Lyx söndags !!

hej!

Vet inte vad som har hänt sen sist jag skrev, så det blir bara om i helgen!

Eller justja.. Kan börja med onsdag då jag åkte hem till Sara och va me henne, Kristin, Janne, Sophia, Fred och två till från nya drive-donken. Kom ganska sent dit för jag hade haft träning, och drack ganska bra. Skulle jobba dagen efter, så följde inte med på krogen.
När jag kom hem mådde jag pyton, och det gjorde jag dagen efter, hela torsdagen, också!

Fredagen mådde jag bättre, dock började jag tokspy igen vid tio tiden på kvällen. Alex blev rädd att jag var magsjuk och ville inte smittas - så han drog till en kompis. Och Erika som var här och förfestade med sig själv drog ner på stan. Fyfan hur jag mådde den natten! Kunde inte ens hålla inne ett glas vatten i mer än 20 min.
Somnade på toan en gång och vaknade 03.25. Bra där.

Lördagen skulle jag upp tidigt. Halv tio skulle vi träffas i GA kyrkan med kören för att sjunga på en konfiramtion. Det gick bra, men mådde verkligen inte bra. Vi var väldigt få, och jag var enda "alten", men fick lite hjälp som tur va =)

Efter konfirmationen så drog jag ner på stan och träffade upp Nisse och Thomas! Jag var sjukt hungrig, men visste inte om jag vågade äta. Det första jag blev tvungen att göra något åt när jag kom ner till stan var att få lite somriga kläder, det var ju snorvarmt!! Haha =) Så köpte en klänning lite hucksflucks... den var behövlig!

Efter en massa vandrande så hamnade vi på San Remo och jag köpte en sallad. Kunde inte äta hela, så Nisse fick lite av den, han vägrade köpa egen mat serru ;)
Sen njöt vi lite vid ån och sen åkte vi hem.
Thomas kom hem hit och städade medan jag låg och mådde PISS och sov i soffan. Sen åkte vi och hämtade upp Nisse, köpte mat och for till Emelie för att grilla!

Grillningen var jättemysig. Vi hamnade utanför Emelies lägenhet på en liten gräsplätt och njöt av värmen och den goda maten. Jag höll mig nykter, för jag hade ju som sagt inte ätit på nån dag förutom salladen.
Sen åkte vi till Sara och fortsatte kvällen. Jag var inte alls sugen på fest och satt mest lugn och tittade på de andra.
Sen åkte jag hem och försökte sova. Gick inge bra alls. Alex va ju inte hemma :( har blivit lite bortskämd med kärlek och pussar på kvällarna. Han va och åkte runt med Högbom... han kom hem vid... två, halv tre? Lovade att komma hem så fort han kunde... så då va ja lite butter! :P haha

Nu söndagen däremot har varit mer perfekt än igår!
Jag och min Alex åkte upp till Södra Berget till lite över tio imorse och fixade in oss på spa. Vi lallade runt där och njöt, åt vid tolv, fick massage vid ett och halv två och sen fortsatte vi njuta i poolerna, bastun och i fotöljerna. Mysigt =)
Vid halv fyra var vi klara där och halv fem träffade vi min familj nere på stan på Tusen och En Natt.

Det var jag, Alex, mamma, pappa, Sara, Johan och Filip. Linda, Mike, Victor och Mikes mamma Kerstin kom lite senare, men hann i alla fall äta innan vårat bord hade blivit bortbokat. Jättemysigt =) Trerätters, öl, varmt, familj, morsdag! Underbart!
Efter det så stog vi utanför restaurangen och bara hängde, pratade och lekte med småpojkarna i nästan en timme. Så underbart väder. Nästan synd att man inte varit ute mer, men ääh ;) Underbart med spa!
Sen åkte jag hem till Sara, fixade slingor i syrrans hår, pussade mer på Filip och hamnade sen här =)
Nu ska jag försöka sova, har tydligen öppning imorgon, så måste sova snart. Är inte ett dock trött :/

Men så nu vet ni hur min helg, som började så dåligt, har blivit ett underbart minne =)

Sleep tight!

// Anna*

Irriterad!

Hej!

Svar;
Yes, så är det! Kan någon irritera en så kan den. Trodde folk visste. Kanske ska bjuda Hitler nästa gång! :P Det blev inte kubb heller... Haha!

