illa, jag mår illa!

Hej!!

Igår mådde jag bra, typ hela dagen. Men nu när jag har käkat lunch mår jag sjukt dåligt igen! Alltid när jag har ätit... orka! Jag som älskar att äta! *skrattar illa*

Igår var jag och såg på Esteternas Vårshow på Hedbergska med några körtjejer. Esteterna var ovanligt duktiga faktiskt och det var bara ibland det kom några små falluckor, som i vanliga fall brukar inträffa ganska ofta! Våran lilla Johanna från kören var med! Wonderful! Skjutsade hem henne efter uppvisningen, vi bor ju ändå grannar typ, och fick höra lite skvaller och hemlisar från henne *skrattar gott* saker som jag aldrig kunna tro annars.... tror jag.

Nu ska jag snart börja bege mig mot jobbet. Stängning. Känns ganska jobbigt - hela jag är seg och mår inge bra! Brukar gilla stängningar i vanliga fall, men har en känsla av Less-het i allt som jag gör nu för tiden!
Att min handled har börjat verka som f*n sen igår då jag bar stora klädsäckar gör ju inte det hela bättre!
Lyckades i alla fall rensa ur ganska mkt kläder ur min garderob.. Har det hängade kläderna kvar att gå igenom dock!

Solade igår med Alex.. Stackarn - inte visste jag att han var känslig mot ljus och inte visste att man kunde stänga av Boosten på solarium. Han är röd som en kräfta idag *skrattar illa* fick spendera massa tid igår och smörja honom - han kunde verkligen inte röra sig!

Apropå ingenting så har mina nycklar till bilen och hemmet blivit upphittade!! Det var han som vi åkte bil med på nyår som hade dom i bilen - jag som bett honom kollat där!! Men nu, en månad senare har han i alla fall funnit dom! Underbart! Nu är det bara Alex hemnyckel och min extra hemnyckel som försvunnit... PINSAMT!! KILL ME!!

nej, ska gå o tycka synd om mig och min mage nu lite innan jag gör mig klar för jobbet!!

Vi höörsch!
// Anna*

I know I know

Nu var det länge sedan jag skrev igen!

Har, trots att jag mått dåligt sjukt mycket, gått på Alla Högboms matcher med Sara och Alex. Jag har hämtat min lille Fille på dagis tisdag och torsdag och ... jaa, det var nog allt.
Har jobbat så mycket som jag kunnat, men blev verkligen tvungen att gå hem igår morse för min illamående och smärta i magen var Stooor... I hate it.
Har fått några tabletter av Sara på jobbet, som tror att det kan vara magkatarr - så vi få se hur det går med dom! Äckliga var dom i alla fall =)
När jag hade hämtat Fille i tisdags och senare under kvällen skulle säga hejdå blev han Såå Ledsen! Det var hemskt! Ville inte åka, ville bara få honom sluta gråta! Fick inte ens en hejdå puss av honom. Först försökte han ge mig sin overall och skor, för att gå med mig, men när jag bara la bort dom så börjde han stor tjuta. Han låg på golvet och verkligen grät. Uscha, ett under att jag inte började böla själv!
På torsdagen gick det bättre. Somnade på övervåningen när mamma och pappa kom hem, så han märkte nog inte ens att jag försvann! =)

I fredags ramlade jag på jobbet. Gjorde världens drutt ner på rumpan. Sjukt ont! Jag har ju jobbnycklarna där! Efter det har jag märkt att min handled gör mer och mer ont - samma handled som jag bröt när jag var i Vemdalen för typ 2 år sedan. Har haft lite svårt att bära saker och ibland velat haft bandage, men nu känns det mycket bättre! Good !

Skulle rensat garderoben idag, men jag har sovit i soffan och njutit av min lediga dag istället - få se om det blir mer gjort nu när Alex slutar. Don't think so...

I helgen blev det utgång på lördagen med lite donken folk. Började hos Sara och Christofer och blev sedan Stadshuset. Jag blev pinsamt askalas och åkte hem vid 1 halv 2 någon gång =) Det var jätteroligt att det var så många från Donken där, tillomed Robert kom - dagens suprise!

Nu ska jag gå och göra någon nytta innan det blir sängdags =)

Vi Höörsch!

// Anna*

Upp och ner, upp och neeeer

Hej!!

Alla dagar är så olika. Ibland känns allt så bra, sen blir allt skit!
Just nu sitter jag här hemma själv, haft stängningshelg, är sjuk som ett as och håller på spy.
Nästan ingen har kunnat ställt upp i helgen när vi har varit 2 man kort, och alla stängningar har gått skit.
Är less på att ge men aldrig få.
Men kommer Aldrig släppa mitt motto! Behandla andra som du själv vill bli behandla!

Imorgon har Högbom match igen
Jag och Sara var och tittade på hans senaste, men tror inte jag följer imorgon! Har inge sug att sitta och titta med Sara och Alex. Förhoppningvis får jag tag i Isabella så vi kan hitta på något som vi planerade förra veckan! Skulle vara kul o få träffa henne igen =)

Ska skicka in en ledighetsansökan nu tills v 13-14, då jag o Sofia och kanske Sara, tar oss en liten tur till något varmt land och njuter! =)

Men nää... usch.. är så less på allt nu
Orkar inte mer!
Thomas har åkt också! Ingen man kan knalla iväg till när man har tråkigt... Vafaaan...

