Mer bilder

finns massa bilder nu pa resedagboken.se
Spinnaren  - heter jag dar oxo...
ejan.blogg.se  har ocksa bilder om ni vill se!

Sleep tight*

// Anna

Tattoo!!



ser inte sa hett ut... men dar ar den!

o har er erikas

Miami!

Heej!!

Har tatuerat mig.. HAHA.

aaaaven pa miami ink! niiice hett

very nice!
Erika oxo!! :D Yaay!!

sjukt fint vader har! sol hela tiden! har brant mig! sola o bada, me pina colada! Woo!
ha de gott!!
ses snart!!

PUss

New York!

Har skrivit allt pa resedagboken :)
dar finns a(oo), a(ee) och o(uuuh) ocksa.. jatte bra!! las dar nu istallet!!

Sleep tight
// Anna*

Avresa!

Hej!!

Nu är det äntligen dags ge sig iväg!

Tror jag typ har packat klart, men faktiskt tyvärr mer än vad jag hoppats, men min väska är inte så stor... blir nog att köpa ny i USA!

Ni kommer kunna följa min resa lite bättre på resedagboken, där jag även heter "spinnaren" - inte så svårt att gissa ut kanske.

Har varit med Victor, Linda och Mike idag. Dom åkte hem för några timmar sen, men det var kul så länge det varade =)

Igår va dom här också, plus Sara och Filip.. Sjuuukt jobbigt med alla barn och allt spring, men det va mysigt också! Men nu har jag alltså sagt hejdå till allehopa och tror jag har packat klart... är Nervööös.. börjar bli i alla fall.. Vill seriöst packa om och se va de är som tar all j**vla plats!? Har ju tagit ut typ allt igen!!

Ska hämta upp Erika lite innan tolv.. Köpa snus!! Tror det är den enda som återstår!! Åååh, kan vi inte komma iväg snart!? Har sutti färdigklädd i typ 3 timmar nu känns det som. Blev sjukt varmt med halsduken och jacka på efter ett tag... så nu har det i alla fall åkt av...
Hmm, måste kolla i väskan igen - är allt med?

Jaa, men ni får ha så trevligt =) Så ses vi och hörs igen snart!!

Have fun
Vi Hörssch!

// Anna*

Kanoners!

Haha, bra Erika och skriva de på bloggen ;)
Vi pratade senast idag, då sa du inget =) ojoj, aningen stressad jag blev nu!!

Jaa, som vanligt är jag uppe sent... Helt KANONERS att jobba stängningen och gå över till öppning. Helt felfritt schema! Att jag måste packa, samla ihop information, säga hej då till famlijen och vänner innan jag åker till USA spelar ingen roll. Nej nej, jag kan jobba jag. Lägga allt åt sidan... Jag åker ju inte om ... jaa, imorgon blir det ju nu.. KANONERS!!

Stängingarna gick fint... Sista dagen gick bäst! Vi åkte upp på NorraBerget jag, Moberg och Robert, som jag och Thomas hade gjort. Gick högst upp och tittade ut lite över staden! Sjukt kallt..!!
Men idag har jag sovit, lite för länge, packat lite, tvättat, kollat hotell och samlat in lite papper om försäkrningar, kopierat pass osv.. Känner att jag måste ha mer TID att göra saker.. !! Allt är bara en röra i mitt huvud..!! Och snart åker vi verkligen!

Annars med mig...
Less... så sjukt less på allt!
Allt verkar bara gå fel, och jag har hela tiden en klump i min mage. Och neej, det är inte bara nervositeten inför resan. Utan såå mycket annat som bara gör mig less, förbannad, besviken och ledsen - och allt Bara på  mig själv !! Jag gör hela tiden fel, gör bort mig, klumpiga saker, tappar bort saker, glömmer saker, är seg, lat... ja allt!
Det var länge sedan jag var så djupt och fullt besviken på mig själv.
Jag orkar inte mer

Men snart åker jag. Hoppas det blir roligt i alla fall..! Hoppas allt löser sig.. någon gång... mår så himla dåligt...

