Konsert!

Hej!

Fredagen blev till en heldag på Birsta. Köpte 3 julklappar och en födelsedagspresent!
*spännande*
Träffade Alex en snabbis under hans rast också! Och vad är en dag på birsta utan ett inköp på systembolaget!!

Sen åkte jag hem. Mamma och pappade hade fixat upp sig och så jätte prydliga och fina ut! =) De skulle på nån finmiddag på Våningen med en massamassa folk! De va me i ett lotteri och vann en mobiltelefon (nokia) och en rakning på nått ställe! Niiice!

Efter att ha skjutsat dom så blev det bio efter ett tag. Det var jag, Sofia, Thomas, Sophia och Nisse som såg Saw V (5)!
Inte så jättebra, men vissa scener va riktigt äckliga - som vanligt!
Sen så sprang jag iväg till Sara och Christofers lägenhet och satt där med Alex, Christofer och Moberg. Vi spelade lite Fifa och drack lite vin och åkte sen hem.

Imorse var det sjukt jobbigt att kliva upp - natten blev mycket längre än väntat! =)
Travade iväg till kören och hann träna i lite mer än en timme innan det var dags för konsert!
Det kom mycket folk - dock endast mamma som kom för min skull. Aningen dejavu känsla från Medelpadslucia när Erika och Frida inte kom fast dom sa det. Det var lixom höjdpunkten på allt. Man är bara med i Medelpads Lucia 1 gång i hela livet. Då känns det surt att inte ens närmsta kompisar kan komma när tillochmed folk som inte har en relation till en går och tittar och grattar en efteråt. Alla hade kompisar där idag också, utom jag. Än en gång! Var faktiskt skitjobbigt den här gången också. Vår enda riktigt konsert med musiker och allt. Nu ska vi bara köra bakom årets Medelpadslucior eller gå eget Lucia tåg. Men det är väll sån skit man får ta. Ibland blir man bortvald...
Men konserten gick asbra! Vi var toknöjda. Vi hade riktig jävla power i allt - och Magdas rapp var nog den sötaste jag hört på länge. Dagens klapp idag går dock till Elsa på kören. Hon sjung en egenskriven låt och spelade med gitarr. En sjukt bra låt med stööört bra text, som troligen hette Idealens Stortid. Efter konserten så samlades en liten skara människor runt henne och bad henne sjunga den igen.. och det är verkligen en bra låt!

Nu snart ska jag tydligen till Nisse - men har ingen större lust att festa. Vet inte varför. Skulle hellret gillat en vinkväll me Natalie, Magda och Lina typ. Men nu ska vi tydligen övertala dom att komma till Nisse... orka.. Men det blir nog bra, får peppa upp mig själv och strunta i hur jag kännde mig tidigare idag.

Nu ska jag ner och mysa med mamma ett tag, äta lite och göra mig klar - så får vi se vad som händer!

Vi höörsch
// Anna*

En jävla mördar blogg!

Hej!

Sååå jäääävla leessss!!
Orkar inte med Robert och Moberg längre! Speciellt inte tillsammans! Nu är jag fan livrädd att Thomas ska gå efter dom och bli lika respektlös, irriternade, förnedrande och egodrippad som dom är!! Usch och fy! Orkar inte längre!
Det kokar i mina ådror!

Ja, som ni kanske fattar gick stängningen inte så bra. Eller jo, allt gick bra tills vi låste dörrarna. Visst, Robert är jämt där med sina kommentarer och egosnack om sitt liv, allt han vet och hur puckad jag är! Men palla att Moberg står och skrattar och inte fattar hur jävluskt besviken jag blir! Vill inte gå med dom längre!
När jag frågar om Robert gjort något så säger han, Ja visst och rycker på axlarna - då har han inte gjort det! Och när jag väl konfronterar honom så skrattar han bara och härmar mig! Hånar mig! Såklart kommer den andra rangliga långstången Erik och ska göra samma sak! Ge upp för fan killar! Ni är så jävla omogna - ni har håll på länge nog nu!

