en dimma

Hej!

stängningshelgen gick okej, kom så stötar me folk - inge storkatastrof, förutom när alla skulle på rast - allt så skit ut och chefen kom. Så jävla pinsamt att jag ville ärligt gå därifrån. säga upp mig, vinka och försvinna från sverige ett tag. Ärligt... Tror de är det jag behöver nu.

Thomas har varit hemma i veckan! :) Måndagen blev det utgång med Sandra, mig, Thomas, Björn, Sicci och så träffade vi upp Peter - som var nykter - på stan!
Tisdagen gick åt att sova, hålla på spy, träffa min hyresvärd och snacka samt äta, sova o se på TV med Thomas. Vi packade lite saker ur min gamla lägenhet och åkte sen och... kollade film?
Shit, minns ärligt inte vad jag och thomas har gjort hela veckan! Tror det var då vi gjorde spagetti o köttfärssås typ 9-10 på kvällen. Sen somnade jag nog =)

Onsdagen så jobbade jag, sen blev det bio me Thomas där åxå =) vi såg på Iglorius Bastards. Måste bara säga... Brad Pitt, så sjuukt söööt! Älskar när han leker italienare i filmen <3
Thomas sov över igen och det blev...
...
Idag, torsdag...!
Jobbade, drog med mig Jossan hem hit till föräldrarna och såg på hockey, och sen har jag slöat. Borde ha packat, men har inte orkat... Orkar inget.

Börjar ännu tidigare imorgon... pallar inte!!

Har suttit och försökt ladda över bilder till datorn nu, men fattar inte vad det är för fel. Allt med datorn har blivit CP...

har i samma stund suttit och kollat på lite bilder... och jag måste säga...
att allt... allt den senaste tiden, nästan ett år, känns som en dimma...
jag förstår inte... jag minns inte...
jag ser inte vad... jag vet helt enkelt inte längre vad som är mitt liv...
vad som är här... finns... vem som finns här för mig, nära...
vad som är borta
... vem som försvunnit...
jag har missat stora delar av mitt liv in i en tjock dimma... och jag ser inte längre vart jag ska gå... vad som ska leda mig framåt...
för jag minns inte vad som har lett mig dit jag är nu... jag ser inte längre det jag redan har sett...
jag förstår inte längre... jag är borttappad... i en dimma.... jag hittar inte ut...
jag hittar inte hem


dags att vakna!

Japp, då är det en öppning som man närmar sig då...
kan dock inte sova..!
Den underbara norrmanen Adler är här med sin brud och hälsar på! dom ska sova i min säng här i granloholm, så jag får sova i gästrummet - dockpratar dom för mycket just nu, så kan inte vila alls!

Det var som sagt utgång igår =) Det var jag, Sandra, Björn, Rickard och en Jörgen som satt och spelade Buzz och sjöng lite Sing Star.
Jörgen gick hem och vi drog ner till stan för att träffa på kära Janne!
Sen blev det Daltons och Casinot!
Kul kväll =) No more details!
Eller joo, vi käkade på Shell kan jag säga också... tappade in Calzone och köpte en ny... skandal vad det är dyrt!
Men... själv betalde man ju inte allt =) tur man är tjej!

Veckan har verkligen varit upp och ner.. Vissa dagar gått bra och vissa där jag ärligt trott att slutet var nära.. !
Men det finns inget jag kan göra åt saken... Och fast jag har kommit en mycket bra bit påvägen till självständighet så kan jag inte hjälpa att titta tillbaka och längta, önska och sakna...
älskar man någon så gör man..

I helgen blir det stängningshelg... har bytt med Rickard..så tyvärr inge festande för mig... Efter helgen kan jag äntligen få med mig sängen till min lägenhet tror jag! Och då kan mitt nya liv börja.
Har dock ingen dator... har aldrig behövt köpa något... så det lär ju dröja innan man kan sitta o skriva här igen!
Ska nog köpa när lönen kommer!

Men nu ska jag nog ta o lägga mig ändå... se om jag kan somna till alla ljud från vardagsrummet!
 Sleep tight!
// Anna*

Oj, justja

Hej!!