Börjar ge upp i att försöka sova nu.
Mamma och pappa har gäster också, sitter ute på altan och har rökt cigarr, så de luktar i hela huset. Pluss att paret röker också. Man hör dom jätteväl upp till mig, för mitt fönster är ovanför altan. Och en till sak, jag är inte ett dugg trött... !!

Men hoppas ni har det bättre!

Sleep tight!

// Anna*

Freedom!

Hej!!

Stängnignarna har gått fint! Thomas har även kommit båda gånger och lallat runt lite, städat och hållit oss sällskap när orken sviker!

Sov hos Alex igårnatt, åkte sen till sjukhuset direkt för att ta en massa prover, som kan vara bra att ta... Alla borde det!
Efter det var det dags att byta däck på bilen..!! Sen tillbaka till sjukhuset och hämta upp me madre på jobbet!

Åkte hem, blev fräsh och drog till jobbet. Hade faktiskt ganska kul ikväll, i alla fall till tolv - sen var jag vara less!

På donken:
Där stod jag i diskrummet och plockade ihop de rena brickorna från diskbänken när jag plötsligt känner nått, pissljummet, blött tryck emot min rygg! Som helt inne i min egna lilla värld blev jag ju tokpaff och skrek högt ut, utan att tänka på det. Vände mig om och mötte Awais rädda blick! "Oh, I'm sorry" Sa han och sprang hukandes därifrån.
Det var länge sedan jag skrattade så mycket!

Efter jobbet idag så drog jag och Thomas på lite crusing. Vi lyssnade på min och Erikas cd som vi hade med oss upp till Umeå! Sjukt sköna låtar! Vi åkte även upp på Norra Berget och gick högst upp i tornet och kollade ner på vår vackra stad. Jag var så sjukt rädd, hade svårt att ställa mig rakt och blåhöll i allt jag kunde! Det gjorde verkligen ont i hela kroppen! Sen bar det hemmåt och vi tittade på 2 avsnitt av Prison Break...
detta gjorde så att jag sov toklänge idag! Sover nog mycket djupare hemma hos mig, nog därför jag inte kunde komma upp. Är fortfarande trött!

Nu ska jag ta fram väskan och börja packa lite smått...! Vill egentligen sova lite till.. Men har kören kl 16. Måste gå dit!

Erika har beställt bussbiljetter ner till Stockholm nu tills på söndag! Så nu är dit resan till USA helt klarbokad! Åååh, va spännande!! Om 4 dagar drar vi <3

Obviously not too fat for a...

Hej!!

Fredagens fest var jätterolig - tyckte jag i alla fall =)
Det var inte så tokmånga, utan helt lagom. Många från jobbet märkte jag! Haha, kanske inte har så många andra nu när alla har flyttat för att plugga osv.. Men jag hade kul. Vi var hos Erika i Haga - Tack för att jag fick ha festen där! Hoppas golvet blir rent ;) Blev utgång, Ohlearys - partyhatten på hela kvällen! Vi donken folket dansade som de gäng vi har blivit och hade verkligen kul! Tvinga upp Nils och Thomas att dansa också - och tur va väll de, för låter efter va "Våldtäcksman", eller vad den heter. Ni vet.. alla som inte dansar är våldtäcktsmän.. *nynnar*

På lördagen var jag seg. Tänkte vara nykter, men Sofia erbjöd mig sin sprit och jag blev mer kalas än dagen innan! Vi var hos Sara i hennes och Christofers nya lägenhet, very nice! Sen blev det utgång. Vet inte riktigt vad jag gjorde. Vet bara att en som heter Johanna kallade mig för Legenden hela kvällen - vilket inte var mig emot =) Jag och Sofia hade lite pusskalas, delade på lite tuggumin och så.. minns inte riktigt vilka som var med... Johanna E och Thomas? Kul hade vi i alla fall :D Men som vanligt, och som kvällen innan, så blev det donken efter. Sov över hos Ali! Första gången jag var hemma hos honom. Sjukt liten lägenhet! Haha!
När jag gick därifrån, lagom bakis på söndagen så kom det en mysko turk efter mig i trappen och gick ikapp mig så vi gick bredvid varandra. När vi kom ut så erbjöd han mig choklad... Jag tackade nej och sa att jag skulle tänka på figuren, sen bytte jag helt planerad gångväg bara för att slippa gå bredvid honom!
Gick i alla fall till bilen som var parkerad i stan. Åkte till donken och höll först Tony, sen Mattias, sällskap på deras raster. Jag drack bara SodaVatten. Fyfan va illa jag mådde.