Det fattades pengar idag i kassorna - less som fan - och det jag fick höra när jag räknat om allt 100 gånger, alla kassor och pettyn var för sig - ja, då kommer han och säger att jag är värre än Sissi! Ursäkta, men va ha det med nått och göra? Förut hade hon inte bra stängningar, men hon har nog bättrat sig - plus så tror jag inte att hon fick räkna om allt som jag om Thomas satt och gjorde i evigheter! Så när jag suttit där räknat och kämpat och oroat mig över pengar så ska han komma och trycka ner mig!?
Nää.... Orkar inte mer...

Jag vill inte vara kvar längre!

om 10 år...

Gjorde ett test på Facebook - detta blir jag om 10 år.. Är dock redan tjej... men tyckte det var kul att Jackson nämndes så många gånger! Kanske stämmer ändå :D

Transsexuell popstjärna
När din karriär dalade efter att du blivit tunnhårig rådde din manager dig att göra ett könsbyte, för att bli intressant igen. I själva verket hade du inte särskilt stort val, i kontraktet du skrivit på utan att granska det närmare ingick, förutom kontroll av din musik och framträdanden, också kontroll av ditt yttre. Skivbolagets jurister tolkar detta, med hjälp av queerteori, som att de har rätt att begära att du ändrar kön. Eftersom vetenskapen kommit så långt är det egentligen ingen stor sak. Du läggs in på torsdagen och på tisdagen ger du din första intervju som kvinna. De frågar om du är inspirerad av Michael Jackson. Du vet inte vem det är. Sedan fildelning blivit belagt med dödsstraff och musik numera är lika dyrt som guld är det en kostnadsfråga att lyssna in sig på gamla artister. Du kommer inte från en särskilt rik familj, och ditt skivkontrakt har inte gett så mycket pengar som du hoppats på. Men du bestämmer dig nu för att sälja din bil och köpa några låtar av Michael Jackson.

Stängningen gick okej! Sålde som några as! =) Blev less och gick och städade efter ett tag!
Nu ska jag sova!

Jaa, Erika, Johan ska fixa allt ;)

Sleep tight!
// Anna*

Nintendo Wii!

Hej!!

Somnade sent på söndagsnatten... vid fyra tror jag..
vid 17,00 kom mina föräldrar hem och jag klev upp. hade vaknat lite då och då innan, men inte orkar kliva upp eller hålla mina ögon öppna!!
Åt sen middag och for till Nisse för att se på Saw IV (4)
Sen, vid halv tolv på natten kom jag hem igen för att nästan somna direkt!

Imorse, tisdags, så började jag nio! Var där till åtta så jag hann avnjuta en riktigt god frukost på McDonalds! Tog det lungt och fixade det som behövdes! Träffade gamle goa kära Peter för första gången på mycket länge! Han var sjuk och blev hemskickad från jobbet, så han köpte frukost hos oss han också!
Det var som sagt löning idag, och det märktes gott och väl på försäljningen!! Kul, men sjukt jobbigt!
Åkte hem för att äta, spendera tid med pappa och hans kompis Micke och sen åka till dansen.
Mina halsmandlar är som vanligt uppsvällda och jag känner mig inte frisk, så jag satt mest och tittade... asså, satan vad jag är lat - men jag lämnade i alla fall in mina pompoms! Ska komma nya nu =)
Sen åkte jag till Thomas och satt där med Nisse och Sofia! Thomas hade köpte Nintendo Wii med Guitar Hero och ett spel med blandade grenar! Vi spelade lite, men sen åkte jag hem. Thomas hörde av sig typ dirket efter och ville att jag skulle komma över igen - för vi hade ju ändå inget att göra - så det gjorde jag! Vi spelade lite allt möjligt och jag vann över honom i Tennis på Wii!! Så jäävla stolt!! *ler* Plus att jag klarade av att spela på Expert på Guitar Hero 3!! Visseligen som bassist, men ändååå!! Hur coolt är inte det på en skala?!