Alex har flyttat till Ingestans, som ligger någonstans utanför Njurunda! Till sin låtsasPapps. Han har sovit här några gånger, vilket jag tycker känns bra. Tycker om att ha honom här - störande att han inte är de nu bara =) Han var för trött för att vänta på att vi stängde, och fasst han var på Donken och väntade på oss så gick han hem till Sara och Högbom och sov istället. Kändes snopet.

Jaa, nej vet inte vad jag ska skriva..
Få se när jag hör av mig nästa gång!
Har inte så mycket tid till dator längre..
också störande!

Sleep tight!

// Anna*

Sjukhuset

Hej alla glada!

Imorse klev vi upp tidigt! Vi var hos Sara lite efter 8 och åt frukost med henne, Johan och Fille. Sen var det dags för Fille att åka till sjukhuset. Sara och Johan kunde inte gå med honom pga jobb och möten, så det blev jag och Alex som fick gå med honom.
Vi skulle kolla hörseln, och det var ganska krävande! Hos den första läkaren skulle Filip lägga sig på en brits då läkaren skulle kolla i örat, men Filip bara grät. Jag la mig med honom på britsen, men han bara klättrade på mig och grät. Det slutade med att jag fick sitta med honom i knät, och han höll sig ganska lugn efter ett tag. Sen gick vi vidare till ett ställe där de testa med ljud, men han reagerade inte så mycket. De trodde han hade vatten innaför trumhinnan, så han kommer få operera sig i februari tror jag!
Tror Alex tyckte de va lite genant att gå med skötväska och min handväska i handen på sjukhuset, medan jag bar Fille. Vi lyckades ju gå på 2 av hans kompisar =) Haha! Vi hade inte ens tid att förklara situationen. Så antingen tror dom att han lyckats gjort mig på smällen fort som fan, eller att han börjat dejta någon med barn.... Jaa, eller så förstår dom att jag är en moster bara, som är en stand-in mamma lite då och då.
Han blev även kallad för pappa, av en av läkarna. Jag är van att folk säger till mig att jag är mamman, så jag bryr mig inte - men tror Alex fick sig en liten chock :D
Sen lämnade vi av Filip på dagis och åkte och köpte PIZZA ;D nyttig som vanligt !!

Mådde dåligt när vi kom hem - mår typ jämt illa nu. Så jag la mig och sov lite innan jag skulle jobba. Det blev att jag började köra runt stan o birsta för att hämta muggar till vår kära restaurang när jag väl började, halv tre. Sen var det ganska lugnt. Jag fick ta över en del av Högboms pass, eftersom han hade träning, så jag jobbade över typ 4 timmar eller så. Men det var lugnt! Sen när han väl kom tillbaka så blev det asmycket igen! Haha, han har då inte tur med lugna timmar i alla fall!

Men nu har jag i alla fall krypit ner i sängen och ska sova. Är inte ett dugg trött... Lång dag imorgon... suck.. !!

Bytte julklapp med Sofia idag!! Fick halsduk o örhängen **very nice!!** men glömde dom på jobbet, så blev lite less när jag kom hem och skulle visa upp dom för Alex!
Tack Sofia!

Sleep tight!
// Anna*

Fick inte ...

Hej!!

Imorse, eller idag rättare sagt, blev jag väckt av Sara som ringde vid 1 (??) och bad mig hämta henne på jobbet så vi kunde hämta Fille på dagis, och det gjorde vi. Fick väll inte sova mer då :P
Var dock fortfarande helt slut, dåsig och halvt sovande när vi kom hem till Sara och Johans lägenhet, så jag och Johan vilade först i sovrummet, sen byttes Johan ut emot Sara och jag somnade påriktigt. Så Jääävla skönt. Sen kom Filip och hoppade sönder sängen och jag klev upp.

Sara och Johan gick på bio, och jag fick sitta barnvakt! Det var roligt, men jobbigt. Han klängde, slängde och hängde hela tiden på mig och på allt annat i hela huset! Jag som bara ville ta det lugnt och göra mina saker.
Som ni förstår har jag inte fått något gjort idag - men det har inte gjort så mycket, Filip har gett mig så många pussar idag så jag är nöjd ändå =) Tror han har något fetisch emot mig mage. Han vill jämt röra, pussa och kela med den. Det bästa som finns verkar vara när han också drar upp sin tröja och trycker sin lilla utstående mage emot min. Så jävla sött.

Alex brorsa Patrik kom över och hämtade sitt Xbox, dock inge dosor till - Högbom har båda! Haha! Surt för honom.