Stängningshelgen gick okej!
Minns inte riktigt va som hände. Dock under dagen på lördagen så fick jag besök av Filip =)
Han blir som sagt pottränad men strunda i det när han var hos mig o sket i kallingarna hans :P haha! Älskar honom för mycket för att säga något dumt om det - älskar honom nästan mer efter det! Han var sååå kärleksfull så det finns inte! Satt i mitt knä, kramades och pussades hela dagen!

I måndags träffades jag och alex i lägenheten för att packa lite saker och fixa... blev inte så mycket gjort. han packade sina saker och jag sov mest i sängen. Sen när han gick kom sara o johan m fille och vi packade det mesta! Än en gång... Guud va underbar Filip är! Har varit med honom alles för lite den senaste tiden! <3

I tisdags jobbade jag nästan hela dagen. Middag blev det hos Emelie och vi åkte sen till lägenheten och packa lite saker! Sen hämtade vi upp Tommy och vi forslade saker till mitt nya lilla ställe <3
Sen åkte Emelie hem och jag skjutsade hem Tommy, bara för att komma på att han skulle sova hos mig. Så vi åkte tillbaka.
Vi hamnade hos Nisse och sjöng SingStar och for ner till donken och åt lite. Sen åkte vi hem, Nisse till sig - Jag och Tommy till Thomas!
Tommy sov i Thomas syrras säng medan jag o Thomas på något vänster somna i samma med TVn på. Tror dock inte Thomas lyckades sova så bra.
Jag vägrade kliva upp när det var dags att skjutsa Tommy till skolan, så Thomas fick köra! =)
Sen blev det lunch nere på Hedbergska! Inte alls så gott som jag mindes det.
Efter ha legat o jäst vid CSN huset i solen så drog jag o Thomas hem. Skulle hjälpa mamma och tvätta. Sen var det lite mer sova som gällde för mig ;)
Nu är jag på jobbet, tog en tidig rast!
Har precis fått reda på att det är visning i lägenheten på måndag. Jag hoppas Peter blir frisk så vi kan flytta saker !! *hoppas*

Nää, nu smsar Faruk =) I have to go!

Vi höörsch!

// Anna

Natt igen!

Hej!!

Nu är det dags för mig att jobba natten igen =) Stängningshelg! Även med Agnes, få se hur hon är att stänga med =) Det är just natten som man ser vad medarbetarna går för! Så det ska bli kul och se hur fort det går! Jesper ska även jobba inatt - svinkul att se honom igen!!

Igår var jag tokbakis. Var somsagt med Erika på onsdag kvällen. vi skulle ut, och när vi väl kom ner så stängde allt. Hennes kompis Lars var dock världens bästa chaufför och vi åkte runt lite =) Det visade sig att det var han som hade kört sönder staketet hemma hos mig i Granloholm, men en brandbil om jag inte minns helt fel!

Men men! Igår, åkte jag till Härnösand och hämtade Victor på dagis! Soo sweet! Han skulle impa på mig och visa hur fort kan kunde åka, hoppa, springa och jaa, allt! Sen gick vi hand i hand till bilen och åkte hem till honom för att invänta min syster Linda och hennes Mike.
Vi åt Pasta Carbonara *dregglar* I F*cking Love it! Sen somnade jag, vaknade, och åkte hem!
Åkte tydligen förbi en civilpolis då, min granne, för han snackade med pappa idag och frågade vem som körde bilen så fort =) hihi... jaa, det var jag det! Han stannade mig inte eftersom han visste att det var någon från vår familj! Liiiite Sjuuukt Piiinsamt!

På kvällen stod jag hem Högbom ett tag när han snickrade, höll i några bräder och pratade!
Fick äntligen möjligheten och prata med Alex - inte för att jag vet om det blev något bättre... Tycker fortfarande inte om att man bara ska vara ifrån varandra och se vad som händer.. har inte tid för det! jag vill ha honom nu eller aldrig... men vågar inte säga det till honom - för jag vet att jag kommer få svaret "aldrig" från honom då... varför ska jag vara så jobbig med det!?