Imorgon, om jag hinner, ska jag till Timrå - Swedbank - för att träffa upp Johan så han kan fixa våran faktura med kören och så ... få se få se... är ganska sent nu .. och jag sover ju ganska mycket :D
Sen ska jag jobba stängning!! Löningsonsdag... månades lillördag... jobbigt..!! Men we can do it! We have to!


Stranger in Moscow

I was wandering in the rain
Mask of life, feelin' insane
Swift and sudden fall from grace
Sunny days seem far away
Kremlin's shadow belittlin' me
Stalin's tomb won't let me be
On and on and on it came
Wish the rain would just let me

* Written and Produced by Michael Jackson 1993
(during his accusations of child abuse)
- released in 1996 *


Nu ska jag sova!!
Ni får ha det så bra till nästa gång!!

Sleep tight!

// Anna

Natta mannen!

Hej Hej!!

Fre:
Stängde som sagt på McD med Mia, Moberg, Thomas, myself and I.
Sjuukt lugn kväll och de flesta fick ta små extra raster under små timmarna!
Det var bara jag och Thomas som kunde kassa och drive, så vi blev tvungen att ta en från köket fram till kassan när antigen jag eller Thomas skulle ha rast. Dagens nya kassapersonal blev Erik Moberg. Stackarn - han var verkligen livrädd! Han såg veeerkligen inte ut att gilla det, och fast han egentligen gjorde ett helt okej jobb för så lite utbildning och så lite tid så vägrade han att ens kliva fram i kassalinjen något mer under helgen!
Uscha - kommer inte glömma hans min, blick och ansikte när han hörde att det kom en bil. En rolig grej var dock att när jag hade rast kom han springades varje gång det kom en gäst till kassan och ville att jag skulle stå bakom, packa och peka på vilka knappar han skulle trycka. När jag tillslut sa emot så hade jag lyckats tagit 2 gäster själv :D *yaay*
Det kom tre killar i driven en gång och började snacka engelska med mig; "One milkshake, please". Jag har ju somsagt jobbat här ganska länge och förstod att det var några som ville vara lustiga, så jag frågade tillbaka på svenska; Vilken storlek?". "What? Excuse me. I don't understand" och massa sånt fick jag höra - men jag tänkte inte ge upp! Dom var svenskar!! Sen började grabbarna snacka RYSKA med varandra i bilen och jag anade att jag begått ett misstag! Började småfnissa redan i början av ordertagningen och kunde inte sluta. Fnisset började nu övergå till skratt och deras "Hello!?" i headseatet gjorde inte att jag kunde lugna ner mig! Hörde att de andra två killarna i bilen skrattade och hoppades att dom inte skrattade för dom tyckte svenska tjejer var så puckade och inte kunde svara! Mötte Thomas blick och såg hur han också skrattade inte på något sätt kunde ta över beställningen! Tillslut började killen i bilen skrika "Hallå" istället för "Hello" och alla apskrattade i bilen. Jag svarade med ett stort gapskratt och bad dom köra fram.... Jag hade i alla fall rätt.... ! Dom var svenskar!
Tidigt klara på kvällen /natten var vi ju inte, men sen åkte vi på lite crusing och lämnade av Mia i Mårtensro bland annat. Då blev vi självfallet tvungen att titta på alla de ståtliga huset som finns där och tiden rann iväg. Vid rondellen i mitten av Granloholm började en bra låt på radion och jag valde att ta en omväg för att kunna lyssa klar på den innan vi var framme - så vi åkte öster ut. Åkte förbi 2 stackare som väntade på bussen i morgon kylan och snön. Så vi vände och hämtade upp dom! Det var som tur lilla Nisse (chibby) och någon som vi inte kände. Nisse skulle jobba - så han fick skjuts. Hon skulle jobba fast i Nacksta - så jag skjutsade henne dit!

Sen blev det hem - sova - riiing - vakna!

