Första bloggen

Hej alla glada!

Anna heter jag, 20 år och bor i Sundsvall. Grupptrycket blev för starkt och nu har jag skaffat mig en blogg jag också!! =)
"Shibby Nisse, Shibby"

Tänker inte berätta allt som har hänt mig i mitt liv så jag börjar bara lite snabbt om nu i veckan..
Var borta i helgen uppe i Lycksele på motorveckan och bodde utanför hela "stan", om de nu får kallas så, i ett ställe som hette Hedlunda på nån ... gård elle så. Rätt så okej..

I förrgår; Måndag så jobbade jag som jag gör för det mesta på McDonalds vid tågstationen, mittetmot Max. Ett kort pass!
Nisse kom hem till mig efter det, vi drack lite vin och pratade. Minns inte riktigt vad som hände, men efter det så kom björn på kvällen och sov över. Jag var ensam hemma och tycker inte att ideén att sova själv är så rolig alltid!

Tisdag jobbade jag öppning. Jobbade till lite över fyra, kändes som en evighet, men var sjukt kul. Min första öppning som skiftledare!! Stooort :P Nisse kom och hälsade på och åt frukost och satt med mig på min rast ett tag...
När jag slutat så gick jag och Erika och tittade på Usa resor... vi ska åka i början av oktober om det blir som planerat..!! Skit kul verkligen =) Sen åkte vi hem till G-hodden och käkade pizza här på Vera Pizzeria, sen skjutsade jag hem henne.
Efter det, häpna och hör, så kom Nisse igen, vi satt och drack o mös som vanligt, jag somnade i soffan å han drog hem vid tre.

Ondsag.. IDAG!!
Ledig, helt sjuk dag att vara ledig på. Jag var lite slö i början, eftersom natten blev ganska sen. Nisse ringde och ville byta några pass på jobbet, och det fixade sig fint. Efter det så hamnade jag ute på Bergafjärden med honom och hans familj, solade, badade, lekte i vattnet (.. som var sjukt varmt !! )  och så åt vi... Familjen Persson/Nordlund käkade upp all pasta på restaurangen, så när jag skulle beställa så var det slut!! Fick käka äcklig pytt i panna... men men, har ändå tappat matlusten helt sen i helgen.
Sen när jag skjutsade hem Nisse så drog jag till Erika, hämtade upp henne och drog till Gnarp. Raggade upp Sören och tog med oss honom till Sundsvall.. !! Efter det har vi grillat, skrattat, tagit massa kort, druckit, skaffat blogg och nu ska vi sova. Erika börjar jobba tidigt imorgon stackarn... Jag å Sören är pigga och vet inte riktigt vad vi ska göra!
Imorgon ska vi skjutsa bruden våran till jobbet sitt, dra och köpa lite saker å fixa mackor, ta å fixa lite dricka å dra till sidsjön. orkar inte dra bort någonstans om vi tar en öl där. Ingen ideé o ta nån bil då..

Jaa, sen vet jag inte vad jag ska skriva!
Nu har jag skrivit av mig lite.. :P

Hoppas ni har det bra. Nu sitter Sören å läser en prolog till en ... grej jag skrev för länge länge sedan... typ 6 år sedan... eller nått

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0