Stålmannen!

Hej!!

Jag o Alex for upp till Härnösand idag, efter en massa jäktande och jobbande för båda hela dagen! Ett skönt avslut =)
Vi köpte pizza och lekte med Victor!
Victor var övertrött, helt hyper och gjorde riktigt snygga o starka trix ;) Han sprang bland annat in i bordet, rakt Poff med pannan så han ramlade bakåt - men forsatte krypa, skratta o skrika när jag jagade honom och lekte! Sen satte han sig när jag slutade jaga honom (jag ville ju se hur det gick för honom) och höll sig över pannan och såg bedrövad ut .. men han grät inte... Värsta stålmannen! hihi. sen var allt som vanligt igen!
kom precis hem... vi ska skynda oss att lägga oss nu när det är så sent! vi har ju som sagt jobb båda två typ hela tiden!
åh!! vi låg på spikmatta hos linda, mike och victor! ascoolt... inte skönt elle, men det är nog bra för något

Har inte hurtat nå mer runt sidsjön.. o imorgon hinner jag nog inte - sen är det stockholm som gäller :D

jag har hämtat mer saker till lägenheten nu hemmifrån, så nu är det stökigt igen =) jag är bra på att fixa det ;P hihi

nää..
nu ska jag sova!
ni får ha de så bra!

sleep tight!

// Anna

Torn by my feelings

Jag är nog ganska överdriven som person. Det är ett under att folk orkar prata med mig och umgås med mig! En riktig drama queen! :P
Jag har nästan alltid en negativ inställning och har svårt att förlåta, komma över och gå vidare. Hatet, eller den starka avskyn som jag kanske borde kalla det, växer bara och jag blir mer och mer mörk i mitt liv. Det är verkligen jättejobbigt, men det känns som att jag inte kan göra något åt det!!
Min eviga strävan efter bekräftelse och att bli accepterad blir mer en kamp i mig själv så att jag inte längre vet vart jag ska stå, vad jag ska tycka och varför!!
Känner verkligen att jag har blivit en svag individ och blir mer och mer bitter för varje dag som går. Varför ska jag ha så svårt att inse saker, förstå och sen gå vidare? Varför måste jag älta, fråga, tänka och må så jävla dåligt! Jag gör det ju bara sämre för mig själv! Varför måste min starka avsky växa och tränga sig in i mitt vardagsliv och förstöra min förmåga att leva!?
Jag orkar inge mer! Jag orkar inte känna det bubblande hatet i mig - som bara blir större när andra inte inser hur illa jag mår när vissa saker händer, sägs och görs!
Jag vill på något patetiskt sätt att Alla ska känna det kan känner och göra det jag gör! Har dock insett att det är jag som gör fel. Det är jag som måste tona ner, slappna av och helt enkelt inte bry mig lika mycket. Och det, ska ni veta, är en sjukt jobbig insikt.

Allt började nästan som på skoj, att prata skit, ogilla och dissa en viss person. Men nu är det ett beroende som jag mår så himla bra av - men vet att det är mer än fel!
Jag mår dåligt över att ha blivit en sån hemsk människa! Va ha hänt med mitt motto; Behandla andra som du själv vill bli behandla! Ska det få ha undantag? Nej, det är klart det inte har. Men om den människan verkligen stör en, verkligen sabbat ens liv sen dess namn först nämndes och fortsätter att häpna en med sina puckade ageranden och flummiga ljud - vad fan ska man göra då?

Stängde idag på Birsta City. The McDonald in motion! Det var ju aldrig lugn! Fast hela Birsta City huset stängde typ klockan sex så stod folk ändå i kö! Jag sa att det inte gick att göra mer mat nu, för grillarna stängdes! Jag blev tvungen att filtrera - som inte gick så bra. Och räkna kassorna, som i alla fall gick bättre än förra gången , förutom att jag verkligen inte fattade vart allting låg, hur det skulle vara och varför! Satt i 5 min och letade en sax..! Tillslut rev jag i papperet.. Inte så snyggt.. Men dom kan ju pröva lägga saxen där saxar ska vara! Annars var det kul =)
Alla är lite mer lata där, och verkar ha en mycket mer laidback atomsfär, vilken gör att de måste vara många fler på golvet för att det ska gå fort! Och det gjorde ju även att det gick långsamt att stänga.
En av dom jag stängde med var en veteran, Krille! Han hade jobbat där sen de öppnade typ och han visste vad han gjorde! Sen hade jag en annan tjej, Beatrice. Hon hade bara jobbat sen i December och hade aldrig stängt. Så det gjorde det hela lite svårare - men tycker vi var duktiga ändå!
Gustaf, som alltid, charmar med alla och pratar mer än han jobbar! Men han gjorde i alla fall matsalen! Så det var good.

Sen när jag åkte hem ringde jag upp Thomas! Han var på navet och jag hämtade upp honom så vi kunde göra sällskap till Sara och Högbom! Där var fest :D
Festen var kul! Mycket folk och hög musik! Såklart var ett av de mörka molnen på min solklara himmel där och gjorde mig less, äcklad och samtidigt mycket förundrad!
Vet inte om jag är faschinerad, avundsjuk eller helt enkelt bara äcklad och paff. Tror molnet, en av de felande länkarna i mitt liv, raggade på allt och alla. Smekte tjejer som killars armar och dansade så nära som ett moln bara kan!
Varför kan folk inte se det jag ser? Hur lyckas den fula saken få så mycket uppmärksamhet och bekräftelse? DET gör mig så himla less!
Är molnet en snygg människa? Det är ju tydligen något som jag har missat!! Det gör att jag blir mer förbannad och jag har fan förlorat hoppet på mänskligheten!
- Men.... det är just det här jag måste släppa. Inte bry mig. Gå vidare. Komma över. Inse. Och helt enkelt leva mitt eget liv. Synd att aset dyker upp överallt bara! Uscha *ryser*

Alex sover på First Hotel inatt. Konferans med jobbet, men just nu är han på casinot! Lyx! Jag vill sova på hotell! Jag älskar det! Så jag kommer ha lite svårt att sova inatt... Don't like to sleep without him!