Lör:
Blev väckt av att Sara ringde och frågade om jag hade hennes handväska i bilen. Det hade jag inte - hade tagit in den när jag kom hem från jobbet kvällen innan. Jag bad henne att få sova lite till så skulle jag fixa det när jag blivit människa.
Så när jag väl klev upp åkte jag dit nästan direkt. Filip blev tokglad och se mig och ville ständigt ha min fulla uppmärksamhet - som jag faktiskt inte gav honom. Man måste kunna ha ett liv också! Blev tillslut såå trött att jag la mig i Sara och Johans säng! Somnade tyvärr inte, för Fille tyckte det var roligt att se vad moster Anna gjorde i mamma och pappas säng!
Sen blev det dags att åka hem, sen till jobbet. Thomas åkte med mig ner till jobbet från det vackra Granloholm! De hade sålt minus alla timmar på jobbet under hela dagen typ, men så fort man stämplade in plussade vi NonStop kändes det som! Som tur va dog det av efter tolv igen för att sedan slå oss i huvudet igen vid halv tre. Massa folk och jag stod i kassan och i drive2an, försökte fixa allt - men tror inte mycket stämde! Tycker det gick sjukt bra!! Vi gjorde ett bra jobb! Gav Moberg min personliga Dagens Klapp - som jag bara utger ibland när jag tycker att personen gjort mycket bra ifrån sig. Över förväntan och arbetade som en förebild! Dagens Klapp är som en liten guldstjärna på en uppsats eller en stående ovation vid en bra konsert! Så den ska man vara glad om man får!
När vi låst dörrarna och inväntade gästerna att ta sina sega häckar hem bad några gäster be mig ringa en taxi bil till dom. Som vanligt ringer jag taxi kurir - min personliga favorit! En ung kille svarade och sa att han skulle skicka en bil direkt och att dom skulle gå ut. Han bad mig, om jag inte helt minns fel att stanna kvar i telefon en stund medan han pratade med en annan taxi bil, och jag hörde honom nämna McD, så jag antog jag skulle få lite mer information ang taxin. Men det fick jag inte :D Så meddelandet om att taxin stod utanför kom aldrig fram till gästerna och dom skickade 2 till för säkerhetsskull. Sen satt jag där, och pratade med honom. Gud vet vad vi pratade om, men vi pratade i alla fall. Sen ringde en annan kund till honom och vi la på. Då gick jag och diska. Moberg börjar ropa nästan direkt efter att jag kommit dit att det ringde inne på kontoret! Då hade taxi killen ringt upp. Jag kände dock inte att jag hade tid att prata nu under de mest ansträngade och tidkrävande timmarna under hela dagen och vi bytte nummer för att sen höras av när vi slutade. Och det gjorde vi! Haha... ganska komsikt. Slutade med att jagövertalde mig själv att jag verkligen måste sova efter ha suttit i telefon i 4 timmar och pratat om allt mellan himmel och jord! Så klockan halv 11 på söndagsmorgonen försökte jag blunda så hårt jag bara kunde för att skymma himlens ljusa färg och sova till 15 - då jag skulle upp, för att jobba min sista stängningsnatt för den här helgen!

Sön:
Asså, Gud vad trött jag var när jag vakna! Var less och sur - tur att jag var ensam hemma! Kunde inte gå rakt och kunde inte tänka klart...!! Mamma och pappa kom dock hem alles innan jag skulle åka till jobbet och vi han säga hej och hejdå!
Jobbet gick faktiskt mycket bra. Det var bara de sista timmarna som vi alla hade tappat lusten, hoppet och modet! Ingen ville något och allt gick tyvärr toksegt! Och det var ju också då de jobbiga beställnignanra kom, klagade gäster och sånna som fått fel dagen innan och ville ha nått för det nu... Kul för dom! Mmm!!
När vi i alla fall hade stängt och skulle åka ifrån vårat kära andra-hem började ideérna och flummiga sakerna komma fram. Vi bestämmde oss i alla fall att åka ner på Max, för att handla deras sista minut, på olika kvitton och hellst så mycket som hellst. Moberg hade tyvärr inte med sig sin plånbok och Thomas - jaa, han ska väll beta sin nya TV nån gång. Så det blev bara 3 kvitton, varav jag betalde två. Två kvitton med glassar och ett med en chees och fanta free! Inte så roligt, men jag höll på dö av skratt ändå. Han hörde inte, fattade inte och mumlade i högtalaren. Visade sig att det var min och Thomas gamla granne Martin som stod i både kassa och driven just då på Max. Så då kände jag mig lite taskig att jag skrattade åt honom i högtalaren! Efteråt kom Thomas på den smarta idén att vi borde beställt på engelska - varför gjorde vi inte det!? Fatta hans min när det är jag och Thomas som sticker fram huvuderna våra från bilen då. Psyyked!! Jaa, haha, ibland kan man ha kul för mer också - men varför invänta dom stunderna! Vi lever bara nu, så njut, skratta och gör din dag till något att minnas!