Jaa, men som sagt
Min vecka har varit hemsk. Och neeej jag har inte PMS, är bara sjukt fucked upp less och irriterad!
Har jobbat mycket, sovit lite och stökat till det hemma!

I fredags var jag o Alex ute hos hans Anders med Alex två systrar och Anders brud. Vi grillade och myste. Var dock sjukt kallt och vi satt inne. Vi fick med oss massa saker som Alex haft i sina tidigare lägenheter, så nu är allt stökigt här hemma igen!

I lördags jobbade jag öppning, söndag likaså. Inte min grej med öppning alltså! Trodde jag skulle dö! haha!!

På lördageftermiddag så blev jag ensam och bestämde mig för att hitta på något kul medans Alex åkte till Gävle. Jag hamnade med Rickard, Nils och en Björn. Vi grillade o njöt verkligen av solen och ölen i handen. Sen for vi till Nils, spelade kort och sjöng till musiken! Sen åkte vi till mig innan grabbarna drog ner på krogen och sjöng lite SingStar! Kul =)

Söndagseftermiddagen åkte jag o Alex till Granloholm där familjen va. Jobbade över dock, så missade middagen! Men vi åt ändå =) Grillat för 3dje dagen i rad! VERY NICE!!
Filip kom springades och hoppade upp i min famn när jag kom och jag fick både pussar o kramar när vi skulle säga Hejdå. Victor gjorde som vanligt så mycket som han kunde likadan som Filip, och vi hade kul =) Huset fullt! :P Det gillar jag!!

Idag måndag har jag varit less. Köpte frukost på donken till mig o alex, sen vilade lite innan jag började jobba. halv elva.. klockan halv fem fick jag rast! Blev tjurig och ville hem! Missade somsagt söndagen med familjen, ville inte missa denna kväll heller, eller träningen!
Efter träningen åkte jag till donken och sa förlåt för mitt beteende tidigare. Jag var tjurig och ville bara hem. Lägenheten är inte heller något lugnande ställe för tillfället med alla nya saker och papper överallt! Känner mig ständigt stressad, less och aldrig nöjd och inte tillräcklig.
Men nää, de ska ändras! Hoppas jag!

Nu ska jag försöka sova. Good Luck

Sleep tight!
// Anna

Tjött

Hej!

Illa illa.. har inte gått någon promenad i veckan alls... fasst jag har varit ledig mer än jobbat!

Har suttit barnvakt till både Filip och Victor, jag har pluggat lite i MDP pärmen och jag har bara slappat! Kommit ikapp i några saker som jag kände att jag måste göra!
Både Filip och Victor somnade i min famn när jag satt barnvakt åt dom! Filip har inte somnat i min famn sen han var liten.. ååh de va så underbart.

Både jag och Alex börjar få damp på lägenheten. Vi har som sagt inget bord, eller stolar. Knappt hyllor, och det blir så rörigt!
Ingen av oss får direkt motivation att göra något heller, när det aldrig räcker!

Gjorde bort mig totalt...
Är så sjukt förbannad på mig själv!!
Hade öppning på fredagen... Tro f*n i själva h*lvettet att jag försover mig! Aaaaarggh!!
Blev så jävla besviken på mig själv, och även om allt gick bra, uppfyllnaden okej och hade uppgifter till alla o så, så hade jag ändå gjort fel. Uscha. Hemskt! Kände mig jättedålig och blev jätteledsen. Sjukt besviken på mig själv!

Igår, fredag blev det utgång också. Vi började hos Erkan - jag, Erika och Frida. Tillkom lite folk senare. For ner till stan och alla försvann. Det blev jag, Peter, Janne och Erika som höll ihop under kvällen. Vi var kvar tills dom stängde, satte oss på en bänk o prata, tog me oss mat från kebabcity och åkte hem till Janne och åt. Kom hem vid fem... bra där..
Idag har jag varit sjukt slö! Hade planerat ihop kubb och brännboll me massa folk, men har tappat lusten nu helt efter att någon bjudigt med ett jävla mähä! Why? De va väll ändå typ jag o Nisse som bjöd in folk... Jag som gjorde att vi slog ihop med de andra donken gänget... hallå?
Såå... nu blir det nyktert.. Jag och Sofia ska cruisa runt lite.
Vet ni va Sofia sa? Hon är såå söt.. När jag berättade att jag inte ville vara på norraberget längre och visste vad jag skulle göra sa hon ; Men Anna, jag vill ju vara med dig!
Jag ba; Men åååå va söt du är!
hihi.. det behövde jag höra
så nu ska jag snart åka och hämta henne. Känner mig fortfarnade bakis, vet ej om jag borde köra. haha

nej nu ska jag ta o göra mig i ordning! blir nog tidig kväll. trött!

