Isshowen!

Hej!

På lördagen klev jag upp vid elva. Det var sjukt jobbigt, eftersom jag somnade vid sju, halv åtta - som jag alltid gör när jag har haft så sen stängning!
Jag for iväg till Nordichallen och sjöng Disney låtar med olika körer till en isshow som hölls bredvid Motormässan!
Det var fullsmockat med folk som kom för att titta! Det var kul, men sjukt kallt och jag störde mig som tusan på några av barnen som satt nedanför mig och sa faktiskt till dom att sitta still och att dom borde vara tystare. Kände mig som värsta tråkmånsen - men lite koll måste man faktiskt ha!

Sen for vi iväg, fort som fan. Magda skulle med ett tåg som gick om 10 min! Men joo, vi hann =)
Sen åkte jag hem. Sov lite, lekte lite med Victor och åkte sen att jobba!
Måste säga att pojkarna jag jobbade med är så duktiga! Jag räknade kassan även denna natt och blev ändå klar i tid!
När jag kom hem så hade Victor vaknat och jag satt och lekte lite med honom på köksgolvet. Jag sjöng "Good night, sweetheart" - refrängen när jag skulle gå upp och lägga mig. Han storglodde verkligen på mig då =) haha, såg så sött ut!

Söndagen klev jag upp tidigt och åt med familjen som var samlad. Sen la jag mig en stud med Filip i sängen och försöka sova lite innan jag åkte till jobbet!
Även söndagen gick bra. Gjorde megahärligt ballongträd som några fjortisar snodde ballonger från - men då skrek jag åt dom lite ;) "Hörrni, ballongerna är faktiskt för barn" ... as töntigt ! haha
Sara, Johan och Filip kom och åt middag med mig sen när det blev kväll. Det var mysigt =)

I måndags var jag ledig och jag minns inte vad jag gjorde.. Antar att jag sov länge och inte gjorde något vettigt =) På eftermiddagen, när Alex slutat, så åkte vi i alla fall på Birsta och shoppade loss lite. Ett par skor och massa smink för min del och ett Xbox för Alex.

Sen var det dags att jobba igen på tisdagen. Helt värdelöst! Vem orkar kliva upp kl 8 när man har somnat så sent hela helgen!? Fyfan de var plåga. Sen så sålde vi så dåligt, så jag var utstämplad typ hela dagen - men fick inte gå hem ifall det skulle komma nån.. man ba... men vafan! Jag som var asstressad att åka hem och packa, hitta saker, sola, jaa gud vet vad!
Har hunnit det mesta, men de va ingen ide att säga hejdå till familjen.. jag kommer ju bara om en vecka igen! Men Sara ringde iaf.. skulle velat pussa mer på Filip innan jag åkte!
Tisdageftermiddag blev det Birsta igen föresten! Åkte och åt med Sara, Johan och Filip ! Men sen åkte vi typ direkt! Men fick en signerad singel av EMD ;) Synd att jag inte fick se dom dock... även om de kanske låter töntigt så skulle de va coolt att se dom =)

Nää, nu ska jag åka om 30 min! Yaay!
Jag och Sofia ska iväg nu, till ett soligt land =) Var dock bara 20 grader är nu.. Verkade ska vara det hela veckan.. suck :/ Kommer fan frysa!
Jag vill utomlands igen! Nu! Luktade på solkrämen och höll på döö av längtan och njutning!

Nu ska jag pussa lite på Alex innan jag åker. Det blir han som skjutsar ner mig! =) Min prins! Fy vad jag kommer sakna honom!

Ni få ha de så bra!
Kommer snart hem igen - och då lovar jag lägga upp några bilder!

Vi höörsch!

// Anna*

Pinsamt med polis!

Hej!!

Hade stängning idag. Gick bra och vi va klara i tid =)
Sjukt jobbigt. hade seriöst kö, och alla ville ha glass och milkshake, så fast kön och mödan så sålde vi inte för mycket pengar! Det kom många småttingar och drack inne hos oss och när de även började mucka till bråk så ringde vi till polisen. Polisen kom, men småttingarna var borta och det var cool lugnt i restaurangen.
Blev liiite pinsamt ! Jao... de va fulla. Tror inte dom var 18 - men vad vet jag... och det är inge bråk. Jaa, hej då!

Sen blev det slagsmål, men då skrek jag bara att det var bara för mig att ringa polisen igen så skulle dom komma! Dom hade ju precis åkt nästan - så då slutade dom och pratade ut istället. Men en käftsmäll och en kille liggandes på golvet blev det iaf! Tokigt!

