Det är som att ha förlorat en familjemedlem

1 månad och 1 dag...
ikväll sitter jag och gråter framför datorn, tittar på hyllningar, roliga händelser, skratt och otroliga saker som har hänt Michael Jackson.
Tror ingen kan förstå hur ledsen jag verkligen är.

"Vi sörjer inte personen Michael, honom fick vi aldrig lära känna. De är få, de som vet att gråta över honom, och vi kan ha medlidande med dem. Vad vi sörjer är femtio år med The King of Pop. Att det inte blev femtioen, eller sjuttiosex, eller nittiosju. Att stjärnan har brunnit ut. Och att han aldrig hann få sitt avsked."

Håller väll med, men jag sörjer inte för familjen hans. Jag sörjer för Honom! Det är just Han jag vill ha...
Han har ju alltid funnits där, som min bästa vän, vägledare, hemliga kärlek, insiktsgivare och den som gett mig trygghet - fått mig att inte känna mig ensam när livet är tärt.... Det är hans underbara röst och hans låtar som fått mig att dansa, sjunga, somna om nätterna och rocka loss på SmåStjärnorna i klassrummet. Han är omöjlig att jämföra med Något i mitt liv!


Andra nyheter i mitt liv =)

Ska, om det blir som planerat, bli MOSTER igen i mars!! Lång tid kvar, men hon ville vi skulle veta innan folk undra varför hon inte dricker på bröllopet i helgen. Det är min yngsta storasyster Sara! Jag ser fram emot att luta mig mot hennes mage och känna sparkar och hicka! *minns tillbaka då det var Filip där inne* hihi

Victor och Filip
har varit uppe i stugan jättemycket med varandra i sommar. Nu när de är hemma igen har Filip en egen plats för Victor, vart han än går. Varje gång de äter frukost sparar han en macka som ingen får ta, för det är "Arturs" (=Victors) . Victor sitter nästan alltid framför honom, ibland bakom honom, när han kör med sin lilla bil... så sött =)

Idag när de träffades hände dock en hemsk olycka. Filip sprang runt i sängen när Sara vilade och ramlade. Han slog huvudet i elementet och fick ett långt jack som blödde rätt så bra. De åkte till sjukhuset och fick huvudet limmat! Trodde jag skulle börja skrika när de visade mig såret. Skinnet är så spänt runt huvudet att ett jack blir en spricka och blir bredare och öppnare. Uscha!

Jobbar öppning i veckan, sen blir det stängningshelg!

Imorgon hoppas jag på storshopping på IKEA =) Vi har ju en stor lägenhet nu! Måste fylla den me lite saker ;P

Sleep tight!

// Anna *

Önskar att han visste...

Jag önskar, av hela mitt hjärta, att Michael Jackson ens kunda ana vad han betydde för mig.

Det har regnat nästa hela tisdagen, och det öser verkligen ner nu under natten - men Inget regn kan få er att förstå hur ledsen jag är, hur tom jag känner mig och hur tomt mitt liv känns.

Jag tror inte på Gud, även om jag ber nästan två, tre gång i månaden - det är ju omöjligt att Han existerar. Men om Han finns så måse Gud måste ha behövt Michael mer just nu än vad vi gjorde här på jorden. Han hade gjort sitt - vi var helt enkelt för Dumma för att lyssna.



Kan vi lyssna nu? Kan vi förstå?

Nästan varje sång Michael har skrivit har varit för att hela vår sårade värld och hjälpa de människor i nöd. Han har tillomed varit med i Guniess Rekord Bok för ha varit den Popstjärna som donerat mest pengar! Michael vet den Första som skrev en låt, samlade ett stort gäng artister och donerade ALLA pengar till välgörande ändamål i Afrika! Ingen fick betalt och Allt var hans ideé!
Det var just Michael som kunde komma på en sådan sak. Han tänkte alla andra och ville hjälpa varneda levande varelse på denna jord till ett bättre liv och vackrare vardag!

Vissa låtar skrev han och bokstavligt talat bad folk att Sluta Snacka Skit om honom, lämna honom ifred och låta honom leva ett normalt liv. Var det så svårt att respektera?
Varför skulle ni pressa honom, snacka skit om honom, anklaga honom...! Och ni fortsätter!!? Är ni ett levande Skämt eller? Han var en levnade, vanligt j*vla människa! Ska JAG och resten av Allt J**vla folk snacka skit om Dig när Du dör??! Eller skriva skit om DIG på Aftonbladet undertiden du semestrar, dejtar, sjunger och jobbar!?

Jag har bara sett Michael 1 gång, men det känns som att jag har känt honom hela mitt liv. Han är verkligen Ljuset som lyste min väg, Rosen som doftade så gott, Ljudet som ljöd så fint och Värmen som värmde min kropp - så skönt!
Det låter galet... jag vet... Men jag Älskade honom verkligen!
Om ni bara visste vad jag vet, hörde det jag hört och ser vad jag redan har sett så skulle ni förstå! Jag har hört Allt...!! Jag tycker synd om de som inte förstår vad Michael har skapat för vår värld som vi lever i idag. De som snackar strunt, inte fattar och vägrar lyssna!
Om ni undrar något, låt mig förklara! Jag har teorier, och det finns svar! Tex varför han fick rakt hår helt plötsligt! ISTÄLLET FÖR ATT SPEKULERA OCH SNACKA SKIT - TA REDA PÅ SANNINGEN!
Det är bara att fråga mig! Allt jag vet delar jag Gärna med mig... det är kanske inte Allt, men de jag inte vet exakta svar på har jag teorier på och saker som styrker mina teorier!
Jag må låta som en besservisser, men... som jag älskar honom än idag så vill jag bara honom gott...!!
Jag önskar bara att han visste....

 Jag önskar att han visste att jag fanns för honom där hela tiden.
Jag önskar att han visste att jag fanns...


Born To Amuse, To Inspire, To Delight
Here One Day
Gone One Night

Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon


Gone Too Soon - Producerad och sjungen av Michael Jackson

Michael Jackson

Inget av dagens regn eller nattens störtande skurar kan representera alla tårar jag fäller för mig

Älskar Dig så Himla Mycket!

RSS 2.0