Have fun!
Vi hööörsch!
// Anna*

helgen dårå

Hej!

Jag har gått två promenader sen sist jag skrev =) Very good!
En med min lilla Magda från kören, i spöregn och slask.
Och en med Thomas och Rickard =) Yay!
Tänkte gå en idag också, men efter min stängningshelg var det skönt att sova ut. Och resten av dagen har jag faktiskt gjort saker hela tiden!

Stängningshelgen gick okej!
Fredagen hade vi en extra, så det gick jättebra =) Jeanette är underbar ju!
Lördagen var en oväntad crusing, så det var panik! Vi sålde som dårar, men det gick förvånadsvärt bra. Oskar och Erik gjorde ett utmärkt jobb i köket och levererade produkter som på ett löpande band!
Sen att vi plussade lite i timmar och alla inte fick sina raster är ju en annan grej... =) Stolt blev jag efter den kvällen i alla fall! Ännu gladare blev jag när jag fick beröm från andra också! Då känns det så mycket bättre!
Söndagen gick däremot inte alls. Vi hade tyvärr inte personal så det räckte till allt som behövdes göras, och tyvärr var några inte fullt lika erfarna av att förstänga - så det blev lite svårare med förstängning än vad jag tänkt.
Sen var jag, Robert och Erik helt slut, så det gick segt att stänga i huvudtaget! Men tycker det blev bra i alla fall!

Idag har jag som sagt sovit. Blev en stund ute i Timrå på Swedbank med Johan och vi fixade lite checkar och sånt som ska skickas till England från dansen.
Sen blev det donken ett tag, skulle skriva personaluppställning och lite annat. Det var skönt att bara sitta.
Sen blev det barnvakt för hela slanten! Syrran Linda och hennes man Michael skulle på bio, och släppte av Victor hos mig! Han och jag vandrade upp till Johan och Victors kusin, lilla Filip. Linda och Mike missade dock bion och tog den senare bion och gick på en liten date istället med middag. Så jag blev kvar uppe hos dom andra med Victor längre än väntat. Alex kom också, eftersom hans träning blivit inställd. Sen slutade Sara, så hon kom också! Mamma och pappa tittade förbi, och helt plötsligt var hela lägenheten fulld med liv och rörelse! Jag som tyckte barnen gjorde bra med liv själva...
Då fick dom gå ut! Leka lite med fotbollen som dom hittade i parken från förra året då den försvann =) haha!
Filip har slutat sova middag på dagis, så han är oftast jättetrött vid sju... så han somnade som en stock vid åtta. Jag, Alex, Johan och Sara satt då o masserade varandra ett bra tag framför TVn medan Victor lekte med Filips alla leksaker. Sen gick vi hem, jag, Alex och Victor!
Han fick lite fika, och fick sitta i mitt knä tills han tillslut somnade! Så himla sött =) Då passade vi på att smörja in hans kinder... han är såå röd om dom stackarn... Hoppas han inte har ont!
Vid elva kom Linda och Mike och hämtade sin son, kollade lite på lägenheten och åkte sedan vidare hem till Härnösand med sin sovande Victor!
Alex verkar inte alls tycka om att sitta så mycket barnvakt som jag gör. Han sitter mest där med datorn i knät och vill inte kela lika mycket som jag =) Haha... undra varför... :P Men lite less blir jag i alla fall. Svårt att bry sig, eller hjälpa till? Alls?

Nu sitter jag här och kan inte sova! Börjar elva imorgon, så det är ju bra att det inte är allt för tidigt!!

Jaja... ska väll hänga tvätt eller nått..

Sleep tight!
// Anna*

Min älskling har blivit stor =)

Hej alla!!

