Fever!

Hej!!

Min stängnigshelg gick inte alls som planerat! Fredagen gick faktiskt jättebra, och jag fick tillbaka gnistan till jobbet när jag träffade vår Robärt, Moberg och faktiskt Victår! Tyvärr ska Victår tydligen sluta... wtf!?

Men men..! Minns inte så mycket av kvällen, förutom att vi var klara till 05,15 tror jag det var!

När jag vaknade på lördagen så fick jag frukost på sängen av Alex.. sjukt sött! Kunde inte somna om dock :/ Mådde så sjukt dåligt. Hade över 39 graders feber när jag åkte till jobbet, men jag tröck i mig Ipren och for iväg ändå!
Thomas kom in på jobbet och gav mig present :D Very sweet! Har redan ätit upp chokladen, värmt mig på hjärtat och provat godis-bhn som har köpt! :D Hur gulligt som hellst!!
Pinsamt nog hann han inte få sin födelsedagspresent nu i helgen heller! Men de ska han bannemig få nästa helg!!

Jag satt utstämplad mest hela kvällen... Tillslut la jag mig i personalrummet för att vila och kom inte upp! Nisse kom till donken och tog över mitt pass samt jobbade stängning istället för mig på söndagen!
Jag kände inte mig fräsch nog att köra, så Thomas som kommit tillbaka efter ha sett på bio, skjutsade hem mig!
Alex hämtade bilen igår efter hans matcher med små pojkarna! Det var shysst.

Låg hela söndagen och har legat hela dagen idag tills nu när Alex åkte ut till Njurunda för att ha träning me pojkarna igen.
Orkar inte må såhär.. tror inte jag har feber nu, men halsen är helt tjock typ.. stört. Igår när jag var som tröttast var såklart hela familjen här med alla barnen. Ett j**vla liv... högt ljud, tjo och hej! men det var kul, dom var söta! =) kan inte vara sura på dom!
Nu har jag hittat kameran! Så jag kan ju lägga över lite bilder nästan gång om jag minns ;P

Vi hörsch

// Anna*

Hockey!

Hej!

Idag blev de inte så mycket. Sov länge och gott! =)
La in dansens höstterminspengar på Swedbank i Timrå och hämtade samtidigt upp Johan!
Jag, Alex och Johan va sen och såg på Hockey! Woo! Min första Timrå match EVER!

Den var okej, saknade sportkommentatorerna som gör att man hänger med i vad som egentligen händer! Ibland drömde jag mig bort... och det är inte bra. Man Orkar ju inte hålla sig på helspänn och kolla på vart pucken är! Vi satt högt upp, och nära en kiosk =) de var bra, för puckarna kunde inte komma så högt upp att dom träffade mig, och så såg vi hela planen!
Det som INTE var så bra med att sitta högt uppe var gången upp dit. Jag höll på dö. Det var som att försöka gå på en vägg.. Jag var LIVRÄDD att trilla bakåt... Jag vägrade gå på toa på hela matchen, för toaletten var på nedervåningen. För att komma ut gick vi ut nödutgången som jag tyckte kändes mycket säkrare! Uscha... hatar höjder! 3-3 blev matchen föresten!

Imorgon blir det stängning, och donken Sara undrade om vi skulle kolla på resor nu lite mer innan jag jobbar. Och det låter bra - hoppas vi kan beställa också!

Mitt kort har by the way blivit spärrat! What? Ringde och frågade, det var för att jag hade använt kortet på något osäkert ställe och de trodde att de va nån som kommit åt mina uppgifter.. så jag ska kolla igenom alla mina uttag och sånt nu för säkerhetsskull!

Men nu ska jag och Alex sova... få se om de blir nån film - typ Might Ducks ;P hålla hockey humöret uppe! =)

Sleep tight!
// Anna*

J*vla dun!

Hejhopp!!