Åkte hem, sov. Sen bar det iväg till Härnösand för att fira mig, än en gång, och fira min yngsta systerson som fyller 1 idag! *Grattis Victor!!*
Jag åt, tror jag somnade till lite, åt mer och for hem igen. När jag tänkte göra mig klar för natten så såg jag på MSN att Alex skrivit.. typ "Väntar på dig ju, vart är du?" Jag ba .. wooops, det hade jag helt glömt. Jag som lovat Thomas att se på Prison Break också, men Alex och jag hade bestämt förra veckan, och vi ses så sällan nu för tiden - så jag åkte dit. Vi hyrde film och mös framför TVn till Haunted Houses, som började vid tolv... Inte fören vid 5 somnade vi.. ganska illa.

Imorse gick Alex upp vid halv elva typ för att klippa sig, men lät mig sova lite mer. Very Sweet!! Sen när han kom tillbaka så drog vi och hämtade upp Sofia och drog sen till Birsta och åt. Jag och Sofia strosade lite, åkte hem hit, sen skjutsade jag hem henne igen. Blev en vända till, till Birsta, för att fixa tillbaka mitt gamla mob nr. Träffade Pierre där. Så han fick gå med mig. Sen drog han och jag till Media Markt. Nicklas Bergman trodde att vi var ihop - men suck... För att man går tillsammans? Jaja.. Blev kvar i Birsta längre än väntat, men hade i alla fall kul =)
Sen åkte jag hem... när jag kom mot mina hemtrakter så tittar jag i backspegeln. Ser Pierre sitta och vinka åt mig igen! Haha! Vafan... ondöig väg han tog då =) Very Kul!

Nu ska jag göra mig klar inför jobbet.. Trött... har varit det hela dagen! Men det kommer nog gå bra! Jag har ett bra gäng, fattar inte hur det ska funka med bara tre dock.... men men! Det löser sig =)

Vi Hööörsch!

// Anna*


Födelsedag!!

Hej o Hopp!!

Min födelsedag idag!! Woo!!
Eller igår egentligen, men orka va en sån störande sak som ska kommentera det!!! Så om ni INTE fattat det så är det den 1a oktober jag fyller! =) Kan inte sova... ska upp om tre timmar typ... Jag kommer vara såå less över att jag inte sov inatt, men jag kan verkligen inte!!
Liiite oroväckande att fylla 21.. inte 20 längre... nu börjar tiden fan att gå :S
Fyllde in ett fråge formulär idag... Jag var i ålder mellan 21-30... *snyft* Jag kommer nog börja leka med Barbies nu i protest emot tiden!

Blev väckt imorse av mamma som kom med tårta, tänt ljus, macka och oboy =) Like in the old good times!! Dock var pappa inte hemma och mina systrar urflygna från boet sen många år tillbaka!
Ganska deprimerande att vara 21 och bo hemma också... men det funkar ju!! Jag trivs =)
Fick presenter också! En digitalkamera och 2 "händer" som man hänger upp halsband på - har så överdrivet mycket halsband och mitt smyckesskrin är alles för litet!


Lite Snabbt om veckan!
Söndagens stänging gick fint except inventeringen, som inte är min starka sida.