Nu är det dags för mig att sova - ensam :/ Alex sover hos Sara o Högbom så det skulle bli närmare stan, för han ska till Övik med sina småpojkar och spela cup!
Imorgon natt blir också ensam, för då sover han också där så han kan följa med till Motormässan som Högboms mamma håller, och hjälpa till!

Hemskt... Kommer inte kunna sova. Har druckit kaffe och har svårt att sova själv... Men nu kanske man iaf får mer än 30 cm att bre ut sig på.. niiice =)

Tack Thomas att du frågade hur det hade gått idag! Fast det bara är en enkelt fråga, som jag kanske inte alls svarade bra på, så känns de sjukt skönt att någon bara frågar!  Föresten var det Sjukt Snyggt med kläderna du kom i :D I LIKE!

Nu ska jag lägga mig och titta TV och slummra bort i min fantasivärld!

Sleep tight!
// Anna*
by her self

Påsar överallt!

Hej!!

Igår så sov jag länge =) sjukt skönt!
Alex kom hem över lunchen och vi åkte iväg och åt på "Spisa hos Lisa". Träffade Jaroslav där - sjukt längesedan man pratade med  honom! Är inte så mycket för sådan man, men det gick väll i =)

Sen vad det kör! Sjöng halsen av mig, och det var sjukt roligt - för vi tog verkligen i så mycket så att vi skrattade! Just nu tränar vi inför isshowen som är på lördag! Vi ska sjunga med några småbarn, Disney låtar. Dvärgarnas arbetssång, Mössens sy-klänningen-sång, och Jag fångade en räv en dag med räven slank ur nägen *nynnar*
Jobbiga låtar, men det funkar !

Efter kören åkte jag hem och fixade med saker till flytten. Rensa ur skor, jackor, koftor och sängkläder samt handdukar!
Sen var det dags att fara iväg på dansen! Jag tränade dock inte nu heller, utan samlade in pengar för terminskostnaderna och filmade tjejerna lite! Vi har fått några nya som faktiskt är jätteduktiga! *stolt*

Sen hämtade jag Alex på stan och åkte hem!

Idag sov jag också jättelänge =) sjukt skönt!
Fixade taxfreen inför resan, växlade pengar, solade och har börjat packa lite lätt - i alla fall skrivit listan.
Sen hämtade jag Filip på dagis! =) Underbart! Vi åkte till donken och köpte äppelbitar och en cola för 5:- sen for vi och hämtade Alex på jobbet. Han hade match med sina grabbar som han vann =) Grattis gubben

Sara kom hem från Östersund, och pappa från Stockholm! Så vi var hela gänget nästan här! Mysigt =) synd att Filip ska stå i vägen för TVn när det är Sveriges Värsta Bilförare!

Nej nu vill pappa ha datorn! Själv ska jag försöka dygna lite lätt inatt!!

Sleep tight!

// Anna*

Upphittad!

Hej!!

Öppningen gick bra. Gick fort hela morgonen - allt utom temperaturerna på kötten när väl lunchen började!
Sjukt förskyld. Rann o stacks i ögonen - var helt tjock i näsan, men tro fan att jag snorade ändå. Kunde fan inte snyta mig, var ju stopp! Fattar inte hur det kunde rinna så mkt... Tror tillome Ali tyckte lite synd om mig ett tag!

Måste säga förlåt till Moberg om han tog illa upp över det jag sa till honom innan jag gick hem! Det var verkligen inte till dig personligen. Jag måsta bli bättre på att ge kritik, och på att ta. Tycker ingen av er som stängde i helgen ska hänga upp er på mitt lilla utbrott som jag fick när jag kom till restaurangen på måndagmorgonen. Nu vet ni vad man kan lägga en extra tanke på innan man går iaf.

Efter jobbet idag så hämtade jag Filip på dagis. Sen åkte vi och hälsade på Alex på jobbet. Efter det åkte vi hem och lallade runt tills Johan kom. Sara är i Östersund, så därför får jag hoppa in lite när jag får tid att passa och hämta lilla Fille!
Efter middagen så var jag ett gående lik. Så sjukt trött.. Somnade en snabbis, typ max 10 min, vid halv nio tiden. Och kunde efter det inte somna om - så nu sitter jag vaken! Suck!

Skulle fått nyckeln till lägenheten idag, men hans som skulle lämna den till hyresvärden kom aldrig.. snopet :P
Men det är en dag imorgon också!

När jag satte mig vid datorn nyss så hittade jag en massa gamla CD skivor! Min senaste MJ skiva från 2001, Jackson 5, BSB Greatest Hits och Niravna! Shiiit. Hur länge har inte dom varit borta!? Tydligen Filip som hittade nu igår eller något när han lallade runt här uppe. Great ! :P Tack Filip!