Jaa... annan information.
Jag är less på att inte komma någon vart med en viss person och funderar starkt på att lägga ner mina planer på den fronten! Kan han inte bestämma sig, så är han inget och ha. Jag tänker inte slösa tid på någon som gör mig förvirrad och osäker... !! Men det svåra är att inte bry sig när jag faktiskt vill... Ska man säga nått rätt ut eller!? Fattar fan inget. Tur att jag njuter av livet i dess andra former, förmågor och överaskningar!

Allsång!!
Och snart är de jul igen, snart är det jul igen, och årets julvinter håller ända-fram-till-nästa-kalla-vinter!!
Och snart är det jul igen, snart är det jul igen, och årets julvinter håller ända-fram-till-nästa-jävla-kalla-vinter!!
Ja de, de va så sant, de va så himla sant, för där emellan kommer hagel! Ja de, de va så sant, de var så jävla sant, för där emellan kommer snöstorm!

Slut!! Applåder!!

Sleep tight!!
// Anna*

Mamma!...

Hej!

Måste säga att jag kom hem senare från jobbpasset än när dansen var till mitt försvar Erika :D

Jaa, idag har jag sovit. Klev egentligen inte upp fören klocken var lite över 12! Sjukt skönt, och helt behövligt!! Kände dock att hela dagen var förjävelst.. Men men. Åkte ner för att sola lite! Har aaaldrig varit med om att 20 min har gått såå fort! Riktigt illa. Pratade med Sara i telefon och smsade Alex - helt plötsligt var det klart... !!

Jaja... Efter det gick jag runt lite och väntade på att Alex skulle bli klar någon gång så vi kunde åka till Birsta! Det var skitkul att träffa honom igen! Även om jag inte alltid vet vad jag ska prata om så gör det nog inte så mycket (hoppas jag)!

Sen åkte vi hem, efter massa strosande utan att hitta eller leta efter något! Jag hämtade upp Sara på jobbet hennes och for till Filip på dagis. Han är sooo sweet! Suck.. jag kan inte säga det tillräckligt ofta!
- När det äntligen var gjort så kom mamma och hämtade upp mig hos Sara och vi drog ner på stan för att äta!
Där för mitt bloggnamn!!
Jag och mamma hade som one-on-one time tillsammans och gick på restaurangen Tusen och en natt. Såklart utnyttjade vi restaurang chansen...!! :D Men det var riktigt nice att sitta och prata... men det slår faktiskt inte att bara sitta i soffan med henne och båda somnar! Haha! Det är konstigt hur nära vi står.

Apropå inget alls så flagnar jag som en galning på mina ben! Kan ärligt säga att jag inte har något minne av att jag tidigare flagnat på mina smalbena såhär! Duschade 2 ggr igår och andra gången skrubbade jag sönder halva kroppen, men såg ändå ut som ett eldsvådeoffer  när jag kom ut! Riktigt irriterande! Men... det försvinner nog snart det också! .. som allt annat här i livet!

Sen vi kom hem har vi suttit och sett på TV och jag visade henne lite roliga saker på YouTube! Nu har hon somnat och jag funderar på att göra samma sak! Måste dock vända dygnet lite känner jag.. Annars kommer stäningen nog inte gå så bra!