Som svar till dig Jennifer så knäpper jag inge bilder på random livet =) vet att det är både roligare och lättare att läsa då, men har inget vettigt att lägga upp på. För tillfället har jag heller ingen aning om vart kameran är =) här hemma förhoppningsvis. Har inte ens lagt över bilderna från nyår än!

Men to the real life...!
Kan alla bara SLUTA snacka om dun! Jag skiter fullständigt i om dunen plockas av levande höns, gäss eller vad det nu är! Det är väll ändå 100 gånger bättre än att dom döda djur efter djur efter djur. Dom måste ju också tjäna pengar! Om dom ska döda varenda lite fågel så kommer dom ju gå i konkurs! Vill ni att fler människor ska bli arbetslösa?! Seriöst?! Och är man sån som verkligen vill ha dun, och göra sånna som mig allergiska, så får man ju ta konsekvenserna! Va glad att dom inte plockar fjädrar och dun som ligger på marken som har lossnat från sjuka fåglar! Visst, oj stackars fåglar plågas för människans skull - ANVÄND INTE DUNKUDDAR DÅ! Vad trodde ni egentligen? Är det OK att dom DÖDAR 40 st istället - bara för att du ska sova på en j**vla kudde!
Suck!

Men nu har jag fått det sagt !

Det var okej hos mormor =) jättemysigt med Melodifestivalen då morbror Håkan och hans donna Marianne kom och hälsade på. Vi åt räkor och drack vin! Very nice =)

I måndags så träffade jag Alex farmor och farfar! =) toksöta båda två! Vi fick lite fika och satt och pratade! Tydligen känner min pappa hans farfar.. Jahaa, coolt!

Hela dagen idag så har jag varit barnvakt till Filip! Sen 07. Alex var LITE less att kliva upp så tidigt ;) men det var ju han som ville sova ute i skogen igårnatt! :P
Men det gick iallafall bra! Vi gick ner och åt med Alex mamma, moster och syster. Filip var lite småsjuk och hostade mycket - men det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra när jag väl satt mig!
Såå, just nu är jag helt slut. Helt knäckt. Så har varit lite grinig emot Alex nu, stackarn! =) Får gottgöra det ikväll när han kommer från träningen! Då är det ju Sverigematch med fotbollen! :P Yay!

Nu ska jag till dansen och samla in pengar !
Sen sooova! Ledig imorgon också, men inge barnsittande då inte =) Nope - då är det min första Timrå match som gäller! Woo!!

Sleep tight!

// Anna*

bye bye birdes!

Hej!

Vad blir jag för mamma?

YOU ARE GOING TO BE: "The MILF"
You're going to be the hottie mom that all the kids want to hang out with. You have a way of utilizing your homely hottness to ensure that your children and their friends play nice. Some of the sweetest memories of their childhood will be when you bandage their scrapes and cuts and kiss their booboo's. Enjoy this role, because it'll be a defining phase of your life.

Haha... NICE ;)

Försov mig imorse. Inte lite heller! Vaknade lite över sju, när jag skulle börja sex! Väldigt illa... Med tanke på att restaurangen öppnar just sju....
Hade haft en sjukt mysig myskväll me chips, fläskfile o hela kittet med min sötnos ute i Ingenstans där han bor just nu! Det enda jobbiga va, den kvällen, att det bara var 3 grader inomhus när vi kom. Satt å huttra o skrek mesta delen av kvällen för all kyla =) Men de blev bättre och vid 12 på natten så var det 18.
Har fått jättesvårt att sova igen. Och natten till idag var inge undantag...! Hade inge sömntabletter - för dom är ju här hemma. Så somnade inte fören vid 03.. och skulle upp 05. Men de gick ju som sagt inte!
Brassade på som en blådåre från Anders och fick världens sladd i 100knyck och stod med bredsidan på den smala landsvägen... fyfan! Kunde hålla en jämn hög hastighet på motorvägen också - enda tills jag kom till Njurunda... ja men tjena... massa bilar, rött ljus och typ kö in till Sundsvall.. Jag ba,.. MEN DIE!! 