Nu ska jag gå och hålla om min prins tills jag somnar!
Ni får ha de så bra!

Sleep tight!

// Anna*

Lägenhet!

Jaa, nu har det gått ett tag igen! Som vanligt har jag massor att berätta =)

Nu har jag BILDER också ;) Kanske inte sånna som passar - men söta ändå! Kommer bara dampa ut dom lite här och var så ni slipper läsa HelaTiden ;)



Har som vanligt lekt lite med mina sötingar =) Detta är en gammal bild dock! Nu har Alex blivit accepterad utav Filip också - så nu är allt frid och fröjd :D Så sött idag när dom lekte efter förlusten mot HV71 - jävla PISSBALSAM!

På söndagen, för lite mer än 1 vecka sedan så bestämde sig jag och Alex för att kolla lägenhet. På tisdagen eller onsdagen så blev det  visning, och på fredagen så skrev vi kontraktet =)
En liten hyres lägenhet vid bion nästan. Albäcksgatan.
Ni få se bilder på det SEN... vi får nycklarna imorgon =)

Jag var ledig nu i helgen i alla fall. Skulle ha varit min stängningshelg. Det var sjukt skönt! Fredag - Söndag!
Fredagkvällen så åkte jag över till Erika och vi gjorde smörgåstårta! Vi åt som AS och blev sjukt mätta. Vi såg på Lets Dance och levde livet! Vi åkte sen upp på södra för att träffa hennes senaste "ragg". Han var lagom full och vi skulle åka pistmaskin med honom när han körde.
Vi var livrädda! Men det gick bra och det var en upplevelse. Dock var han SJUKT sliskig, gammal och full - så Nej Erika.. not him! Om jag får säga vad jag tycker =) Men du ska inte lyssna på mig ;) eller?
Sen drog vi till donken och sa HejDå till Viktor som slutat där nu - och sen drog vi o hyrde film! Det blev "Låt den Rätte Komma In" . En svensk film som fått alles för mkt beröm enligt mig och Erika. Men jaa, den var okej att se =)
Sen vid halv fem åkte jag hem och sov. Blev en sen och nykter kväll.


Erika!


Lördagen blev helt tvärtemot!
Jag och Alex åkte till Emelie och Niklas och bakade pizza, drack och såg på Melodifestivalen! Det var mysigt - men vi tog det lugnt. Jag skulle  upp tidigt dagen efter och vi åkte hem redan lite innan tolv. Men det var lagom ändå!

Upp tidigt nästa dag! Klockan 10 var det samling i kyrkan - vi sjöng upp och bytta om till kåpor. Sen var det en mässa. Mamma och farmor kom och tittade!
Sen var det IKEA för resten av dagen typ ;P Kolla soffor, färger, TV, TV-bänkar, sängkarmar... EVERYTING! Så mycket man vill ha - så många stilar... uscha.. jag blir bara helt matt... men imorgon så får vi som sagt nycklarna - då kan vi se lite mer hur det skulle passa och så! *niice*

 Ja, nu börjar vi bli stora ;) barn med i bilden! HAHA - nej då!

Idag och imorgon är det öppning som gäller. Kan ärligt säga att det här nog var en av de värsta öppningarna jag har varit med om - Allt såg Fördjävligt ut rent ut sagt! Dipsåser som stått framme sen dagen innan. Ingen skräprunda, inget i bakre gjort, inte moppat i matsalen, läsktorn, DISKRUMMET (vågar inte ens berätta hur det såg ut), gästtoaletterna. Nej - det var en chock ärligt talat. Okej om dom sålt mycket, varit klara sjukt tidigt eller något... men Nope..
Sorry - ingen bra stäning ALLS!
Idag har jag haft körträning, jag åkte sen till Njurunda och kollade på när Alex innebandypojkar spelade en match! Tyvärr förlorade dom efter ha lett rätt så rejält efter andra perioden! Min Magda följde som tur vad med mig ;) Så vi han prata ikapp lite skvaller! <3

Nu ska jag skynda mig i säng så jag hinner njuta av täcket som sluter sig om min kropp innan det är dags att kliva upp igen! Hämtning av Filip imorgon från dagis, efter jobbet, sen hämta Alex, sen ska vi tre kolla lägenheten =) Dom lär ju tro vi har barn eller nått :D sånt är kul!

Sleep tight!
// Anna*

Umeåsjukhus!

Hej!!