Alex tog sig en liten sovmorgon med mig imorse =) I love it! Dock sov jag, så jag märkte det inte så mycket .. illa
Vaknade riktigt och klev inte upp fören vid klockan halv ett tror jag! Då pallade sig Erika hit efter ett tag och vi åkte till Ica Nacksta.

Eftersom det är min pojkes födelsedag idag så måste han ju få tårta!
Redan igårnatt kom Rickard som en räddande ängel till jobbet och hade köpt med sig tårtbotten så jag kunde göra tårta inatt.. Så blev inte fallet, eftersom Alex inte ville ha tårta på morgonen. Men tanken var ändå god tycker jag =)
Men nu införskaffade vi så vi kunde göra smörgåstårta också. Köpte bullar, saft och sånna godsaker =)
Jag köpte en liten bukett blommor till honom och for sen ner på stan och köpte en dag på spa med massage uppe på södra! Lite sista minuten lösning, men jag hoppas jag blev nöjd =) Nu slipper jag kanske massera honom på ett tag !

När vi kom hem så blev det massa diskande, sortera in kläder och tillagning av smörgåstårta! Vi var riktigt duktiga och det blev riktigt gott! Det var inte så många som kom, men alla utom 2,5 som vi bjudit in kom, och eftersom vi inte har så mycket tallrikar så var det bra att det blev lite mellanrum mellan dom så vi hann diska!

Helt plötsligt ringer Rickard och frågar vart jag är. Jag hade glömt att jag hade möte med jobbet! Jag for dit fort som fan och satt på möte - som jag för en gångs skull tyckte va bra. Liiite mycket småpladder emellan alla punkter som skulle tas upp, men tycker i alla fall jag fick ur mig det som bjehövdes sägas under tiden vi hade. Känner mig än en gång motiverad, och det var ett tag sedan. Hoppas det håller sig till morgondagen när det är dags att jobba igen då... !

Nu sitter vi här med högar av disk och rester =) Mysigt med skuggan av folk som har varit här och det verkliga lugnet som sätter sig igen! Har försökt läsa lite, men blir så lätt distraherad. Tänkte plugga också. Men pärmen ligger än så länge bara här bredvid!

Skulle vara underbart o vara ledig en till dag, men det är lika bra att jobba så mycket som möjligt just nu, eftersom jag bara ha 2 pass nästa vecka (dock stängingshelg nu!)! Känns lite snopet, men tror det är en stängingsvecka som följer efter den med öppningshelg!


Annars måste jag bara få säga förlåt för mina små utbrott och dåliga perioder jag har haft och kommer att ha! Menar inget illa ifall jag går mot personangrepp, utan oftast behöver jag bara få klaga, bli sur och få avreagera mig - för att sedan gå tillbaka till mitt vanliga jag. Fråga bara Alex, har vet ;P
Jag tänker oftast inte längre än vad näsan går när jag är sur, förbannad och less, och som ni alla vet har jag en ganska platt näsa och därefter ett platt sinne. Men just nu känns det som jag är påväg upp från min lilla svacka...


Har inte gått någon promenad idag... sorry Thomas.. sov för länge.. kanske hinner en imorgon bitti!? Men vill sova.. hmm

Ja, men nu är det dags att knata sig till sängs!  NOT

Sleep tight!
// Anna*

100ade!

Heej!!

Det är mitt 100ade inlägg... Coolt
shit va mkt skit jag har skrivit =) har kollat igenom lite, och skrattat gott åt några minnen !

Jag kan inte sova... klockan är över fyra på måndagsnatten och jag har jobbat stäning!
Gick okej... sjukt segt med kassorna idag dock... fyfan.. less!

I torsdags så grillade jag, Alex och Thomas =) Mysigt!
Jag och Alex ville bara ta de lugnt, så hoppas Thomas inte blev För besviken när jag nästan somnade i soffan efter vår goda middag =)
Redan vid halv elva på kvällen så åkte vi från Granloholm där vi grillat till vår lägenhet och fixade väskan inför min Stockholms resa dagen efter!