Stackars Moberg som fick stå å vänta i kylan! Men jag måste säga att både han och jag gjorde det bra som fixa upp allt till en bra öppning!
Ali kom och fixade lite också. Hämtade saker från andra restauranger samt blåste upp ballonger!

Dagen gick väll okej.. ! Sålde lite plus iaf! Nu är jag hemma - och nu har mamma kommit hem. Jag har packat klart och nu är det dags att åka! Och läs och häpnas -  Alex inte med! Kommer få sjuk längtan efter honom. Är van att ha han nära och få pussa på! Han är så underbar! Men det är bra att han får fixa sitt rum i Ingenstans och att allt som inte är hans kanske försvinner ur hans rum osv.. speciellt inte när ägaren till massa sker och Alex själv flyttade isär för mer än ½ år.. elle? Kanske bara jag som tycker det. Men nu kanske det blir gjort! =)

Hoppas ni får det bra! Det hoppas jag att jag får ! =) Länge sedan jag träffade mormor nu...! Hon fyller även 90 snart! OMG! Hon ska få lite blommor och choklad - för jag kommer med största sannolikhet inte kunna näravara vid hennes födelsedag!

Vi hörsch!
// Anna*

Lång vecka!

Hej alla glada!!

I helgen så stängde jag istället för Nisse på fredagen! Han var o njöt på Finlandfärjan med vänner och familj! =)
Det gick väll okej - blev sjukt irriterad att ett matkrig bröt ut efter vi låst dörrarna. Dagen efter berättade Jessica, the boss, att hon hade hittat en hamburgare på rutan.. hela fucking jävla burgaren! Haha! Sjukt... killar asså..

Lördagen försov jag mig. Skulle börjat 15,45. Vaknade 5 min innan. Hade inte tagit av mig sminket dagen innan, så fick gå i samma makeup, utkletad och fräsh på jobbet =) Han dock komma ner på 10 min! Pappa skjutsade mig. jag klädde seriöst på mig samtidigt som jag skrek på honom och sprang ner för trappen =) Måste varit en vacker syn!
- Alex hade min bil när han skulle till Timrå typ och ha match med sina små boys i innebandyn!
Jobbade dock bara middagen, så slutade åtta. Så när jag väl kom hem var jag ju as pigg... Hade varit vaken i typ 6 timmar, och skulle börja jobba 8 på morgonen dagen efter!

Söndagen kom jag i tid - men var less! Somnade på fredagen 08,00 (lördag morgon) !! Samma tid som jag Började jobba dagen efter... Sjukt sliten jag blev då! Jag och alex hälsade på sara, johan och fille. Alex blev så trött att han somnade i deras soffa =) haha.. va söt han kan vara!

Måndag stängde jag istället för Högbom som hade match! Klart jag ställer upp när någon har något sånt att göra!
- riktigt stolt över oss! Vi blev klar 00,50 =)

Och idag... tisdag...
- sov ute i skogen med Alex. Han mådde inte så bra stackarn! Jag satt uppe nästan hela natten och höll brasan i huset levande! Sen var det dags att sova! Sov till 11 typ, åkte till Kvissle och åt - sen började Alex jobba och jag gjorde mig klar för en lång dag!
Sen hämtade vi Fille på dagis, for till Hsand till min andra syrra och hälsa på Victor =) Kusinerna blev sååå glada att se varandra och dom var såå söta tillsammans! Men... barn är barn... barn är överallt.. barn är högljudda... barn är kräsna... barn gör en trött!!
Det var skönt att få åka hem sen. Fille somnade i bilen - och det var nära att jag och Alex också gjorde det!

Sen satt jag på donken ett bra tag och kollade på resor med tjejerna från donken som jag ska åka med! Spännande :D

Nej, nu vill jag krypa till sängs.. måste locka med mig Alex också - nå tips? ;P

Sleep tight!
// Anna*


RSS 2.0