Inatt är det Hockey! Typ juniorer, 20 års ålder eller nått, som spelar för VM guldet borta i USA, tror jag. Ska man orka se det?! Jobbar ju öppning imorgon :/

Nej, det har inte hänt så mycket idag, så har tyvärr inge kul att rapportera!
En rolig grej dock som jag hörde för någon dag sedan;

Johans kusin Pär Styf kom till en av hans söners dagis för att hämta upp Helmer. Han har som sagt haft brytet finger ett tag och har burit gips. Ett av barnen på Helmers dagis kollar förundrar på hans gips när han kommer för att hämta Helmer och frågar;
- Vad har du gjort med fingret?
- Jag har brutit det.
Barnet kollar storögd och tänker efter
- Jahaa, hmm. Jag känner en som har brutit fingret jag också! säger pojken sen stolt. Han heter Pär Styf!
Pär börjar le och hans son Helmer börjar titta konstigt mot sin pappa.
När dom sen kom ut frågade Helmer sin pappa lite förrvirat.
- Pappa, varför sa du inte att det är du som är Pär Styf?

Minns dock inte svaret på den frågat, men tyckte det var så sött att ett barn på dagis säger så. Man kan ju gissa vad barnets föräldrar har pratat om hemma i alla fall! Vilket konsigt och rolig grej att höra lixom.

Jaja..
 
Sleep tight!
// Anna*

Ensam

Hej!!

Jaa, nu vet jag att det var ett tag sedan igen!

Nyår firades hos Torben, vid norrmalm?? Vet inte vad det heter, men det är världens utsikt och jättemysig villa han bor i iaf!
Såklart hade jag lurat dit min Alex och vi hade det sjukt mysigt tillsammans! Det var verkligen jätteroligt att träffa alla igen - och som vanligt så tål jag inte många glas vin till maten och blev lagom rund under fötterna tills tolvslaget! Minns att alla hetsade när det kom och att jag var nära på att missa det! Hmm...
Men jaa, det var jätteroligt - utom att dagen efter så insåg jag att mina nycklar var borta... fy och skam! Har letat och ringt runt, men har inte hittat dom. Why oh Why! Orkar inte vara en sånn slarver mer.... :(

Jobbade dagen efter, stänging som de tidigare två nätterna. Ingen av nätterna hade egentligen gått bra, men har för mig att jag var riktigt nöjd efter sista stäningen (torsdagens)

Sen var jag ledig fredag *nöjd* Letade nycklar utan min tur till hands och lekte lite med Filleponken! När väl Alex slutat så bar det iväg långa vägen ut till Njurunda och någon mil till i skogen och mörkret! Vi träffade hans låtsaspapps Anders och hans lillasyrran Julia! Very nice
Dom bodde verkligen jättemysigt, men kan verkligen INTE se mig själv bo sååååå låååångt ut i ingenstans. Har ärligt talat svårt att ens se mig hälsa på Alex där mer än... nån gång när det är ... desperat eller nått..
Verkligen inte min grej det där - och vet att även om jag säger att jag inte tänker göra det så kommer jag nog göra det ändå ... suck - I'm a sucker for love

I helgen var det öppning som gällde för min del. Vi blev sena ute i Ingenstans och jag var butter när vi åkte mot stan igen - sååå trött!
Så när jag väl vaknade snoozade jag lite, och väckte sen Alex för att säga hejdå. Nu har han farit till Örnsköldsvik med sina små innebandy pojkar som han tränar. Paradiskuppen. Det var som sagt inte det lättaste att väcka honom, men jag fick i alla fall en hejdå puss.
Lördagen var sjukt jobbig, och jag tyckte inte alls att det gick så bra som jag hoppats. Öppningen i sig gick bra, men lunchen var krävande och en av storcheferna, Ali, var där och det kändes som att han dömde precis allt - vilket var sjukt jobbigt!
Söndagens öppning *skrattar oroligt* gick ännu sämre - i alla fall själva öppningen! Hann inte räkna kassorna, helt störda diffar i inventeringen och folk var sena. Kö vid dörren när jag öppnade och sjukt stressigt!
Lunchen gick däremot en gnutta bättre. Angus försökte inte blåsa upp ballonger med munnen idag *skrattar på mig av synen*, utan vi sket helt enkelt i ballongerna - fanns inte ens lugn stund! Jobbade över en del, och jobbade över ännu mer på utstämplad tid för att räkna kassorna och pettyn osv osv.

Efter jobbet har jag tvättat. Inte lite heller. Tänkte underlätta en del för Alex inför flytten och tvättar hans grejer också. Har fortfarande en tvätt att slänga in nu klockan 01... började tvätta 19. suck... Är så himla trött!

Vad mer ska jag säga. Ska bli 5e natten nu utan Alex sen i slutet av November eller nått.. Lite ensamt, men sjukt skönt att vara hemma också!

Imorgon är jag ledig igen. Tänkte ringa ner till polisen och fråga om dom har mina nycklar (det hade dom inte sist). Sen ska shoppa lite på mellandagsrean =) Yay! Vad som nu finns kvar.. Få se vad jag orkar... Måste fan rensa garderoben... sånt är jag bra på... Slänger inget dock, men får lite mer ordning och reda =) Men nu kanske det är dags att ta tag i och slänga vissa saker också...

Nej.. nu ska jag springa till tvätten!
Hoppas ni sover sött - det hoppas jag att jag kommer göra snart i alla fall!!

Sleep tight!
// Anna*

RSS 2.0