Måndagen minns jag inte. Var ledig. Jag sov nog... Kanske den dagen jag sov till typ 5!! HAHA!
Minns faktiskt inte... nää, jag var uppe tidigt, men somnade om.. hmm, jaa i alla fall!
Det slutade med att jag sov hos min syster Sara efter ha lekt och nattat Fille. Somnade sent och vaknade tidigt. Sov ca 3-4 timmar, men vågade inte somna om i oron att bli väckt av Filles skrik när han vaknar!
Han var dock heeelt underbar när han skulle sova. Sara och jag låg i sängen med honom i mellan oss och tittade på hur han drack upp sin välling. När den var slut så la han sig på sidan och la armen runt min hals och tittade på mig hur länge som hellst. Sara sa åt mig att lägga mig närmare och hålla om honom. Kändes lite konstigt att han ville gosa med mig nära Sara var där, och det kändes lite fel att ligga och hålla om hennes barn och så öppet visa hur mycket jag tycker om honom, när det som sagt är hennes gåva i livet! Förstår ni? Sen när vi la honom ner så skrek han ett tag, och somnade inte fören jag kom in i rummet och la handen på hans bröst och smekte hans ansikte med den andra. Jag vet inte vad det är, men han somnar nästan jämt då det är jag som lägger honom.
Jag har väll redan lite mamma instinkter på hur man ska göra =) *stolt*

Tisdag:
Vakande tidigt som sagt, tog hand om Fille när Johan sov lite längre och Sara gjorde sig i ordning till jobbet. Sen skjutsade jag Fille till dagis och lämnade honom vid frukostbordet där! =)
Sen igår också var jag och Sofia på stan och letade partyhattar och annat skojjs tills på fredags. Hittade inge partyhattar, så vi åkte till birsta, och dom hade inge bra dom heller. Sen åkte jag och Sofia och hämtade Fille på dagis! Han var inte ett dugg rädd för henne och kunde nästan pussa på henne redan från första ögonkastet! Vi åkte hem till Sara, Johan och Fille och sa hejdå till Sara som skulle till Göteborg!
Jag skjutsde sen hem Sofia och åkte hem till mig med Fille! Pallade inte att bara vara inne med honom, så vi tog en promenad till IcaEttan! Sweet! Vi gick hela vägen, och långsamt gick det! =) Där träffade vi mamma och inhandlade saker till min födelsedagsmiddag som skulle hållas samma kväll!!
*förätt: avokado, rom, cream freach, kräftskärtar. varmrätt: Flygande Jacob m ris. efterrätt: tårta!*

Efter ett tag kom min syster Linda med sin Micke och deras Victor! Victor kan som sagt gå nu och Filip verkade djupt faschinerad! (Jag veet, jag är usel på att stava! Eller stavade jag rätt??) Filip visade stolt upp alla bus man kunde göra. Han la sin hand på Victors rygg och förde honom till frysen och öppnade den för att visa vart glassen finns. Sen var det dags att visa hur man knäppte på diskmaskinen och hur coolt det började lysa när man tröck på den största knappen. Och precis som han blev lärd så började även Victor trycka, öppna och springa i köket som en galning! =) Sååå sött!! Önskar alla kunde få uppleva något sådan! Man blev såå rörd när man såg hur den äldre tog hand om den yngre och lärde honom så söööta saker! <3
Johan kom efter ett tag, vilket gjorde att jag äntligen kunde slappna av och somnade. Dock inte så smart att somna i soffan, eftersom både Micke och Johan började peta, reta, ropa och göra Allt för att väcka mig. Jag blev tok pissed off - men vågar som vanligt inte visa all min ilska på någon.

Jaa... det var väll den dagen =)
Filip och Johan var och åt middag hos oss ikväll också! Då kom morfar Pappa hem från sin resa också, och Filip blev glad som tusan! Han har varit sjuuukt mammig emot mig de senaste dagarna, men när Pappa kom så var det han som var nr.1 :P ganska skönt!

Nu sitter jag i alla fall här. Har sett allt jag vill på TVn och kan verkligen inte somna... Deprimerande. Jag kommer vara toktrött imorgon! Jag jobbar långpass och måste köpa kläder till på fredag, sola och fixa o dona... ORKA!!

Hoppas ni sover gott i alla fall!
P.S. Inte nu på måndag, men nästa, så sitter jag och Erika på flyget till USA ;) Bara så ni vet! D.S
Kanske dom tankarna som gör att jag inte kan somna också!?

Sleep tight !!
// Anna*

RSS 2.0