som inatt, tex ;P
Okej, tycker om honom gör jag ju, annars skulle jag inte vara med honom så ofta! Men nä, jag vet inte. Vill inte veta än tror jag... Hmm, underlig känsla...! Han har fått mig glad igen iaf :D Mycket !

Ja, det senaste jag har pratat om nu de här dagarna är ju just den här killen då! Vet inte om jag ska skriva om det, om ni bryr er! Men han är ju bara För Söt! haha

Ja, halloween firades uppe i Härnösand hos syrran! Det var okej, är inte riktigt min typ av fest ;P men alltid kul med mina systrar! jag o andra syrran åkte hem på natten iaf, och jag sov hos .. honom! Och nu efter den natten träffar vi inte andra :)

Sen har jag jobbat eller varit med honom och inte kunnat festa :S Riktigt illa! Men till helgen då j*vlar! :P

Har varit sjukt lugn helg på donken, som var ganska synd. Skulle vara kul o ha lite action, men vi har sjukt städad restaurang iaf! Hetsat alla med en massa Todo-uppgifter och lockat med att få gå hem tidigt!

Nu är jag i Granloholm iaf, grattar pappa lite :) talbok fick han av mig o systrarna!
Men nu ska jag gå o njuta lite av livet i soffan med dom!
Ha det så gött ;P

Vi hörsch!
// Anna*



Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

/ Beyonce - Halo

RSS 2.0