08.11 gick tåget från stationen! Johanna från kören hade försovit sig och tog sig ner med hjälp av buss senare på dagen!
Alla tjejerna var lite småbakis och slö från Valborgsmässoaftonens hårda kväll =)

När vi väl var nere i Stockholm så åkte vi till vårt lilla Hostel, som vi bodde på. Ett sjukt mysigt vandrarhem med frukost på mornarna! Vi låg i en tio-bädds rum, så alla fick sova tillsammans =) Underbart!
Sen blev det stan och invänta Johanna. Sen for vi till Gröna Lund vid fem, sex tiden! Där åt vi middag, åkte karusell så vi blev TOKIGA och åkte inte fören Grönan stängde!
Deras nya karusell var ju sjukt rolig! Insane hette den. En slags bergodalbana... underbar! Jag åkte också Tilt för första gången i mitt liv! Har bara åkt FrittFall annars! Åkte själv, ingen ville åka med mig. Insåg att jag nog måste göra saker själv i mitt liv om jag vill göra det jag vill. Så det blir nog Jackson i sommar. Ska bara föra över pengar så jag kan betala! =)  ÅÅhh va kuuul!!

På lördagen så åt vi frukost, sen for vi iväg till Natur Historia Museeumet, och vandrade lite, lekte lite och tillslut såg en film på Cosmonova! Sjukt coolt ju! Handlade dock om vatten - sjukt ointressant! Jag vill ha rymden, eller naturen... typ stup =) Det är coolt att se när man ser de där!
Sen var det stan ett litet tag för att sedan träna i Gustav Vasas kyrka! Träningen gick verkligen dåligt... pinsamt! Efter det så åt vi middag ute på ett ställe som bara hette Vasa tror jag. Mysigt som f*n =) pub/ restaurang! Blev en öl på Happy Hour och en till efter då vi satt till 12 på natten innan vi begav oss till vandrarhemmet!
Tycker verkligen om mina tjejer på kören =) Alla är underbara på sitt lilla egna sätt och jag skulle inte vilja ändra på någon av dom!

På söndagen så blev vi upp. Packadet allt och begav oss till kyrkan efter frukosten! Vi tränade lite, bytte till kåpor och hade sedan en konsert på en Konfirmation för 6 grabbar och alla deras åhörare!
Sjukt tråkig publik! Haha... Magda har en söt rap i en låt! Kanske var två eller tre som klappade och log, medan några såg Helt förskräckta ut och tyckte nog vi förstöre kyrkans heliga musik!
Vi i Sundsvall har ett mycket lättare sinne och kan börja le när någon inleder en rap "Magda - in Stocholms church" HAHAHA.... jaaa... om ni inte lyssnat på oss än *finns några av er kvar där ute* så Måste ni lyssna när ni får chansen!
Efter det så åt vi Kina buffe... med Allt från massa sushi, egen wook med Guuud Vet Vad - man fick välja o vraka med allt, det vanliga, och underbara efterrätter! Vi höll på dö allehopa av mätthet! Sen åkte vi hem!

Kommer lägga ut bilder på Facebook soon! I promise!

Idag har jag jobbat. Har insett att jag Aldrig har varit så less på jobbet som är just nu!
När våra två högst uppsatta medarbetare hade haft skiftet såg det ut som ett Helvette ÖVERALLT!!
Några av fikabröden var slut, matsalen överfull, samt återvinningen! Tacklådorna ute vid vägen var överfulla och INGET uppfyllt!! Inte Okej! Sen är det JAG som får skit!?? Orka!! Plus att andra, som är satt på typ 20 %, om ens det, får jobba mer än mig!! INTE OKEJ!!
- kommer börja söka nytt snart... orkar fan inte...

TackGodeGud att jag har mina sötnosar på jobbet... Sånna som man blir glad över att träffa och som man kan prata ut med!

Har inte skrivit om påsken har jag sett - så skriver bara lite fort!
Uppe i Mårdsund. Alex var med =)
Han och alla andra ingifta killar i släkten fick sjunga en låt inför resten =) Underbart! Kommer lägga ut den på facebook!
Vi åt massa, lekte massa med barnen, drack och hade efterfest i Lillstugan med Johan, Sara, Emma, Sofia, Mike och Joakim =) KUL!

Nu är det typ ljust ute...
måste nog sova... Alex snarkar lite lugnt här bredvid =) hihi!
Tur att kärlekslivet går bra i alla fall - något man kan känna sig trygg i <3

Sleep tight!
// Anna*

RSS 2.0