Imorgon då? Vad händer då? Sova länge... på stan... sen jobba? Men va? Händer det inge roligare i mitt liv! Vet att Alex är ledig imorgon också - kanske kan dra med honom på nånting! Men vad... ! Även att han har en katt hos sig nu. Och de flesta som läser detta vet nog vad jag känner för katter - och djur i helhet... Såå, nää, där kan vi ju inte se på film eller nått... It Sucks!

Men nu mina kära vänner så ska jag lägga mig i sängen och se på TV. Hoppas John Blund kanske kommer och ger mig en rejäl dos... pulver?? Är det PULVER man får av honom... Asså... barnsagorna blir bara mer och mer mysko för ju mer man tänker på det..!!
Jaa, och om jag inte somnar får ni gärna höra av er, oavsett tid! För just nu känns det som att mitt sociala liv står stilla..!! Not funny..

Men men!

Sleep tight!

// Anna*

Ja nu tusan!

Hej!!

Är hemma. Äntligen, ja nu tusan ska jag sova!! *längtar*

tänkte bara meddela lite snabbt vad som hänt. Kunde inte sova alls igår typ. Helt förstörd då jag vaknade. Åkte iaf till jobbet och jobbade som aldrig förr! *ler* Det var kul, men var heelt slut efter min rast. Men det gick bra... faktiskt mycket folk kändes det som! Tok mycket faktiskt... Massa massa happymeal, och jag blåste upp många många ballonger! *det tycker jag faktiskt är kul!* Sen så sa även Spets på jobbet att hon insåg att hon hade saknat mig i när jag var i USA... Hon känner sig hel, lugn och glädjefylld när hon hör hur jag jämt sjunger i bakrunden! Jaa, nu kanske jag överdrev det hon sa. Men jag vet vad hon menar ;P

Sen när jag kom hem så blev det en snabbvisit hos Thomas, och vi såg Madagascar! Woo. Har för mig den var bättre. Men men, nästa gång får det bli 2an! Sen såklart åkte vi ner till donken, fasst jag egentligen inte alls orkade, hade lust eller tid.
Men där satt vi. Jag vann en helt ärligt och rak match emot Thomas på Sudokon som var i dagen Metro! Åt en massa HotWings, och sen begav jag mig hem - själv! Haha! Lämnade Thomas där för att stänga med resten. jaa, han verkade ju vilja det iaf ;P

Så nu sitter jag här och chattar lite, ska snart lägga mig, och somna till TV4+ ... brukar faktiskt vara nå kul där :D typ Hemsökta Hus, eller Law and Order : nånting..!!

Upp tidigt som f**n i alla fall... Hann inte duscha idag.. Feel discusting!

Haha.. jaa, nu vet ni nog allt!

Sleept tight!
// Anna*


Sova

Hej!
Kan inte sova...
Orkar inte skriva..

Har bara ett viktigt meddelande!


http://www.youtube.com/watch?v=eLWwKvMbw0M&feature=related


See, Listen and Understand!

We've had enough!


Sleep tight

// Anna*

3 i sängen

Hallo!!

Utgång i Fredags... Blev ganska lugnt dock.. vart helt slut och mådde inte så bra efter ha haft förfest hos en kattj**vel! Kunde knappt andas och fick ingen lust att dra in på en stökig krog... När jag gick till taxin från Ohlearys, där Johan, Erkan, Ejan och Frida gått in på, så träffade jag exet Robin och vi gick runt ett tag och pratade! Kom hem senare än vad jag trodde, och sov nästan hela lördagen!

Som vanligt så var mina kära systrar hemma och deras barn var all-over-the-place! Så sömnen min var inte så djup och jag var seg som tusan!
Sen var det dags att dra på fest igen! Förfest hos Nisse denhär gången!! Blev en lugn början, men så fort vi fixade SingStar så blev det fart!! Haha!
Utgången skulle bli billig, så vi gick på Irish. Såklart var Robin där då också...! Aja..
Sen drog vi till donken! Ett måste i denna värld vi lever i!

Allt som allt så var det en kul helg! Blev inge dansande och inte fööör mycket att dricka.. så fast jag inte kom hem innan 3 någon av dagarna så anser jag det som en ganska lugn helg!