Jaja!
Ikväll kommer Thomas hem också! Synd att jag ska jobba så jävla mycket hela veckan - jag kunde spelat Sims 3 ju förfaaan!

Ja, nu ska jag iaf bege mig! Ha kul i helgen! Jag lär ju höra av mig!
Vi höörsch

// Anna

Robert!

Heej!

Robert är tillbaka på jobbet! Underbart! haha, äntligen kan man lite kul på jobbet igen!
Roligast var ju absoult brottningen ang soffan i personalrummet =) tur att vi hade rast tillsammans!

Menmen. annars var jag helt slut idag. hade sjukt jobbigt igårkväll, men idag är jag mest arg och .. jaa besviken.
han hade lovat att höra av sig men gör inte det och svarar inte mig längre.
sen mer arg och förbannad nästan blev jag när han satt på uteserveringen och när jag frågade ang träff nästa vecka i lägenheten eller med bilen och så, för vi hade planerat det, så får jag bara nå mummel om att han inte vet, har är upptagen - till svar. SKIT OTREVLIG! inför mina jobbkamrater!
Sjukt ledsen och besviken blev jag!
jag Pallar verkligen inte att han har den attityden emot mig, speciellt när jag känner så sjukt mycket för honom än... Jag vill att allt ska vara bra. ha min glada söta snälla alex igen.

men men. nu ska jag snart till erika =) sitta o mysa, dricka o kanske ugång! hoppas serwah kommer med!
hoppas jag inte bryter ihop bara... orkar inte gråta mer, speciellt över någon som har den attityden emot mig... :(

Men nu då... ja, jag hade typ inge kläder här, så det sööög ju! haha.
men nu ska ja fixa mig - så ni får ha de så gött så hörs vi =)

Vi höörsch
// Anna

Bättre sent än aldrig

Jaha...
Hej! =)

Gud vet vad som har hänt en sist jag skrev..
men bland annat så har jag varit på BSM i stockholm med McDonalds!
Det var kul =) träffade sjukt niceiga personer där :P

Sen så har jag o Alex gjort slut. Det har tagit sjukt hårt på mig och jag är verkligen helt förstörd.
Det är tokjobbigt att älska någon och vilja ha honom, och verkligen inte kan se någon annan framför sig, men veta att han inte ens vill prata med en...
Det går inte en dag utan att jag gråter och inte en timme utan att jag skänker honom en tanke.

Jag letar lägenhet för fullt och har sett några bra =) Vet dock inte om jag kanske borde bo hemma ändå, för att få upp en ekonomi igen...
Egentligen vill jag bara leta en ny med Alexander, men vet att det inte kommer hända. Inte nu, och troligen aldrig senare heller... :'(
*vill bara ha honom*

Nu är det dags att dra igång kören också! Jag hann inte med något alls i sommras nästan och ska skicka in så jag kan vara ledig under de tiderna kören är!

Igår var jag, Moberg o nisse på Birsta och åt =) Kollade på lite mobiler och satt i soffor i flera timmar!
Sen blev det storstädning i bilen! Peter kom och hjälpte till, och eftersom jag hjälpte nisse fixa i sin lägenhet så blev han tvungen att hjälpa han också! =) är ganska nöjd, men hela tiden göra mer! perfektionist!

Apropå inget så har jag blivit en rullande tjockis! HAHA! nu är det dags att röra på sig igen, men dansen ska jag tyvärr sluta med. har verkligen ingen tid och det är inte riktigt min grej att göra det vi gör där ..

annars då.. jaa, sara är gravid =) har fått en jättesöt hård mage! så än en gång Moster! <3
sofia o sophia har flyttat :/ damn it!
michael jackson begravs på torsdag... jävla skit... önksar han levde också... förlorade både alex o michael under en sommar - snyggt :( vad har jag nu?

jaa, nu vet jag inte vad jag ska skriva. hade öppning idag. gick okej, var en lugn dag och jag var toktrött!
imorgon jobbar jag hela dagen, sen kanske de blir utgång me erika o serwah =) eller så kör vi på en middag på torsdag.. få se ;P kanske båda!

ni får ha de så bra
vi höörsch!

// Anna


RSS 2.0