Nu har jag varit långledig =) Tisdag - Fredag heelt ledig!
På onsdagen åkte jag och mamma vid ett tiden upp till Umeå. Vi checkade in på Scandic Syd och gick på Klubbkväll och åt gott och drack ännu godare. Träffade lite mysko folk... men de va bara kul =)

Sen på tordagmorgon så drog mamma och jag till Umeåsjukhus efter ha avnjutigt en underbar frukostbuffé!
De kollade på mina ärr som exet cp hund fixade i mitt ansikte efter hundjävlen attackerat mig. De går inte att göra så mycket mer åt dem och förhoppningsvis kommer känseln tillbaka om några år!
Happ..

sen så åkte vi hem igen =) trevlig resa med mamma iaf!

Underbart att få träffa Alex igen - sov TokDåligt utan honom! Trodde jag Inte!
Nu är vi ute hos hans låtsas pappa Anders igen. Snart kommer Anders donna Ulrika, som jag ska få träffa för första gången. Hon kommer dock med sina 2 hundar om det blir som plannerat vilket skrämmer mig. När jag fick reda på det så blev jag så himla nervös att jag gick in på toan och grät. Mina händer är för tillfället alles kallsvettiga och jag gör Allt för att inte tänka på det! Uscha... kommer jag alltid känna såhär? *ont i magen*

Imorgon, lördag, skulle jag ha jobbat öppning, men Christofer ringde och bytte lite tider med mig - så jag början inte fören 11 =) Skönt! Är inte så mycket för öppningar!

Nu får ni ha de så bra ikväll, de ska jag försöka ha... än så länge fungerar det Great =)

Sleep tight!

// Anna*

Ett björnsinne

Hej!!

har inte skrivit på ett tag, jag vet!
Hoppas det är bra med er =) Jag var ledig förra helgen, men minns inte riktigt vad jag gjorde.
Var hos Moberg på lördagkvällen och drack med Moberg själv, Sjölén, Thomas, Alex och Sofia! Blev lite singstar och present utdelning! =) Thomas fick ÄNTLIGEn sin födelsedagspresent - mjukisbyxor med texten Can't touch this !! Klockrent! Haha - helt klart min idée! Sen jobbade jag en snabbis på söndagen och fick stå i Boppen - Sjukt hektigt! Stockholmarna och deras SportLov vettni!

Sen stängningsvecka. Blev som fan less sista natten och allt gick SÄMST! Ville seriöst bara gå, skrikandes och lämna grabbarna mina! Pissed off var jag verkligen! Men man kan faktiskt få bli det vid sån intensiv vecka! Tycker jag i alla fall =)
Torsdag morgon blev det att jag fick sitta barnvakt till Filip också, eftersom han är sjuk! Klocken 8... så det blev INTE  mycket sova... hmm, kanske därför jag var så sur på torsdagnatten då... hmm.. jaa, men i alla fall! Vid 11 åkte vi in på sjukhuset för Filip hade så hög feber. han fick åka in på akuten dagen efter också!! Det visade sig att han har öroninflammation och en infektion i kroppen - få se om jag sitter barnvakt nu något i veckan så Sara och Johan får jobba lite... ska ju till umeå på onsdag... men jag hinner nog =)

Nu i helgen jobbade jag i alla fall öppning. Det skulle vara det iaf... Lördagen bytte jag med Jessica så att hon kunde ha lunchen, eftersom det skulle vara så mycket, och jag fick middagen - som för hoppningsvis skulle bli lugnare! Men det kan jag inte påstå! Men aja... öppningarna på söndag och på måndag gick iaf bra. Nu är jag HUR trött som hellst!

ja, mitt bloggnamn! Vafan tänker en viss jävla f**cking björn på! helt cp är han! Skriver arga mejl och dömmer ut mig, hotar mig och dissar mig, bara för att jag frågade varför vi inte va kompisar längre på facebook! hur töntigt som hellst! tydligen för jag är ihop med min underbara Alex! Jag är mycket hellre med Alex och önskar jag kunde haft Alex mycket längre än vad jag har haft än så länge! Men Whatever! Jag orkar inte bry mig - jag klarar mig mycket bra utan honom och om han inte vill vara min vän så går jag tydligen ändå inget förlorat med tanke på hur han beter sig!

Idag fick jag ett jättevackert halsband av Alex ! :D Han är såå underbar! Jag är verkligen helt tokkär!

Ursäkta för att jag har skrivit så mycket och helt osammanhängade. Sitter just nu några mil utanför Njurunda hos Alex låtsas pappa Anders. Blir rätt så luddigt då jag ser på TV samtidigt!

Men ni får ha det så bra så hörs vi sen! =) Ska nog klippa mig och färga imorgon - om jag minns!

Sleep tight!

 // Anna*

RSS 2.0