Idag, som igår, så har jag sovit mycket! Sååå skönt att vara ledig! Blev lite less på att ligga själv på övervåningen ett tag och gick ner för att se vad min familj gjorde.. Det var ovanligt tyst... Hörde Lindas man Mike duscha. Hittade Linda sovandes med sin Victor i famnen nere i gästrummet. Lille Fille låg i vagnen och sov på altan och Sara och Mamma låg i mammaopappas säng och sov... Så där kröp jag också ner, och försökte somnade om! Pappa kom efter ett tag och störde oss och jag kunde faktiskt inte riktigt somna om fören mamma hade gått. Hon snarkar tror jag :P *hehe*

Nu har jag suttit barnvakt till Fille ett tag! Tagit det lugnt! Ska snart ner till Ohlearys för middag med lite Donken folk och fira att Kristin är hemma över helgen! Woo!

Sen ska jag förska fixa mitt Halebop grej också.. de bara krånglar... Det skulle vara lätt sa dom ju!! Suck...

Aja..
Vi Hörsch!!

// Anna*

Äntligen!!

HejHopp!!

Är som sagt i Sverige, och har inte riktigt tid att berätta allt jag gjort sedan jag kom hem!
Har för det mesta ändå bara jobbat och suttit barnvakt omlott..!!
Har hunnit med att legat i hög feber i 2 dagar nu också... men'

Imorse vaknade jag som vanligt i panik från mardrömmar som lyckats lurat in sig i mina tankar de senaste feberfyllda nätterna! Jag trodde jag hade försovit mig, tackvare att någon i min sömn frågade skrikandes vad klockan var!! Men det hade jag inte... klockan var bara några minuter över 4.
Men när jag väl klev upp, typ 40 minuter senare, så åt jag lite och for sen iväg för att hämta upp Nisse.. Sen var det dags att jobba.
Gick riktigt bra med tanken på hur hög feber jag hade haft samma morgon och hur min tidigare öppning hade gått i måndags då jag nästan tuppade av och fick åka hem!

Dagen flöt på och jag har lovat att ge Nisse en Stort Tack på denna blogg för att han gjorde de mesta av HACCPen!
Tack Nisse!! Du vet att jag behövde dig!!
Efter dagen slut så skjutsade jag mamma till SAAB för att hämta upp bilen från service!
Sen var det dags för kör! Det var länge sedan och var mycket roligt att träffa alla igen! Vi är Grymma på att sjunga!! Blir helt paff!
Sen skjutsade jag kör tjejerna Malin till hennes prins och tog Magda på Donken för att införskaffa en liten sockerchock i form av chokladmilkshake!

När jag väl kom hem så hann jag inte mer än att sätta mig vid datorn innan Sara ringde och frågade om jag ville skjutsa henne från jobbet och sen sova över hos honom. Och visst, varför inte!? Har varit lite sjuk. Men tror inte jag smittar... och om jag gör det så var de ju hon som bjöd över mig :D Så jag hann leka lite med Fille idag också, vilket är KANON! :D I love him sooo much! Sen var det såklart jag som fick honom att sova. Hur skulle dom klara det utan mig?? :P

Så nu sitter jag här och ska Äntligen få somna i Sara och Johans soffan i deras vardagrum.  Länge sedan nu! Ska jobba öppning imorgon också... kommer bli sjukt jobbigt!! Men Hoppas det går lika bra som idag! Det var faktiskt roligt!! :D Men nu har jag inte Robert längre... han ska tydligen få ledigt tackvare att nya WOW uppdateringen kommer ut... och han ska nörda... i 2 veckor... o herre gud!
Jaja!!

Nu bäddar Sara soffan och jag ska krypa ner!
Ska hålla mig lite mer uppdaterad här nu! Ska ju bli lite bilder på facebook upplagda också. Det har jag tillome lovat Christer på Donken! En av The Big Guys! Haha.. han är sweet!

Sleep tight my friends!!
// Anna*

RSS 2.0