Hmm.. jaa, nu har jag nog dampat klart för ikväll! Klockan är 01 nu, lördag natt, och jag börjar jobba öppning klockan sju! See you there Moberg ;P
har dock inge internet ikväll, så inläggets skickas nu istället!

Sleep tight!

// Anna

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor
Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
You're a little late
I'm already torn

Första promenaden!

hej!!

idag har jag varit hurtig! jag har gått en promenad runt sidsjön med thomas, för att sen gå på Cafe Piccolo och äta sallad =) sen blev det glass dock!! Men de va så mysigt. vi satt och stekte i solen och väntade på att Nisse o Niklas kom! Sen gick de o spela biljard och jag o Alex åkte till Birsta. Det blev två leggings, ett linne, ett lite länge linne och en t-shirt för min del. Alex handlade jeans och väst typ.. Intressant va?

Det var så sjukt härligt dag idag.. solen stekte och inte kalla vindar! Så himla skönt att göra något för en gångsskull! Hatar att annars bara kunna sova och sen jobba... less på stängningarna ! Det gick jättebra i onsdags, för att vara nära kollaps i torsdags! det slutade Aldrig komma folk. kö i drive o i kassa till 23 nästan! orkade seriöst inte!
Och sen rikskuponger!! Orka!! hate it!

imorgon är det dags att jobba ute i Birsta igen! Skulle tydligen börja klockan 12... jobbigt... varför kan jag inte bara få stänga - och that's it!

Men men!!
nu sitter jag bara o lodar med datorn i knät o alex ser på talang och på hockey... varför ser man på hockey om de inte ens är sverige som spelar?! fattar inte

men nu ska jag ta o äta..
kom inte på va ja ska skriva mer heller!

vi hörsch!
/ Anna

Internet!

Nu har jag äntligen internet här =) WoO!!

Söndagen var jag lite slö - Alex tog upp mig på södra, på lördag kvällen då han hämtade mig, och vi stod och njöt av utsikten innan vi åkte hem och mös. som vanligt så var jag lite barnvakt på söndage! Det var kul =) Blev kinamat med familjen... tok mysigt! Barnen är ju såå underbara!! Ska lägga in bilder sen när jag får över kameran hit =)

Nu har mamma varit så gullig och köpt kastruller och sånt till mig och Alex - så nu kan vi äntligen göra mat! Woo! Celebration!

Har stängning den här veckan igen... igår gick de inge bra alls, men inatt gick de bättre =) synd att kassorna var en massa krångel!

Nu ska jag lägga mig och sova bredvid min prins!
Ska försöka att inte försova mig imorgon.. piiiinsamt!!

Sleep tight!

// Anna

Årets första riktiga grillning

hej!

nu sitter jag här som på gamla dagar, hemma hos nisse och skriver i min blogg!
Det är jag, nisse och thomas som har tänt på grillen nu, dricker lite och ska snart börja grilla - mysigt!

Min och Alexs soffa har kommit!! :D yay! riktigt nice - det var jag som fixade den också! helt själv!
nu är det bara bord och stolar som saknas. haha... jaa, å så måste vi fortfarande måla om lite i sovalkoven!
men men! det lööööser sig! hakoona matata!

hade stängning igår, hoppade in med en stängning istället för öppning för att hjälpa stoffe lite. Det gick bra, va dock sjukt jobbiga skåningar där - ville seriöst slå sönder dom! spelade med happymeal tennisrackertna o boll. kastade på rutan och på oss. kastade chees in i kassalinjen, samt lock på en stammis som sover i matsalen under helgerna. *you know who I mean*

nu kom niklas också... undra om vi får höra nå skvaller?? :)

tja för mig!!
nu ska vi grilla!!

vi hörsch!

// Anna*

Nu är det dags!

Hej alla glada!

Mina reseäventyr hittar ni på resedagboken.se - där jag också kallas för spinnaren, samt bilder på facebook!

har haft stängning nu med Sophia, Fredrik och Awais till 00,15. Det har inte gått så bra då skurmaskinen Fortfarande är traisg! Men vi gjorde det riktigt fräscht igår faktiskt!
När jag kom hem så tog det såklart långt tid innan jag somnade och jag råkade väcka Alex.

Sen imorse skjutsade jag honom till jobbet, åkte på donken och var där aslänge, lallade runt och åt frukost, sen har jag suttit här och försökt kommit ikapp med lite sociala saker som INTERNET! vet inte när vi får det till lägenheten, men hoppas det blir snart!
Soffan ska i alla fall komma idag - vi får se ! Hoppas!

Hade släktträff uppe i stugan i år igen, såklart! Helt underbart roligt att träffa alla igen! Alex var med, och han var med ett killgäng och sjung en nyskriven text till en gamal låt! Jättesött!
Gamla goda Melodikrysset av mig var såklart med, och det var oroväckande många som hade alla rätt - så jag måste väll ta och göra det svårare till nästa år!
Vi hade en liten "efterfest" i år, och tremänningen min Jocke följde med =) nu är ju han 18! hehe... det var kul och hinna ikapp lite skvaller med honom också - och snart är Josefine så gammal också! ojojoj

Nu ska jag packa lite saker i bilen och åka till lägenheten och försöka fixa det lite snyggt!
Have a good one!

Vi hörsch!!

// Anna

RSS 2.0