Long Time No See

Hej!

Semestern var helt underbar! Älskade varje minut av den och den var verkligen behövlig! En vecka var lagom, om inte för kort! Men det blir intensivt med både Filip och Victor hela tiden!
Jag har valt att inte lägga ut bilder än på facebook, utan inväntar att jag även kan få se de andras foton för att göra albumet roligare att titta i.

Inför julen så hade jag bara en bakdag, men emelie och niklas och några andra. Vi bakade pepparkakor, hade  presentutdelning och drack glögg - så himla mysigt. Varför gör man inte sånt oftare!?

Julen firades här hemma. I år var inte Persson släkten med, inte heller mina systrar. Persson åkte till Thailand och mina systrar firade med sina respektives familjer. Så här hemma blev det jag, mamma, pappa, mormor, farmor, morbror håkan och hans marianne och morbror bosse! Det var jättemysigt!
På kvällen gick jag och thomas en liten promenad och satte oss sen på altan vår och drack öl :)

Jobbade stängnig på juldagen. Det gick jättebra. Tokstökigt i matsalen dock, men jag satsade mer på att hålla många kassor öppna och föröska håva in pengar ;P
Dags för stängning nu på måndag också, samt tisdag och onsdag.

Var ut i lördags och träffade några tjejer som jag inte träffat på jättelänge! Det var kul :P Dock jävla skit musik på oscar - kunde seriöst kasta flaskor på DJen. Mina guldringar försvann... suck!
Önskar att jag inte druckit så mycket och fått halva kvällen ogjord, men det är ju något som man får lära sig att leva med och jag kan inte få något ogjort hur mycket jag än gråter, grubblar eller tänker. Så sjukt jävla besviken!

Var hos Larsson idag och spelade lite spel med honom, erika och tobbe. Var skönt att komma bort och göra något, hade ju legat hela dagen. Kom hem vid elva och somnade nästan direkt. Vaknade klockan ett och kissade och efter det gick det inte att somna om. Har åkt till Granloholm nu och sitter och inväntar John Blund igen. Vart tog han vägen? Har han semester eller?
Men nu ska jag iaf gå ner till TVn och göra ett försök till! Wish me luck!

Sleep tight!
// Anna

RSS 2.0